Отговори на тема  [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
къде е измамата? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: къде е измамата?
nik написа:
почва да ми намирисва че това или е първоаприлска шега или някой търси балами спонсори

Момент! Нима има някой дето не се усеща, че това е ебавка и го взима наистина? Знам, че нормалните хора не са много умни ... ама да вярват в летящи килимчета ....

Съб Мар 08, 2014 4:35 pm
Профил

много хор вярват в какво ли не, което само по себе си не е лошо :)

Съб Мар 08, 2014 8:16 pm
Профил
Ранг: Новодошъл

ike написа:
nik написа:
почва да ми намирисва че това или е първоаприлска шега или някой търси балами спонсори

Момент! Нима има някой дето не се усеща, че това е ебавка и го взима наистина? Знам, че нормалните хора не са много умни ... ама да вярват в летящи килимчета ....

Едва ли някой си мисли, че принципа е на летящото килимче. По-скоро хората не преценяват веднага, че тази дъска не може да има толкова мощни вентилатори.

Съб Мар 08, 2014 8:41 pm
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен
Аватар

В грешка си това са магнити по 2.2кВ. а не вентилатори никъде в клипа не се виждат перки ! [-X

Съб Мар 08, 2014 8:54 pm
Профил

Ама и вие сте едни коне с капаци. Какво като знаете малко за мейнстрийм науката. Никой от вас не знае какво е светлината, какво е магнитното поле, какво е гравитацията. И това, че им знаете свойствата ви дава право да си мислите, че знаете всичко?
А ако вътре има транскубтони и не работят на магнитен принцип а изкревят пространството? Или и летящите чинии дето се движат с 6000 км/час в атмосферата и правят остър завой на 90 градуса и те са снимани с въжета?
Това работи. Военните може да са моднали клипчето за да заблудят хората с познания, но технологията я има и работи.
Извънземните как мислите стигат до нашата планета?

Съб Мар 08, 2014 10:28 pm
Профил

С едно парче милка и си там.

Съб Мар 08, 2014 11:26 pm
Профил

Pif написа:
Ама и вие сте едни коне с капаци. Какво като знаете малко за мейнстрийм науката. Никой от вас не знае какво е светлината, какво е магнитното поле, какво е гравитацията. И това, че им знаете свойствата ви дава право да си мислите, че знаете всичко?
А ако вътре има транскубтони и не работят на магнитен принцип а изкревят пространството? Или и летящите чинии дето се движат с 6000 км/час в атмосферата и правят остър завой на 90 градуса и те са снимани с въжета?
Това работи. Военните може да са моднали клипчето за да заблудят хората с познания, но технологията я има и работи.
Извънземните как мислите стигат до нашата планета?

За всичко си прав, освен за военните. Не те, а извънземните са направили промените в клипа - така де, защо ще си дадат технологията ей така.
Ти очевидно си специализирал при извънземните. Ще можеш ли да споделиш и някоя друга свръхизвънземна технология. Ама такава заради чието издаване няма да те затрият де.

Нед Мар 09, 2014 12:13 am
Профил

ike написа:
С едно парче милка и си там.

И мармотите и мармотите.... ама им крийте пиячката, че вместо шоколада почват да завиват мостовете над реката със станиол.....

Нед Мар 09, 2014 12:15 am
Профил ICQ
Аватар

Абе винаги съм ги подозирал аз извънземните, а по тяхно продължение и тукашните военни... Даже съм сигурен, че военните всъщност за дегизирани извънземни, а всички останали хора са жирафи. Всъщност няма хора, това е само дума, обясняваща дегизировката на жирафите. Такива технологии правят, а ние си играм да мигаме ледчета тука....
Край, от утре май ще трябва да почна да ходя с шапка от станиол, че току виж са ми промили мозъка. :D

Нед Мар 09, 2014 1:37 am
Профил
Аватар

Pif написа:
...А ако вътре има транскубтони и не работят на магнитен принцип а изкревят пространството...

Не виждам техническа пречка във фърко-борда да има и транскубтони, въпреки че все пак имам съмнения, че не е така.
Тия дни в лидъл бяха пуснали транскубтони. По 35.95 лв/кг. Направи ми впечатление, че не левитираха над стелажа, а пространствено-времевия континиум не изглеждаше изкривен. Ама знам ли, може да са били с изтекъл срок на годност... :-k

Нед Мар 09, 2014 2:23 am
Профил
Аватар

не си забелязал изкривяване на континуума, защото по закон транскубтоните не могат да се транспортират със самолет, а когато се продават в магазин, трябва да са със свалени енергийни клетки.

клетки в лидъл не продават (друга директива забрабява да се продават в един и същ магазин устройства и батерии за тях, така че да не може да се пробва на място), трябва да отидеш до пени-маркет. но там имаха само от 'алабалиум-еър' моделите. намират се до щанда за wireless кабелите.

балончетата на въздуха в клетките са немско качество - абсолютно сферични. има предположения, че тука няма да работя стабилно, защото сме достигнали невиждани нива на замърсяването на природата: примерво във водата има два пъти повече водород, отколкото кислород.

Нед Мар 09, 2014 10:57 am
Профил
Ранг: Професионалист
Ранг: Професионалист
Аватар

ДедоБоре написа:
...

+1, абсолютно съм съгласен с Дедо ... време е да пишем на Комисията за защита на потребителите, за да се пуснат клетки, които можем да закупим при нужда ... макар, че като гледам до тогава ще съм свършил с детектора за изкривявания на континуума и ще мога да си набавям енергия и от там ... това беше проблем до скоро защото не можах да си купя от wireless кабелите ...

а и забравих нещо ... хора минете на друга дрога, че не вървят добре нещата ...

Нед Мар 09, 2014 12:36 pm
Профил
Аватар

Измамата е толкова елементарна: подметките им са железни, това на дъската са магнити от големи говоритени а хората пият Red Bull преди да се качат :idea:

Нед Мар 09, 2014 12:52 pm
Профил

Това е без дъска:
https://www.youtube.com/watch?v=NHwhGUo90jw

Нед Мар 09, 2014 2:02 pm
Профил WWW

Абе пиччове, що се подигравате с труда на хората, а? На вас кеф ли ще ви е да се подиграват с някоя ваша разработка, а?
Транскубтоните са ползвани 20-те и 30-те години на миналия век но поради голямата им нестабилност и непредсказуемост са извадени от въоражение. Във втората световна война са взривени последните останали от онова време бройки но жертвите на врага са по-малко от на собственната армия.
В лидъл нямат транскубтони. А и транскубтоните не работят с батерии.
Ама това е форум на софтуеристи. Какво ли разбират софтуеристите от хардуер :lol:
Те да успеят да го сертифицират, пък ще видите вие как ще се редите по опашки за да си купите и как ще пускате теми "някой знае ли му схемата да си го направим" :finga:

Нед Мар 09, 2014 11:44 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща