Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
А бе на вас днес (Велики вторник) спореше ли ви? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение А бе на вас днес (Велики вторник) спореше ли ви?
Аз ли съм карък или да взема да ставам набожен?
Днес Христос изгонил търговците от храма ама ако това е намек да ставам майка Тереза...

От сутринта 100 проблема в каквото и да пипна, на всичко отгоре шефът почна да ми се дзвери, че не върви работата.
До обед изкарвах оставените из машините от вчера ръце на пичлемето-ученик, после си казах да "отпочина" с някоя микровълнова фурна.
Ама те три ми се блещят насреща: дърти, мръсни и мнооого ръждясали, от ресторантчето на една Неприятна госпожа на която преди две години казах да си купи нови (и от тогава не са чистени). Иначе са "Amana Commercial" - без въртяща се чиния, може и метална тава да сложиш вътре. Викам си: "От трите две, и тя и аз и тя да се поотървем, пък и ми трябва магнетрон за една чисто нова "Amana" която временно мога да си прибера за вкъщи".
Бам-бум, първите две искат само козметика, на третата и е пробил високоволтовият ценер който се оправя със секачката ама аз и махнах кабела и извадих магнетрона. Тръгнах да го ръгам на новата "Amana" - нъцки, нито болтовете нито вълновода същите - "нищо, ще потрябва".
После гледам: нарочената за боклука е с в пъти по-хубав корпус, дожаля ми за госпожата, взех да прехвърлям чаркалак от с най-грозния корпус в нея. Тъкмо ги занесох на мястото за "Оправени" (бооже колко тежат и колко лепнат!) и предадох докиментите, след час идва женската по докиментите: миии, станало грешка, Неприятната госпожа била дала само две фурни, третата е на друг, т.е. с хубавата кутия. А госпожата ги дала работещи със задната мисъл, че ще ги почистя идеално като преди две години а аз точно това не направих. Маа му!!!

Прибирам се вкъщи (една камара работа) но си казвам: "По-спокойно, я да оправя UPS-а който наскоро прибрах от рециклирането защото нямам пък и в БГ ще ми трябва".
Майсторът в мен каза: "Сменяш батерията и си O.K." ама аз реших да си поиграя на инджинер. Мерих-шерих: слаба батерия, бре! Смених я и всичко O.K., обаче предният майстур като сменял батерията вместо да смени клипсчетата с по-малки просто ги запоил - "Не е за лошо, я и аз така". Да ама забравих да дръпна шнура!
В момента в който поялникът докосна батерията последва красива верижна реакция от 5 (пет) последователни експлозии по платката, таблото изключи още на първата.
Мамаамуй поялник, после го мерих с фазомера, допирах го къде ли не - нъцки.
И к'во го прайм ся: ремонтираме (Въх!!!), полу-UPS, зарядно за акумулатор или нещо друго?

Вто Апр 30, 2013 10:30 pm
Профил

Мнение Re: А бе на вас днес (Велики вторник) спореше ли ви?
Пък на мен ми е мноо готин ден :D Да не ти прозвучи като заяждане...

Вто Апр 30, 2013 10:47 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение Re: А бе на вас днес (Велики вторник) спореше ли ви?
Днес е значително по-добре. Ай, честит празник!
http://www.youtube.com/watch?v=fCFibtD3H_k

Сря Май 01, 2013 1:57 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 3 мнения ]