Отговори на тема  [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Безумие!! 5" телефон с 2GB RAM и 4/8 ядра!!! 
Автор Съобщение
Ранг: Новодошъл

Мнение Re: Безумие!! 5" телефон с 2GB RAM и 4/8 ядра!!!
Реконструктор написа:
polinom написа:
Еха не бъди толкова сигурен, има си ниша за доброто старо РС.

Ще намалява все повече. Относно клавиатурата и мишката за сега блутута е идеален, остава да направят единен стандарт за безжично видео (сега iOS и Android си имат свои имплементации). И се разхождаш с целия си цифров живот в джоба. :)

Съгласен съм, но само за хора чийто цифров живот се ограничава в лайкване на статуси и гледане на клипчета.

Съб Апр 26, 2014 1:06 pm
Профил
Ранг: Форумен бог

всъщност процесорите са една малка част от талафона... Е примерно новите снапдрагонидето ги чакат да излязат до Коледа.. Осемте 64-бит ядра заемат под 10% от подложката. Ако ползваха някакво въшливо пикче щеще да изглеждаше като един пиксел от снимката :D

Съб Апр 26, 2014 1:36 pm
Профил
Аватар

> 33 болезнени факта за нашето ежедневие

Прикачени файлове:
The evolution of digital media.jpg
The evolution of digital media.jpg [ 13.71 KiB | Прегледано 1867 пъти ]

Съб Апр 26, 2014 1:47 pm
Профил

Рекламата е движещата сила, и не се набляга на качество а количество. Таргитирани групи ала бала, върви на бройка, калкото повече, толкова повече. Според мен ефекта на този тип реклама е почти нулев, процента покупка/показване сигурно е далеч под 1%. Всичко е един голям балон, аз те лъжа че е ефективно, ти сам знаеш че е модерно, а парите са на акционерите.
В сащ до де филма свърши никой не помни как е започнал, не щото е дълъг ....там и оттърване няма, добре че не гледам тв.

Съб Апр 26, 2014 2:00 pm
Профил
Аватар

Като е безумие си ходи с ТАП-чето под мишница и макарата с кабел на гръб. :mrgreen:

В момента пиша точно от такъв телефон. Е не е с два гигабайта рам но пък е 5" и 4 ядрен. Да софтуера му е голям неоптимизиран... И какво от това?
Работи си достатъчно добре, не тежи. Даже и гербер файлове отваря. :butthead: :finga:

Колко пъти съм виждал предимствата му пред слушалка само за ало е повече от излишно да обеснявам. :D

Съб Апр 26, 2014 2:22 pm
Профил ICQ

И аз пиша от такова но не мога да го нарека телефон. Предпочитам да си имам слушалка.

Съб Апр 26, 2014 2:38 pm
Профил
Аватар

"...Даже и гербер файлове отваря..."
А аз си псувам мързела, че обикновено се дзверя срещу 14 инчовия монитор :)

Съб Апр 26, 2014 2:39 pm
Профил
Аватар

Бонго, теб те знаем :D .

Съб Апр 26, 2014 2:44 pm
Профил
Аватар

Tisho написа:
Даже и гербер файлове отваря.

тва стандартен фючър ли е или ти си го кирилизирал специално?

Съб Апр 26, 2014 4:26 pm
Профил
Аватар

ДедоБоре написа:
Tisho написа:
Даже и гербер файлове отваря.

тва стандартен фючър ли е или ти си го кирилизирал специално?

Програма си е. Ето я.

А за който иска да опроводява платки на телефона.Това мисля, че е полезно. :finga:

Съб Апр 26, 2014 5:12 pm
Профил ICQ

Tisho написа:
Като е безумие си ходи с ТАП-чето под мишница и макарата с кабел на гръб. :mrgreen:

В момента пиша точно от такъв телефон. Е не е с два гигабайта рам но пък е 5" и 4 ядрен. Да софтуера му е голям неоптимизиран... И какво от това?
Работи си достатъчно добре, не тежи. Даже и гербер файлове отваря. :butthead: :finga:

Колко пъти съм виждал предимствата му пред слушалка само за ало е повече от излишно да обеснявам. :D

Когато си започнеш да чертаеш, и кодиш ми се обади. Всичко тук знаем за какво ползваме истинските компютри. Проблема започва когато човек започне да си вика " ...какво от това...". Накрая си представям как на пазара се появява новата мотика модел 2000 с Андроид. Ама за какво му е на дядо Ставри от с. Скутаре, Пловдивска област тази мотика с wifi,mp3, и супер amoled дисплей? Как за какво, да слуша радио Хоризонт докато е на къра. :D

Съб Апр 26, 2014 5:17 pm
Профил
Аватар

polinom написа:
Когато си започнеш да чертаеш, и кодиш ми се обади.

Обещавам. :)
polinom написа:
Всичко тук знаем за какво ползваме истинските компютри.

Да за съжаление все още няма Алтиум за телефони. :) Но и това някой ден ще се промени. :)

polinom написа:
Проблема започва когато човек започне да си вика " ...какво от това...".

Виж тук нещата са много сложни. Да не би виндоус-а да е по-малко мазало от андроид-а?

polinom написа:
Накрая си представям как на пазара се появява новата мотика модел 2000 с Андроид. Ама за какво му е на дядо Ставри от с. Скутаре, Пловдивска област тази мотика с wifi,mp3, и супер amoled дисплей? Как за какво, да слуша радио Хоризонт докато е на къра. :D

Ми сложи му на дяда ти Ставри един фейсбук и веднага ще си купи такава мотика. :finga: :finga: :finga: :finga:

Съб Апр 26, 2014 5:43 pm
Профил ICQ
Аватар

По едно време имах на телефона Аутокад - верно не е много удобно да се чертае, ама за прости неща става, както и за показване и разглеждане на чертежи най-вече. Също така все още имам C/C++ компилатор и наистина от време на време като нямам комп до мен и като се сетя и пробвам разни неща. Така че ги има тези неща и хората си ги ползват. Да не говоря пък за разни терминални емулатори и т.н. дето наистина са полезни понякога. Така че си имат приложение такива телефони и таблети и хората, на които им харесва си ги ползват. Ти като не ги харесваш имаш свободата да си купиш нокия с фенерче за 20 лв., дето батерията и кара по седмица и да си джъткаш с нея на воля, ама да се пениш по форумите с тъпите си сърказми е супер тъпо, защото никой не те кара на сила да ползваш 8 ядрени телефони, още по-малко пък да влизаш в интернет и да гледаш реклами. Та имай си разбиранията, кефи се на простите неща, ама ако обичаш недей да казваш на хората, дето им харесват 8 ядрени мотики с амолед дисплеии колко са залюхани :) . Най-малкото не ти пречат с нищо, даже напротив - заради такива хора нещата се развиват и вървят напред, иначе още щеше да торолюткаш с 9600 бода дайл-ъп модем :) .

Съб Апр 26, 2014 5:46 pm
Профил
Аватар

Dimitar написа:
По едно време имах на телефона Аутокад - верно не е много удобно да се чертае, ама за прости неща става, както и за показване и разглеждане на чертежи най-вече. Също така все още имам C/C++ компилатор и наистина от време на време като нямам комп до мен и като се сетя и пробвам разни неща. Така че ги има тези неща и хората си ги ползват. Да не говоря пък за разни терминални емулатори и т.н. дето наистина са полезни понякога. Така че си имат приложение такива телефони и таблети и хората, на които им харесва си ги ползват. Ти като не ги харесваш имаш свободата да си купиш нокия с фенерче за 20 лв., дето батерията и кара по седмица и да си джъткаш с нея на воля, ама да се пениш по форумите с тъпите си сърказми е супер тъпо, защото никой не те кара на сила да ползваш 8 ядрени телефони, още по-малко пък да влизаш в интернет и да гледаш реклами. Та имай си разбиранията, кефи се на простите неща, ама ако обичаш недей да казваш на хората, дето им харесват 8 ядрени мотики с амолед дисплеии колко са залюхани :) . Най-малкото не ти пречат с нищо, даже напротив - заради такива хора нещата се развиват и вървят напред, иначе още щеше да торолюткаш с 9600 бода дайл-ъп модем :) .

+1

Съб Апр 26, 2014 5:58 pm
Профил ICQ
Аватар

polinom написа:
Реконструктор написа:
polinom написа:
Еха не бъди толкова сигурен, има си ниша за доброто старо РС.

Ще намалява все повече. Относно клавиатурата и мишката за сега блутута е идеален, остава да направят единен стандарт за безжично видео (сега iOS и Android си имат свои имплементации). И се разхождаш с целия си цифров живот в джоба. :)

Съгласен съм, но само за хора чийто цифров живот се ограничава в лайкване на статуси и гледане на клипчета.

Наистина ли не можеш да си го представиш? :)

Съб Апр 26, 2014 7:18 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща