|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 11:24 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Проблем с отключване на туарег ...
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
 Проблем с отключване на туарег ...
пак дърво, миналата година ровъра, сега туарега, ама тоя път не е акумолатор. Значи животното не искаше да се заключи, но аз бях упорит и след 20-на опита заключи. Сутринта се отключи . багажника де, сложих нещо вътре, после се самозаключи, и от тогава няма отключване. Сменях батерийки не са, псувах .. не става, и дистанционното и туарега и бе приложена сила под различна форма не става, пак псувах пак не става ... с това средствата ми се изчерпаха. Ако някой го е имал тоя проблем .... п.с. мяза ми на забила аларма, защото се опитах да я задействам ама не ебава, а то бая силно го сритах, и му скачах отгоре ама не ще.
|
| Нед Окт 13, 2013 5:34 pm |
|
 |
|
Vesko
Ранг: Популярен
|
 Re: Проблем с отключване на туарег ...
Механично отключване поне на вратата на водача няма ли?
|
| Нед Окт 13, 2013 6:26 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Е то и на ровъра имаше, не знам някой нарочно ли ги е откачал аз ли съм кърък, ама не работи  Сега не знам тия от VW да не са го направили полу механично, т.е. да има ключета, ама няма логика. Не отключва и това е, или има някакъв много таен начин за отключване, ама досега какви ли коли не съм карал всички се отключват по един и също начин  Аз отдавна разправям че VW освен за работни за друго не стават, ама вече стана и лично, голяма каръщина, на ровъра 2 мвсеца доставят джанти, това пък спря да се отключва, колегата ми отмъкна служебната под носа и ми остана баба алфа, ама тя съвсем баба и много гори ... куца история, размина ми се пикника .. то и всичко остана в багажника на туарега де.
|
| Нед Окт 13, 2013 7:34 pm |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2763 Местоположение: София
|
Що не си викнеш автоключар ми се занимаваш ти. Другия вариант е да намериш същата джипка и ако ти позволи собственика да поразглобиш и да видиш как е направено. Има и друг да се допиташ да авто крадци, нема начин да не го отворят.
|
| Нед Окт 13, 2013 9:27 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Автокрадците / ключаря за да го отворят трябва да са на лиця някои фактори, като липсват и при тях успеха е горе долу същия. За ключар гарантирам, щото съм питал. За крадците, то трябваше да изтегля един мануал за вратата и от там насетне или се отключва или и господ не може, а напоследък крадците много хамали станали, ако не хванат кода направо с лапата ... да ама в моя случай това не работи щото и с ключ не се отключва  , по наше време ехе какви крадци имаше ... както и да е, най-странното е че тая сутрин пак не ми се отключи, минал по късно шьофьора и го отключил ... вчевра и той се мъчи 10 мин с другото дистанционно. Ебе му се алармата на криво ама да видим, сега като оправят ключалката ако ще да се отключва с дистанционно .... каруца тва си е, и коли не останаха на днешно време.
|
| Пон Окт 14, 2013 10:38 pm |
|
 |
|
Vesko
Ранг: Популярен
|
Някой съсед да не се пази от бомби със заглушител ('стършел')? 
|
| Пон Окт 14, 2013 10:40 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Хм ... виж сега като каза.. това не ми беше хрувало, не е изключено, но пък не забелязах други наоколо да имат проблеми. Баба алфа беше на 10 м от там и си се отключваше. Иначе наистина в близост има потенциални ползватели на заглушители. Не мога да се сетя другите коли пред мен дали ги местиха, но пък на 5 м зад мен със сигурност, в неделя спира някаква хонда и после си тръгва, беше нова така че трябва да е пак с такова дистанционно. п.с. сега се сещам за онзи колега тука дето си правеше експерименти с предавателче на 433 ..... да не се окаже съсед 
|
| Пон Окт 14, 2013 11:21 pm |
|
 |
|
stefan63
|
някой да не си е харесал колата ти и да чака да зарежеш алармата?
|
| Пон Окт 14, 2013 11:28 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Микроключетата във вратите. Всички VAG автомобили страдат от това, даже и най-луксозните. Във всяка брава има по 10 тина микроключета, които се преебават бавно, но сигурно.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Окт 15, 2013 9:40 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11265 Местоположение: Добрич
|
ммм даже и не толкова луксозните, моя голф почна това лято да прави мизерии, заключва се сам, не иска да се отключва от централното. Хубавото е че механичната ключалка все пак работи, лошото е като се заключи докато ключовете ми са вътре 
|
| Вто Окт 15, 2013 10:27 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|