Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
въпрос за PICKit2 - debuger 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: въпрос за PICKit2 - debuger
Що си мислиш, че Киров го няма? По честотата на постовете можеш да разбереш кой кога колко работа има. Признавам си че критиките на Киров са ми помогнали да науча някой работи, въпреки че някой път са били доста остри. Но това твоето не е критика. Два поста имаш и двата ти са някви хейтърски. Спазвай добрия тон и недей дава квалификации на хора които не познаваш.

Нед Ное 16, 2014 3:02 pm
Профил ICQ
Ранг: Напреднал
Ранг: Напреднал
Аватар

Пази Боже, да не попадна на доктор, дето се е учил от Wikipedia.
8O

Нед Ное 16, 2014 5:29 pm
Профил ICQ
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ
Аватар

hladilnikov222 написа:
Nenko написа:
hladilnikov222 написа:
Ненко, не се занимавай с глупости брат, паси си овцете, слушай си Кондьо и си гледай кефа. Правителството му пуснало евро-парите по програма околна среда, той тръгнал с pic-ове да се занимава!

не знам как реши да ме наречеш "брат", но не ми хареса. имам чувството, че ти пасеш овце и слушаш кондьо ;)
като нямаш какво да кажеш по темата, просто си подмини...а не да ми пишеш глупави и неуместни коментари ;)

Селянино с колело, възпитанието изисква, преди да питаш във форум, да си направиш труда да си напишеш въпроса във google, yandex или каквото там използваш.
Ето: Дебъгване
Тъй като хората тук предлагат помощ безплатно, става въпрос за елементарно уважение към времето на другите.
Понеже явно, това са концепции, които са ти чужди, да ето ти една сметка, която поставя нещата в категории, които цървул като тебе може да разбере:
темата е прегледата 185 пъти, около 90% от участниците в този форум са професионалисити, които работят за поне 15 euro/час. Ако всеки е отделил 5 минути от времето си, за да прочете грешно озаглавената от тебе тема, поставена в грешния раздел и изобщо подвеждаща - 185 * 0.9 * (5/60) * 15 = 208.125 euro. И т'ва щото те мързи да напишеш 2 думи в гугъл и да почетеш няколко минути. Сега ясно ли ти стана!?

Жалко, че вече ги няма хора като Никола Киров, да поставят такива мързеливи селски беци като тебе на мястото им.

ти ли си голям гражданин ве прискрипан??? аре ходи си ги сложи тея 208*3.14 евра знаеш къде хахахах сметка чак ми изчислил хахахах

Нед Ное 16, 2014 6:15 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2