| Автор |
Съобщение |
|
nik
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Хумор
само чакам някой чиновник да почне да ми се жалва.... имам готов и незабавен отговор "като не ви харесва - напуснете, много хора чакат да се освободи място като вашето" след което най-често следва тишина и много бързо свършена работа
|
| Чет Май 29, 2014 2:02 pm |
|
 |
|
nik
|
в жилищен блок дошло ново семейство - младоженци яко секс... жената вика... всеки ден.... бай иван обаче му писнало вече, и един ден като срещнал мъжа на новото семейство му казал да направи нещо.... ако трябва лепенка на устата или там каквото е само по тихо да е.... при следващия секс, младежа залепил устата на жена си и започнал да клати.... -бай иванеееееееее..... така добре ли е.... -дааааааа - провикнал се бай иван младежа клати по здраво.... -бай иванеееееееее..... така добре ли е.... -дааааааа - пак провикнал се бай иван младежа клати още по здраво.... -бай иванеееееееее..... така добре ли е.... -младееееееж, махни тая лепенка, че сега целия блок си мисли, че мен клатиш....
|
| Пет Юни 06, 2014 8:37 am |
|
 |
|
CreePPropheT
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Нед Ное 24, 2013 9:19 pm Мнения: 38 Местоположение: София
|
 Хаха тоя ми хареса!
|
| Пет Юни 06, 2014 11:33 am |
|
 |
|
CreePPropheT
|
Качили се двама наркомана в автобуса. Единият отишъл при водача и го попитал: - Мога ли да стигна с този тролей до гарата? - Не. - отговорил шофьорът. - А аз? - попитал вторият наркоман. 
|
| Пет Юни 06, 2014 11:35 am |
|
 |
|
CreePPropheT
|
В крайдунавско село рибари пият в кръчмата, чакайки да мине забраната за риболов и си разказват риболовни случки: - Нали помниш колко голям амур хванах миналото лято - поне 90 кила беше? - Абе някъде към 40 беше ама карай. Но това не е никаква риба. Аз помня, като бях малък, тати каква огромна риба хвана. - Колко огромна? - Абе не ѝ знам килата, но тати като я метна на самара - магарето потъна в калта до коленете!
|
| Пет Юни 06, 2014 11:38 am |
|
 |
|
CreePPropheT
|
В дискотеката в Германия влезнал руснак, който носел тениска с надпис: "Турците имат три проблема!". Веднага дошъл един турчин да му иска обяснение: - Какво е това? Какви проблеми? Искаш ли да излезем отвън и да решим проблемите? - Това е първият ви проблем - агресивността. Винаги се опитвате да създадете проблеми от нищото. На сутринта, руснакът отишъл при турската група и казал: - Искате ли да ви обясна за надписа на тениската ми? - Казвай! - грубо отговорили турците. - Това е вторият ви проблем. Не можете да решите проблемите си сами и веднага се събирате на групи. - Как смееш да говориш така с нас? - турците извадили ножове... - Това е вашият трети проблем! - продължил руснакът. - Вие винаги вадите ножове при престрелка. 
|
| Пет Юни 06, 2014 11:41 am |
|
 |
|
CreePPropheT
|
Две мутри пътуват с БМВ-то и единият решава, че е гладен. Виждат табела, на което пише "Банички". Гладният казва на другия: - Спри тук да хапна! - Как пък реши, че има ядене? - Ми, виж табелата. Пише "Банички"... - Ти луд ли си, бе? Как ще им вярваш на тия табели! - Що бе? - Ами, оня ден гледам табела, на която пише "Жени". Влизам, а пък то тоалетна... 
|
| Пет Юни 06, 2014 11:44 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Копи/пасти не бачка ли за всички вицове, в един общ прозорец - като едно мнение?
|
| Пет Юни 06, 2014 12:24 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Юни 06, 2014 5:20 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Абе аз тоя 2000 А съм го пробвал докато връзвах акумулаторите на едни UPS, ама леко се размина, само козината ми се опърли, е "предпазителя" си изпя песента, но там пакета е 400 V и с тия токмаци не знам какъв ток на късо е имало, те са по 65 Ач май .....
|
| Пет Юни 06, 2014 7:22 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А бе като си на зор... Май една жичка от стандартен многожилен за 220В се слагаше за 10А, не помня точно - шефът ми го каза и практиката го доказа с голяма точност. То иначе се смята, ама като имаш време, пък тогава отиваш и си купуваш бушон.
Едит: май 6А беше... Който има мерак - да го търси, става за бушон, стига да можеш да си го позволиш.
Последна промяна bongo_x2 на Пет Юни 06, 2014 11:29 pm, променена общо 1 път
|
| Пет Юни 06, 2014 10:57 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Бонго - никога не слагам "жички" - ако няма от къде да се купи предпазител - им казвам да си гледат работата и точка.
На Тони ключа се е изпарил, ама аз съм виждал как заради една клечка сложена да държи А-то включено, таблото горя 20 минути. Явно и в трафото някой беше сложил някой от slow-blow вариантите
|
| Пет Юни 06, 2014 11:02 pm |
|
 |
|
FiTTiLA
Ранг: Професионалист
|
Муд оф тудей: - Фиксна ли ишуто от вчера? - Кое ишу? - Ами дето ти го сенднах вчера заедно с рипорта и фийчър рикуестите. - А-а-а-а..., ами рейсна проблем. Аз щото сендвам един рикуест и сървърът нали трябва да ми ритърне риспонса и да си крейтне сешъна, а аз да рисийвна едно куки. Е да де, ама ми ретърнва ерор риспонс и ми хинтва че обджекта не бил авейлъбъл. - Ти сигурно си мисюзнал нещо по фреймуърка. Инишълайзваш ли правилно рикуест параметрите и рикуест фекчъриту? Да не си забравил да инебълнеш кукитата преди крейтването на риспонс обджекта? - Ами всичко е окей. Копнах икзампъла от хелпа и го модифайнъх малко да фитне на моя кейс. - А-а-а ..., ама сигурно си забравил да инитнеш на кънекшъна пропъртитата дето се слагат в контекст обджекта на фекчърито за да си инишиейтне правилно ес-ес-ел сешъна. Нали в контекста се сетва кийстора за да си гетне сертификатите от него. Ексепшън ли ти рейсва или ти ритърва инкоректна дейта? - Ами направо фейлва с ексепшън и в стек трейса няма нищо. Поинтът е че ми ритърнва инвалиден риспонс код. Няма го в доковете. Сърчвах в Гугъл за такова ишу, ама не намира нищо. - Ами го ахед. Нали знаеш за дедлайна? Гледай да го фикснеш асап, че трябва да се имплиментват сървисите по другия проджект. - Окей, сега ша го дебъгвам ишуто. В краен случай ша декомпилирам сървиса и ша го рисърчвам що фейлва.
|
| Вто Юни 10, 2014 7:28 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
тва разговор между сергей и бойко ли е?
|
| Вто Юни 10, 2014 7:37 pm |
|
 |
|
FiTTiLA
Ранг: Професионалист
|
Абе не знам, но това с декомпилацията ще е да си е.. майката ...
|
| Вто Юни 10, 2014 8:06 pm |
|
|