Re: Проблем с флашването на LPC1754
Здравей, в каталогът намерих таблица 567 на стр 621, която дава информация за размерността, началният и крайният адреси, за всеки сектор който може да се полза. с което както казваш неможе да стане директно това което искам да направя

.
Това което казваш за заплюването на адреси, бих могъл да го направя, но не знам коя част от кодът се обръща към адресите на фонтовете при самото принтиране - за да пренасоча "потокът" към вече заплютият адрес. Това което се опитах да направя до късна доба, до преди малко е свързано може би с първото ти предложение: посочвам адрес 0x6000, като данните от 0х6000 до 0х6220 ги копирам от флашът в моят буфер; след което влизам в лупът който ми чака да се прати файлът с моят фонт по RS-а, като параметърът cnt му запазвам текущата стойност (в случаят 0х220->544); след което изпращам файлът с моят фонт, като записвам елементите до 1700; и след което флашвам. Тази логика съм я вкарал в следните редове код:
може ли ако не те затруднявам, да дадеш някакво мнение по следният проблем: буферът го пълня с данните до 544, но след това вместо да ми влезе в лупът и да чака (както досега е работило преди вкарването на for-ът във функцията), буферът ми директно почва да се пълни с 0хFF, без да съм пратил нищо по RS-а. Къде може да е проблемът в случаят? Просто дотук съм стигнал и утре продължавам да копая по случаят. Благодаря предварително

!
--------- Edit ----------------
Здравей, бързам да ти пиша че тази сутрин опитах да дебъгна отново кодът който постах последно. Това което промених малко е размерът (третият член на функцията) на fshProgram_flash_region.Това което се опитвах да направя, мисля че сега работи. От тук нататък трябва да направя малко козметични работи..... проблемът снощи който се появи беше, че с вкарването на for цикълът с влизането в дебъг, започна да ми излиза съобщение че дебъгерът ми презаписва част от секторите на буутлоудерът. Но с какво точно нямам си напредстава.... Тази сутрин това нещо го нямаше, въпреки че използвам същият код. Много се извинявам ако съм бил неясен в някои мои исказвания, но мизерията тук е пълна

. Дебъгерът който изполвам е JLINK а не ULINK, кабелът с който го захранвам е USB, който като гледам какви жици стърчат сигурно е преправян нещо. Още един път се извинявам, понеже и апаратурата която използвам май не е една от най-професионалните.
Искам да се консултирам и за още нещо с теб, понеже буферът който декларирам ми е със зададена размерност RSReceveBuf - 2048, и след което следя до 1700 изпратен символ за да брейкна безкрайният лууп. Има ли начин като пратя данните по RS-а да следя за последният изпратен символ, и след това да брейкна, или да видя до колко символа се пращат по RS-а и брейкването да ми става по параметърът cnt (номер на член на масивът), а не по някой контролен символ. Размерът на данните ми покрива диапазонът от 0х00 до 0хFF.