Отговори на тема  [ 12 мнения ] 
Кой телефон да взема. 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Кой телефон да взема.
Дотрябва ми по-умен телефон и се спрях на тези двата и се двоумя кой да взема. Вие като технически по-грамотни кво ще ме посъветвате.
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... ola-razr-i
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2 ... y-xperia-s
Повече пари не ми се дават а и съм много доволен от стари модели на марките.

Пон Апр 28, 2014 12:55 am
Профил
Аватар

Мнение Re: Кой телефон да взема.
Сонито

Пон Апр 28, 2014 1:12 am
Профил
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран
Аватар

Повече от колко пари не ти се дават?
И двата са стари моделчета сонито е по- добро ако гледаме точно тез двата, а е и с по-голяма резолюция има дисплея.

Пон Апр 28, 2014 9:10 am
Профил
Аватар

Предишния ми телефон беше експерия. Лично аз най-много им се кефя на камерите, просто са класи над другите в тоя ценови клас, снима почти като приличен фотоапарат. Бях се засилил и аз да взимам пак сони, ама няколко човека познати изреваха от новите експерии. Чупливи са им дисплеите. Не дават ни да се огъват, ни да се изпускат. От съвсем невинни проишествия и са за кофата. Язък им за IP сертификациите и всичките водо и прахоустойчивости, като са толкова крехки. Освен това батериите с мъка карат 2 дни и то само ако говориш. Ако ровиш из нета, всеки ден задължително трябва да виси на зарядното. Камерите им вече не били това което бяха.

Тая моторола точно не я знам, аз си взех по бюджетния вариант MOTO G, от Англия се връзва на под 300лв.

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=3704

Рядко ми се случва да съм толкова доволен от техника. Алуминиево тяло, приличен размер и килограми, добър дисплей. 4 ядра на снапдрагън са, малко по малко гигахерци, ама не съм видял нещо дето да я затормози до сега. С уговорнката, че при мен 3Д игри не се търкалят :) Единствения и кусур е че няма дупка за карта, ама се рутва без ядове и отзад можеш да си забучваш флашка, ако толкоз ти трябват гигабайти.

Най-хубавото и е батерията - в момента е на 4 дни и 6 часа от последния заряд и батерията е на 15%, като е ползван предимно за говорене. Като ръчкам интензивно в нета, кара по 2 дни спокойно. Вероятно и по-малкото гигахерци имат значение, но и батерията е голямшка. Въобще за тия пари е перфектна машинка.

Понеже е на Гугъл телефон, идва с 4.4.2 изначало и се ъпдейтва непрекъснато до най-новото... което според мен не е кой знае какво предимство де.

Изпускан е два пъти със силиконов калъф - без аварии. Имала някакво покритие на компонентите срещу мокрене, на едно клипче я киснат в мифката и работи, ама не съм пробвал.

Пон Апр 28, 2014 9:27 am
Профил ICQ

Без да съм чел колегите по-горе, но вземай сонито, аз взех такова, не че го позлвам като телефон но иначе е добро, и батерията държи много повече, т.е. мениджмънта е доста по добър.

Пон Апр 28, 2014 4:56 pm
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

http://www.evolveo.eu/en/strongphone-q4 480 лв в метро, с ддс. за сега 6 дена държи батерията.

Пон Апр 28, 2014 9:33 pm
Профил
Аватар

Купуваш телефон с фенерче и един таблет за всичко останало :)

Туй за таблета не е майтап: и за в колата става, и за площада, даже и за в леглото, особено ако публикуваш телефона на жена ти :D

Вто Апр 29, 2014 12:48 am
Профил

И на мен Сони-то по ми харесва като дизайн ама малко афиф корпуса. Въпроса е да е здрав и издръжлив на употреба а не да си нося яйце в джоба. Тия гигахеци и гигабайти не са много от значение щото едва ли ще ползвам на макс.

Вто Апр 29, 2014 12:33 pm
Профил

Ами сонито здраво изглежда, 2-3 пъти вече го изтървах, а не е в някакъв сериозен калъф, дори май е кофти щото е твърда кожа.

Вто Апр 29, 2014 7:51 pm
Профил
Аватар

HTC е правилната марка. :)

Вто Апр 29, 2014 8:30 pm
Профил ICQ

И аз смених старото телефон с модерен че ми затрябва Teamview. Взех си Xperia Go. Не е голям, батерията кара 4-5 дена ако не говоря усилено, падна от високо още първия ден и не спря. Не обичам да пазя телефоните си, този стои до старото К800 в торбата, сложих му само един силиконов гръб и яко ползване - падане, целия в мръсотия от итонг и тем подобни мръсотии по обектите. Не съм го пробвал още под вода но го дават че трябва да бачка и там. Абе стария ме кефи повече ама с тези технологии няма как - тъч скриин брато ;)

Вто Апр 29, 2014 11:52 pm
Профил

Е то има и с тъчове ударо, рпахо, водо устойчиви, но не са устойчиви на мен, та аз предпочитам вместо да се ръсна 1000 лв за удароустойчив телефон който пак ще бастисам да ползвам телефон за 30 лв. Е имам в допълнение и едно сони, замести галаксито, не се ползва като телефон, най-вече като указател чат пат навигатор и бюро справки :)
п.с. докато бях по хамериканско се опитвах да говоря през него, не много успешно, дори мейли четох и писах, също не много успешно сляп, глух .. с тия пръсти ... не съм за такива дивайси, единственото което ги държи живи е факта че ако ги тръшна в земята жената много ще ми се разсърди щото са ми подарък от нея, иначе докато се опитвах да говоря по това сони многоркатно изпитвах това желание. То това става със всеки смартфон, нямам пръсти на ушите но някак все успявам да задействам по нещо, на сонито или flight mod-а или му спирах звука, идея си нямам как става само с уши, на мен с пръсти ми е трудно :)

Сря Апр 30, 2014 12:37 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 12 мнения ]