|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 2:24 am
| Автор |
Съобщение |
|
Реконструктор
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
 Re: Хумор
Ебаси чудото! 
|
| Сря Авг 14, 2013 4:15 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Е и аз така го гледах, телескоп за половин милион - то аз не очаквах 80 гигахерца да може да се видят колкото и милиона да похарчи човек ама ей го, вече може.... доколко е за раздел хумор не знам, първата ми мисъл беше, че не е ама после и друг акъл взе да ми идва та... 
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Сря Авг 14, 2013 4:20 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Пет Авг 16, 2013 8:58 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Нед Авг 25, 2013 8:14 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
_________________ Хайде де!
|
| Пон Авг 26, 2013 1:39 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
На магистралата, локва масло, задава се Ферари Енцо, поднася на локвата и се блъска в мантинелата. Водачът, преуспяващ брокер слиза, поглежда щетите и си казва: - Е, ще работя 2 седмици и ще си купя ново! След 10 минути, по същия път се задава арабски шейх, петролен бос, с Ролс Ройс Фантом, той също поднася, удря се в мантинелата, слиза и си казва: - Е, ще работя 1 седмица и ще си купя нова. След 20 минути идва българин с Москвич, кара, минава през локвата от масло, удря се челно, слиза и си казва: - Ех, майка му стара, работих 12 години, за да си я купя! По едно време шейхът идва и го пита: - Е, брат, защо си купуваш толкова скъпи коли!?
|
| Пон Авг 26, 2013 3:04 pm |
|
 |
|
nik
|
когато жената мълчи - не я прекъсвайте....
|
| Пон Авг 26, 2013 5:05 pm |
|
 |
|
am stereo
|
( ͡° ͜ʖ ͡°) Отидох до магазина за салам, а на касата табелка: "ПРОМОЦИЯ! С всяка бутилка водка – литър доматен сок безплатно". И като ми се допи сок…и не прекалявайте http://www.patsbcb.com/beer-concentrate
|
| Вто Авг 27, 2013 7:32 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Ако не бъркам, така беше 'открит' коняка - винен концентрат, който се предполагало да се разрежда с вода ... ама хората го предпочели чист 
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Вто Авг 27, 2013 11:40 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
дет' се вика каза си го направо човека: http://www.youtube.com/watch?v=9zoaDQEJdJM отдавна го търсех
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Авг 28, 2013 2:21 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Ами добре им го каза, аз не разбирам как може да рипаш срещу очевидни неща. Ако искат да купуват, ако искат не, всеки има право на избор, пък дали си зависим ... ако не си зависим от едните ще си зависим от другите,понякога по добре да си зависим от голям и предвидим от колкото от 50 малки но непредвидими, диверсификацията не винаги е нещо добро. Пусто голям страх от тази Русия, ходи пускай тръби по половин свят да докараш малко газ до европа, па някой от тия мижави стрнички като направи утре революция и ще я видим баба меркел къде ще се грее. Като не им е кеф да вдигат луфтвафе и да тръгват на изток, втория път може да е по успешен, а сега няма и кой да се съпротивлява много, те руснаците без проблем ще си разменят местата с Германците, пък Сталин го няма да "подклажда" патриотизма.
|
| Сря Авг 28, 2013 12:43 pm |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
|
| Чет Авг 29, 2013 5:11 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
той набра известност покрай КВН преди няколко години. виж, дали още го има квн-а обаче нямам представа, биваше си го.
_________________ Хайде де!
|
| Чет Авг 29, 2013 5:29 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Създаде Господ светлината и каза: "Красива е". Създаде Господ Земята и каза: "Хубава е". Създаде Господ животните и каза: "Забавни са". Създаде Господ мъжа и каза: "Става". Създаде Господ жената и каза: "Уф, ама не пречи - ще се гримира". Адам в Райската градина: - Господи, създай ми едно същество с което да споделя живота си! - Става, Адаме, но трябва да използвам единия ти крак, ръка и око. - Господи, не мога без тях. Ако ми вземеш само едно ребро например какво ще създадеш? Жена говори на мъжа си: - Много си добър с мен, изслушваш ме, глезиш ме, обичаш ме, каквото си пожелая ти вече си ми го купил, но една жена иска и малко твърда ръка а не женчо като теб! (Следва шамар от страна на мъжа). Тръгвай си веднага! Много ти е лесно да вдигнеш ръка срещу една жена! (Мъжът си тръгва). Чакай, къде отиваш, моля те върни се, не мога без теб! (Мъжът се връща). Голям си мекушавец, направо лайно! В рамките на минута ме напусна и се върна ..... Съвременната жена съдържа около две кила силикон, половин кило пластмаса, поне сто грама боя и постоянно се оплаква, че вече няма истински мъже. Ееее, по принцип тук сме само момченца  И черешката (не е виц): Навремето като имах нерви да разговарям с женуря на тема еманципация в 80-90% от случаите разговорът завършваше с въпрос от тяхна страна: "А вие защо ни оставяте?!"
|
| Пет Авг 30, 2013 9:35 pm |
|
 |
|
am stereo
|
|
| Съб Авг 31, 2013 8:54 pm |
|
|