Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Идеи за зимна ваканция 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Идеи за зимна ваканция
Поскажете някое хубаво местенце за периода 19 Декември - 11 Януари. Еднофамилни къщи, подходящи и за деца или нещо подобно. Може и добър хотел. В страната или навън, може и на планина, а може и някъде на топло.

Ето тука ми подхвърлиха една добра идея, но още не мога да се реша www.kochorite.com
Струва ми се че тия къщи са малко големи за едно семейство, и като пространство и като цена за тоя период. Иначе ми ги похвалиха, а впечатленията бяха от 2011.

Вто Ное 04, 2014 12:19 am
Профил
Аватар

Мнение Re: Идеи за зимна ваканция
Препоръчвам ти Фиджи или Вануату. Хубаво и евтино, само да имаш нерви да стигнеш дотам :)

Вто Ное 04, 2014 12:25 am
Профил
Аватар

http://www.santaclausvillage.info/ :)

Вто Ное 04, 2014 12:26 am
Профил

Ами .... мен ме е страх да ти препоръчам. Миналата година бяхме на едни не лоши но нямаше сняг, а без сняг картинката не беше много красива, иначе къщетата биваха. Ти почти си закъснял, миналата година почнах малко по късно да търя и всичко което беше читаво от хотелите беше от 400 евро нагоре за нощувка, накрая намерих някаив за около 600 лв на вечер като даже се оказа че можеше да ни сменят апартамента за къще без доплащане. Но пък хотела беше на Боровец, нищо интересно не беше, сняг почти нямаше, много народ, тъпа новогодишна програма ...
Сещам се за едно къще но ще ви е голямо, вила Пъргавелови в село Яковци. Новата къща е доста приятна, не луксозна но приятна, няколко пъти я вземахме но тя е за около 15 човека но на нас ни е ОК, като се съберем деца баби ...:)

Вто Ное 04, 2014 12:29 am
Профил

Ммммм абе Финландия .. ако ще ходиш ходи лятото, единственото предимство на зимата е да караш моторни шейни но .... и по вашия край трябва да го има :)
Ако говорим извън БГ .... то мите дестинации са все едни ... Индия, Перу, Русия .. на всички места беше ОК но ако го организираш в последния момент ще излезе ненужно скъпо.

Вто Ное 04, 2014 12:32 am
Профил
Аватар

не е невъзможно Скандинавието, но искам да сменя обстановката и за нас и за дечкото. Просто тая година има три седмици но са покрай празниците и е безумно скъпо. Най-накрая ще си останем вкъщи и ще ходим февруари или март.
до Тенерифе полетите са евтини все още - но цените на хотелите или апартаменти покрай Коледа и Нова Година просто не знаят таван, както съм казвал и преди за всеки влак си има пътници

Последна промяна Grubi на Вто Ное 04, 2014 12:42 am, променена общо 1 път

Вто Ное 04, 2014 12:36 am
Профил

Абе ако България ти е ОК може да намериш нещо, само зависи какво то1но търсиш, в смисъл искаш ли да е до курорт или просто искаш спокойствие?

Вто Ное 04, 2014 12:38 am
Профил
Аватар

Спокойствие, 3 седмици курорт ще ми дойдат в повече. разбира се да има и всичко необходимо, кухня, баня, пералня, болница наблизо, някакви занимавки и т.н. ако съм сам и дървена барака ще ми стигне, ама с малкия не става - ако умре от скука, ще ни разкаже играта... тоя комплекс не е лош, близко до Пампорово, организират и забавления от време на време.

а идеите за Фиджи и Вануату, а и за селото на дядо Коледа - супер, но ги слагам в плана за следващата петилетка. До ледения хотел съм ходил - за деца не става, а да платя 250-500Е за ледена стая и да чакам на опашка, не мерси. Пил съм водка на леден бар и в ледена чаша, стига ми :)

Последна промяна Grubi на Вто Ное 04, 2014 12:52 am, променена общо 1 път

Вто Ное 04, 2014 12:45 am
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

Браво за темата !

+1 търся приятно спокойно място в родината за новогодишните празници :-) Малко смяна на обстановката. Мислех си за Велико Търново, но може би защото не съм пребивавал там, само транзит.

Вто Ное 04, 2014 12:51 am
Профил

Добринище, хотел Валентино, преди 2 години лятото минахме на път за Гърция. На връщане търсихме Огняново ли що ли, накрая пак в Добринище отидохме - и стояхме 2 дни заради топлия градски басейн. Казаха ,че и зимата работи... Не съм ходил на много места,та е малко нахално да го напиша, но това е едно от малкото места , на които пак ми се ходи.
Планината не е много далеч, лифт,ски - не че им разбирам, ама да ги спомена. Спокойно ,малко , почти заспало място-такова го видях де ,латото. Звънни и ги питай..

Вто Ное 04, 2014 12:53 am
Профил
Аватар

хубаво - давайте линкове, снимки и впечатления. току виж се намерило нещо.

Лично аз препоръчвам Канарските острови - особено за тези които могат да хванат лесни и евтини полети дотам, извън периода около Коледа или Нова година, може и тогава - но човек да си е постлал отрано на разумна цена

Вто Ное 04, 2014 12:55 am
Профил

Добре ,че жената не чете тука , с тез Канараски острови ме яде откога.. Тези не бяха ли
вулканичните острови? Не ме кефят, ама знам ли.. Сега платихме евтини билети за Сицилия по Коледа, остана да намерим по-евтино мяст за спане с кухня :-).
http://valentino.dobrinishte-bg.com/
- в тоз семеен хотел бяхме, все домашна ракия поръчвахме, накрая ни подариха едно шише за из път.
Малко е далече за пътуване с деца, и билетите ми идват скъпички,но моята мечта си е Мавриций.....

Вто Ное 04, 2014 1:05 am
Профил
Аватар

Писах им на Валентино, благодаря
Иначе канарските до един са вулканични
П.с. то имало повече от един валентино в добринище - здрава конкуренция

Вто Ное 04, 2014 1:17 am
Профил

те сякаш са свързани , но не съм се интересувал как.
На Валентино2 пише нещо за СПА. На малкия хотел - точно отпред минава някаква река - да те предупредя за детето, ако е малко.

Вто Ное 04, 2014 1:41 am
Профил
Аватар

Grubi написа:
Просто тая година има три седмици но са покрай празниците и е безумно скъпо. Най-накрая ще си останем вкъщи и ще ходим февруари или март.

Това е смисленото решение. Иначе плащаш просто за масовата психоза. Да си тинейджър търсещ тълпата - разбирам, ама да си го причиня на семейството, как пък не.

Едит: Най - добре работя, когато другите почиват. И най-добре почивам, когато другите се гърчат от работа.

Вто Ное 04, 2014 8:42 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 33 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща