|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:36 am
GM: Steps to a recall nightmare
| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: GM: Steps to a recall nightmare
Да ви пикам и на возилата и на комповете в тях! Няма да оставя баба Рено докато тя не ме остави! Днес майка ми ме разходи из града - кара спортен Опел!!! Освен глупостите които съм забелязал досега се добави ново двайсе: като натисне съединителя "газта" отива до дупка докато не го отпусне. Тя, горката, си мисли, че проблемът е механичен, обаче аз няма да си хабя хубавия спрей 
|
| Съб Апр 12, 2014 12:23 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
|
| Чет Апр 24, 2014 2:54 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Ами да, ама не знам те са лидер по продадени(продадени 10млн), или по изтеглени(изтеглени 6.5 поради дефекти)  абе важно е да си лидер
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Апр 24, 2014 4:37 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Е ама 6.5 изтеглени това са коли продавани в продължение на 10 години, не е кой зане какво, струва им пари но реално не много, чудно как някой при тях не е сметнал че ако теглиш колите постепенно а не чакаш да се съберът 6.5 млн е по евтино, а то им е било ясно че ще дойде тоя момент. Високо им е качеството и добри цените, затова се и продават, немците напоследък ме дразнят, не че някога са ми били любима марка но все по големи боклуци почват да произвеждат.
|
| Чет Апр 24, 2014 11:04 pm |
|
 |
|
HSB
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
Тони - всички занижават качеството...... гонидбата на все по големи печалби е все по голяма и по голяма. И бутат докато клиента може да понесе и зaсега в Америка клиента отнася наи много боклуци.
Последна промяна HSB на Пон Апр 28, 2014 7:12 pm, променена общо 1 път
|
| Пет Апр 25, 2014 6:53 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ами тук като че ли клиента е най-непретенциозен и от към гледна точка на качество, и от към гледна точка на направен разход. Аз и другаде бях писал, едно глупаво камионче ми направи разход като на натоварен влекач, просто не разбирам що за човке трябва да си за да го купиш това нещо, ами че ти с камили от европа да си го внесеш и да платиш мита и вс. останало то за една година ще си избие разликата в цената от горивото. Чудя се дали и гоелмите им камиони са с пропорционален на това разход. Дори един втора ръка влекач на мерцедес с пълен товар харчи около 32 л/100, новите са доста по икономични. Та ако по принцип пазара не е никаак протенциозен, нормално е да се пести от качество и екстри. То всяко нещо си върви с плюсовете и минусите де. Сега гледам това либерти дето го взехме есента, ами че то има навъртяни сигурно 2-3 хил мили но в момент няма нищо общо с това което беше преди 6 месеца. Според мен има грижи с трансмисията, това е кола на 5 години. Няма да говорим за качество на изпълнение, но то е адекватно на цената. Разхода му също не е за пренебрегване, хубаво си мислех един лексус да взема, ама тов ауж беше по ново и запазено, трици .... Лошото е че като цяло забелязвам една промяна в немците, не само колите, и оборудване също, качеството пада, появяват се дефекти които не си признават и те мотат по една година.
|
| Пет Апр 25, 2014 8:28 pm |
|
|