Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Една анкета 

Възраст и работа
Възрастта ми е до 40 год. и нямам особени проблеми с намирането на работа 59%  59%  [ 20 ]
Възрастта ми е до 40 год. и имам проблеми с намирането на работа 24%  24%  [ 8 ]
Възрастта ми е над 40 год. и нямам особени проблеми с намирането на работа 15%  15%  [ 5 ]
Възрастта ми е над 40 год. и имам проблеми с намирането на работа 3%  3%  [ 1 ]
Общо гласове : 34

Една анкета 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Desert Leo написа:
Цитат:
...все нагоре да поглеждам"

Явно изобщо не можеш да осъзнаеш разликата между тоталитарното"горе" и регулаторните функции на една съвременна държава.

така си е, не мога да видя разликата. както е казал един физик "трудно е да видиш черна котка в тъмна стая, особено ако котката не съществува"

Нед Яну 15, 2006 11:55 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Цитат:
така си е, не мога да видя разликата. както е казал един физик "трудно е да видиш черна котка в тъмна стая, особено ако котката не съществува"

Проблемът си е твой ...

Пон Яну 16, 2006 12:22 am
Профил
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
Като изчетох постовете(и анкетата) и ми стана едно такова леко , леко и направо си слагам розовите очила !!!
Добре е да пускате по-често такива теми !! :wink:
Значи в България нещата са перфектни и ти ако си, да речем лош програмист (да не говорим ако си добър) и валят поръчки за работа а и от там парички !!!! :roll: :?:

Пон Яну 16, 2006 2:33 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Хммм, то ако е така, да взема да се връщам и аз ;)...

Вто Яну 17, 2006 5:02 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
vlado написа:
@Реконструктор: Не само поддръжка можеш да работиш на по-напреднала възраст. В една нормална фирма като понатрупаш стаж почваш лека-полека да се отдалечаваш от непосредствената реализация на нещо в посока мениджмънт. Спокойно можеш да си или Technical Lead на няколко по-млади инженери/програмисти, или да се ориентираш към тима на дизайнерите и системните инженери...

Абе не съм сигурен. На 5 години излизат някви абс. нови неща и целия свят се приучава към тях. А продуктите, създадени с тия неща, както казах, не оцеляват повече от 1-2 год. с изключение на много редки случаи. А човек си има биологична граница, след която трудно ще научава технически новости.

Вто Яну 17, 2006 11:37 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
Абе ти влизаш във малко Фантастика сектора , та затова ще ти отговоря и въобще да не чувам за фантастика :P

Значи ... това с биологичната граница , ако си го избиеш от главата по-добре. (да аз съм млад, ама ти пък не че си стар , камоли след 5 години , камоли след 10, но друга тема е това).

Та това с биологичната граница - глупости ... за мен са глупости и няма аргумент , който да ме разубеди.
Всичко зависи от ЧОВЕКА: как е живял - да , нервира ли се за глупости и накрая с какво желание (или воля) тръгва човек.

Като цяло всичко опира до едно - ИЗБОРА на човек.

Айде стига оффтопик, че и на мен не ми харесва да се отклонявам толкова от темата.

Сря Яну 18, 2006 2:04 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2