|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:36 am
| Автор |
Съобщение |
|
ike
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Re: Арбалет
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Дек 20, 2013 4:52 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
И според теб това е точно същото каквото колегата каза по-горе? Айде стига вече с хумореските  .
|
| Пет Дек 20, 2013 6:27 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Случая с тенджерите наистина е комичен, защото човека беше търсил информация кога тенжерата на практика става бомба за да прецени колко е опасно да ползва такава ... друг е въпроса доколко цялата случка е реална.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Пет Дек 20, 2013 7:05 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Ами ако някой иска можем да се обзаложим на каквото каже и аз ще потърся в Гугъл каквото мислите, че ще докара ФБР в къщата ми и да видим после дали наистина ще дойдат. Мен дълбоко ме съмнява - това са от тези журналистически измишльотини, които единствено целят да им вдигнат тиража. Който им се връзва си е лично негов проблем и единстено показва, че си няма идея от законодателството тук и какви права имат хората  . Търсене в интернет на каквото и да било не доказва абсолютно нищо, за да може да предизвика навестяване от федералните.
|
| Пет Дек 20, 2013 11:42 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Е, чак извратено не е. Цялата цивилизация се гради върху отнемането на нечий живот и по принцип това е пътя заложен в природата. Ловът какво е? Ти самият ежедневно отнемаш хиляди животи, някои по-големи, други по-малки, без дори да разбереш за това. А тоя път с преместването вече го изследвах. Обаждах се на няколко места и навсякъде казват, че не могат да помогнат за тая конкретна птица. Според мен е наивно точно да вярваш в тия тиражирани глупости, че имаш някакви права. Не си имал "късмета" просто да се убедиш в противното. Ако искаш за проба първо помотай се малко по разни ислямски сайтове, после потърси информация как се правят бомби и вътрешна карта на някоя от известните ви сгради там, кметството например, пък да видим. Може и да не ти дойдат на вратата (а може и да дойдат), но със сигурност ип-то ти ще влезе в някакъв списък и ще те държат под око поне известно време след това. Ако си мислиш, че няма такива списъци дето се пълнят от ключови думи в търсачките, значи наситина са си свършили работата успешно да те държат в заблуда 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пет Дек 20, 2013 11:55 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Димитре, недей така че ще дойдат само като разберът че пишеш с еидн форум с мене, пък ако знаят какви молитви отправяш за негро ......
|
| Съб Дек 21, 2013 1:04 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Не знам кое са глупости и кой ги пише, но ти преди твърдеше, че навестили някаква женица, дето просто си търсила тенджера под налягане, а пък сега взе да ме караш да ровея по ислямистки сайтове, да търся как се правят бомби и вътрешните карти на известните ни сгради. След малко съм сигурен, че ще ме накараш да заплаша открито и президента та да видим какво ще стане  .
|
| Съб Дек 21, 2013 1:17 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Е, ми това пишеше (вече не помня къде го четох), но аз си мислех, че ти оспорваш самия факт, че търсачките правят списъци. Защото такива има, независимо, че се опитват да ги отричат на правителствено равнище. Ето точните ти думи:
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Съб Дек 21, 2013 1:22 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А бе аз скоро бях постнал картинка как Алекса дава изненадващо точна статистика за посетителите на този форум и искаше регистрация за да каже по колко деца имат и т.н.
|
| Съб Дек 21, 2013 3:12 am |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2763 Местоположение: София
|
То темата се разводни както обикновено ама ето ти още една идея, малко опасна. Туряш насочена антена на един магнетрон и затопляш гадта докато спи. Има в нета идеи за това чудо.
|
| Съб Дек 21, 2013 3:35 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Не оспорвам никаква идея за търсачките - оспорвам думите ти, че ако тръгна да търся тенджери или каквото и да било друго федералните щели да ми почукат на вратата. Разликата е огромна - не мислиш ли. Иначе едва ли има човек поне малко технически грамотен, дето да не вярва, че търсачките правят списъци и изграждат профили на потребителите.
|
| Съб Дек 21, 2013 7:23 am |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
[quote="DimitarНе оспорвам никаква идея за търсачките - оспорвам думите ти, че ако тръгна да търся тенджери или каквото и да било друго федералните щели да ми почукат на вратата. Разликата е огромна - не мислиш ли. Иначе едва ли има човек поне малко технически грамотен, дето да не вярва, че търсачките правят списъци и изграждат профили на потребителите.[/quote] Ами ти си един от малкото, които могат да проверят това.  Използвай ключови думи като: Chicago, Airport, MANPADS, SA-18 Grouse, HMX, plane shot, bulgarians и прочее. Ако не те закопчаят, значи наистина не проверяват. 
|
| Съб Дек 21, 2013 9:29 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Не става, него така или иначе сигурно си го проверяват от време на време, щом е при контрактор по военни проекти едва ли му се разминава.
|
| Съб Дек 21, 2013 10:09 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
И какво излиза? Dimitar понеже работи за военните го проверяват сигурно всяка седмица и вика: Спете спокойно деца. А tgi дето прави компютри и продава по 3 на година казва: Следят ме, подслушват ме, облъчват ме, интернет доставчика ми гледа пакетите, куриерите ми гледат пакетите, сигурен съм че и жена ми е от Държавна Сигурност на КГБ. На къде отива този свят ... 
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Дек 21, 2013 11:10 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Нищо не ми проверяват - даже и секюрити клирънс нямам  . До сега единствените, дето са ми се карали за нещо в интернет са Тайм Уорнър, за дето свалих един техен филм от торенти. Никой друг не ме е търсил за нищо, а съм търсил из търсачките какви ли не неща. Та ако питате мен най-добре се пазете от студията за филми, а федералните да духат супата  .
|
| Нед Дек 22, 2013 2:02 am |
|
|