Отговори на тема  [ 159 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Препоръчайте подходящ GSM модул 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Препоръчайте подходящ GSM модул
Поддържа се на склад :) За цена трябва да звъннете.
Числото е проверено и ако говорим за еквивалентен режим повечето съвременни модули на пазара го постигат.

Съб Сеп 28, 2013 1:25 pm
Профил
Аватар

ilkor написа:
.....
Числото е проверено и ако говорим за еквивалентен режим повечето съвременни модули на пазара го постигат.

И как го проверихте, след като не съм чул да имате камера за климатични изпитвания? Ако е проверявано в сертифицирана лаборатория, би ли качил протокола от изпитванията?

Съб Сеп 28, 2013 9:46 pm
Профил WWW
Аватар

Дано посочените по долу са достатъчно представителни:

Вижда се в коя лаборатория са правени тестовете, нейните акредитации, моделът и серийният номер на климатичната камера, стандартите според които са извършени тестовете и резултатите PASS/FAIL от тях. Документът продължава с всички резултати в детайли и стойности, които няма как да поместя тук.

(В една друга тема колега се оплака че качените снимки излизат в обратен ред. Администраторът може да коригира това неудобство като промени настройката на ATTACHMENT DISPLAY ORDER параметъра в админ панела)

Прикачени файлове:
page7.JPG
page7.JPG [ 93.91 KiB | Прегледано 3353 пъти ]
page6.JPG
page6.JPG [ 59.35 KiB | Прегледано 3353 пъти ]
page5.JPG
page5.JPG [ 80.39 KiB | Прегледано 3353 пъти ]
page4.JPG
page4.JPG [ 114.95 KiB | Прегледано 3353 пъти ]
page3.JPG
page3.JPG [ 37.77 KiB | Прегледано 3353 пъти ]
page2.JPG
page2.JPG [ 82.99 KiB | Прегледано 3353 пъти ]
page1.JPG
page1.JPG [ 90.86 KiB | Прегледано 3353 пъти ]
Съб Сеп 28, 2013 11:33 pm
Профил
Аватар

=D>

Нед Сеп 29, 2013 8:59 am
Профил
Аватар

Ясно. Ама защо ги няма на сайта? Те сигурно не са и само един вид, сега вместо да те разпитваме тук като комунист, можеше да влезнем и да видим какво предлагате и да питаме по същество. Например, човек веднага може да си извади представа за ценовия клас.

Айде аз съм лесен, имам агенти, ама много от хората разчитат само на сайта ви (който лично на мен ми е адски удобен, адмирации за отдела).

Нед Сеп 29, 2013 10:27 am
Профил ICQ
Аватар

Наистина липсват от сайта за съжаление ...
Техническа информация/документация и съпорт в тази област можете да получите като ми изпратите писмо на ilko.radulov(at)comet.bg.

Нед Сеп 29, 2013 10:59 am
Профил
Аватар

Ба си конспирациите ... А нещо за пушене / смъркане / боцкане предлагате ли ? Май да, а ?

Нед Сеп 29, 2013 12:21 pm
Профил ICQ
Аватар

ами сайта на производителя също е постен, все пак са такайци. не си мислете, че начина на мислене на такайците е като нашия. всъщност такъв няма. та може би не е коректно дистибутора да разпространява информация, която самия произоводител не е (си е дал зора) направил публична.

документация дават след като им напишеш. иначе си мълчат като комунисти на разпит. те все пак са си комунисти 8)
хардуерните им гайдове са доста постни, да не говорим, че не бих ги следвал еднозначно. за човек, който е връзвал от години GSM модули са някаква ориентация, но за пръв дизайн определено са недостатъчни.

виж, истинската конспирация започва при фърмуерите.
щото, всички сертификационни мерения са правени с определен номер на фърмуера и с определен вид захранване. в момента, в който пипнеш фърмуера, или пипнеш захранването, дори само да го прерутираш, този сертификат олеква. затова и се мери крайно изделие, а не модул. ама си трябва и съответната мерилка :yawinkle:

Нед Сеп 29, 2013 1:06 pm
Профил
Аватар

Не бе Дедо, не за това иде реч. То модулчето го няма на сайта на Комет въобще. Как да ти дойде на ум, че продават такова? Документацията иде на второ ниво, ние сме още на първо.

Сигурно си имат и причина да не го слагат там. Политическа вероятно. Ама щом се стигне до там, аз бягам далеч.

Нед Сеп 29, 2013 2:12 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 159 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11