| Автор |
Съобщение |
|
ike
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Re: къде е измамата?
Момент! Нима има някой дето не се усеща, че това е ебавка и го взима наистина? Знам, че нормалните хора не са много умни ... ама да вярват в летящи килимчета ....
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Мар 08, 2014 4:35 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30685 Местоположение: София
|
много хор вярват в какво ли не, което само по себе си не е лошо 
|
| Съб Мар 08, 2014 8:16 pm |
|
 |
|
xyz
Ранг: Новодошъл
|
Едва ли някой си мисли, че принципа е на летящото килимче. По-скоро хората не преценяват веднага, че тази дъска не може да има толкова мощни вентилатори.
|
| Съб Мар 08, 2014 8:41 pm |
|
 |
|
Наско
Ранг: Популярен
|
В грешка си това са магнити по 2.2кВ. а не вентилатори никъде в клипа не се виждат перки ! 
|
| Съб Мар 08, 2014 8:54 pm |
|
 |
|
Pif
|
Ама и вие сте едни коне с капаци. Какво като знаете малко за мейнстрийм науката. Никой от вас не знае какво е светлината, какво е магнитното поле, какво е гравитацията. И това, че им знаете свойствата ви дава право да си мислите, че знаете всичко? А ако вътре има транскубтони и не работят на магнитен принцип а изкревят пространството? Или и летящите чинии дето се движат с 6000 км/час в атмосферата и правят остър завой на 90 градуса и те са снимани с въжета? Това работи. Военните може да са моднали клипчето за да заблудят хората с познания, но технологията я има и работи. Извънземните как мислите стигат до нашата планета?
|
| Съб Мар 08, 2014 10:28 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
С едно парче милка и си там.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Мар 08, 2014 11:26 pm |
|
 |
|
xyz
Ранг: Новодошъл
|
За всичко си прав, освен за военните. Не те, а извънземните са направили промените в клипа - така де, защо ще си дадат технологията ей така. Ти очевидно си специализирал при извънземните. Ще можеш ли да споделиш и някоя друга свръхизвънземна технология. Ама такава заради чието издаване няма да те затрият де.
|
| Нед Мар 09, 2014 12:13 am |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
И мармотите и мармотите.... ама им крийте пиячката, че вместо шоколада почват да завиват мостовете над реката със станиол.....
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Нед Мар 09, 2014 12:15 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Абе винаги съм ги подозирал аз извънземните, а по тяхно продължение и тукашните военни... Даже съм сигурен, че военните всъщност за дегизирани извънземни, а всички останали хора са жирафи. Всъщност няма хора, това е само дума, обясняваща дегизировката на жирафите. Такива технологии правят, а ние си играм да мигаме ледчета тука.... Край, от утре май ще трябва да почна да ходя с шапка от станиол, че току виж са ми промили мозъка. 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Нед Мар 09, 2014 1:37 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Не виждам техническа пречка във фърко-борда да има и транскубтони, въпреки че все пак имам съмнения, че не е така. Тия дни в лидъл бяха пуснали транскубтони. По 35.95 лв/кг. Направи ми впечатление, че не левитираха над стелажа, а пространствено-времевия континиум не изглеждаше изкривен. Ама знам ли, може да са били с изтекъл срок на годност... 
|
| Нед Мар 09, 2014 2:23 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
не си забелязал изкривяване на континуума, защото по закон транскубтоните не могат да се транспортират със самолет, а когато се продават в магазин, трябва да са със свалени енергийни клетки.
клетки в лидъл не продават (друга директива забрабява да се продават в един и същ магазин устройства и батерии за тях, така че да не може да се пробва на място), трябва да отидеш до пени-маркет. но там имаха само от 'алабалиум-еър' моделите. намират се до щанда за wireless кабелите.
балончетата на въздуха в клетките са немско качество - абсолютно сферични. има предположения, че тука няма да работя стабилно, защото сме достигнали невиждани нива на замърсяването на природата: примерво във водата има два пъти повече водород, отколкото кислород.
|
| Нед Мар 09, 2014 10:57 am |
|
 |
|
FiTTiLA
Ранг: Професионалист
|
+1, абсолютно съм съгласен с Дедо ... време е да пишем на Комисията за защита на потребителите, за да се пуснат клетки, които можем да закупим при нужда ... макар, че като гледам до тогава ще съм свършил с детектора за изкривявания на континуума и ще мога да си набавям енергия и от там ... това беше проблем до скоро защото не можах да си купя от wireless кабелите ... а и забравих нещо ... хора минете на друга дрога, че не вървят добре нещата ...
|
| Нед Мар 09, 2014 12:36 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Измамата е толкова елементарна: подметките им са железни, това на дъската са магнити от големи говоритени а хората пият Red Bull преди да се качат 
|
| Нед Мар 09, 2014 12:52 pm |
|
 |
|
bobihot
|
|
| Нед Мар 09, 2014 2:02 pm |
|
 |
|
Pif
|
Абе пиччове, що се подигравате с труда на хората, а? На вас кеф ли ще ви е да се подиграват с някоя ваша разработка, а? Транскубтоните са ползвани 20-те и 30-те години на миналия век но поради голямата им нестабилност и непредсказуемост са извадени от въоражение. Във втората световна война са взривени последните останали от онова време бройки но жертвите на врага са по-малко от на собственната армия. В лидъл нямат транскубтони. А и транскубтоните не работят с батерии. Ама това е форум на софтуеристи. Какво ли разбират софтуеристите от хардуер Те да успеят да го сертифицират, пък ще видите вие как ще се редите по опашки за да си купите и как ще пускате теми "някой знае ли му схемата да си го направим" 
|
| Нед Мар 09, 2014 11:44 pm |
|
|