Отговори на тема  [ 17908 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 1194  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от цивилизования свят
NFS на живо от в щатите... :)
Екшън в САЩ: Арестувана жена открадна полицейска кола и я подкара с белезници
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4564324

И си има тема за украйна- там пишете.

Чет Яну 29, 2015 1:20 am
Профил WWW
Аватар

Малко мъжка мода. :D
Ако жената или приятелката се чудят какво да ви подарят
за предстоящ празник, вече има едно предложение повече:

> The Leatherman Tread: 25 tools you wear on your wrist

Нед Фев 01, 2015 7:51 am
Профил

Колко жалко, че никога няма да имам такова ... защото пишката ми е по-дълга от 3 сантиметра.

Нед Фев 01, 2015 11:32 am
Профил
Аватар

Швейцарско ножче, което се носи на ръка, е статус символ ли?
Дай по-сериозно. :D Има доста други (швейцарски) неща, които
са мислени да се кичат по ръцете и врата в името на гъзарията.

Нед Фев 01, 2015 12:12 pm
Профил

Ти ми кажи отверка струва ли 150-200$ http://www.leatherman.com/425.html
Или часовник 500-600$ http://www.leatherman.com/424.html
Един хубав часовник Касио е 10$ и ще те изкара 10 години с оригиналната батерия. И през тези 10 години ще трябва да го сверяваш 10 пъти - по веднъж на годината, защото е избързал или изостанал с 1 минута.
От конрада за под 3 лева си бях купил отверка със сменяеми битове, която ще ми свърши 10 000 повече работа. А тези къси отверчици няма къде да бръкнеш, стават само да се похвалиш че си ги купил за 150 или 200$ и изненадата - на българското летище ще те ти ги конфискуват и ще си ги преберат за тях си.

P.S.Всъщнос сега си спомних че от лидъл си купих това:
Изображение
струваше 8 ли 10 лева забравил съм.
Сега виждам че са пуснали и нова версия това:
Изображение
с накрайници за отверка.

Ето това е полезен инстумент, който е за вършене на работа, а не да размахваш на всички размера на пишката ти.

Нед Фев 01, 2015 12:20 pm
Профил
Аватар

Всяко едно нещо струва толкова, колкото са готови да дадат клиентите.
Ти няма да дадеш, друг ще даде, плувайте си всеки в коридора, не си
гледайте какво носите по ръцете и по джобовете, и мир ще има. :D

Нед Фев 01, 2015 12:49 pm
Профил
Аватар

ike написа:
Ти ми кажи отверка струва ли 150-200$ http://www.leatherman.com/425.html
Или часовник 500-600$ http://www.leatherman.com/424.html
Един хубав часовник Касио е 10$ и ще те изкара 10 години с оригиналната батерия. И през тези 10 години ще трябва да го сверяваш 10 пъти - по веднъж на годината, защото е избързал или изостанал с 1 минута.
От конрада за под 3 лева си бях купил отверка със сменяеми битове, която ще ми свърши 10 000 повече работа. А тези къси отверчици няма къде да бръкнеш, стават само да се похвалиш че си ги купил за 150 или 200$ и изненадата - на българското летище ще те ти ги конфискуват и ще си ги преберат за тях си.

P.S.Всъщнос сега си спомних че от лидъл си купих това:
Ето това е полезен инстумент, който е за вършене на работа, а не да размахваш на всички размера на пишката ти.

Конрад... 2лв. Линъл... 3лв. евтино... евентуално ще свърши работа... късо... комплекси...

По същество - "не е важно какво и колко харчи автомобилът ти, а как ти понася..." :D

Апропо, джаджата е идейна, особено в комплект с часовника...

Нед Фев 01, 2015 1:14 pm
Профил

Еееее айде сега, има огромна ралзика между часовник и часовник. Не казвам че тези за по 200 к са много по добре от тия за по 2 к, въпреки че има не малка разлика, но да сравняваш часовник в диапазона 50-100 с такъв в диапазона 500-3000 е доста безсмислено. Изработка, материали, точност ако говоирм за механични ... друг е въпроса дали за точно този модел си струва да дадеш 500 $. Имам разни неща на тия, нйа-вече клещички комбинирани, не са толквоа зле, но не съм давал такива пари за тях със сигурност, най-вероятно са купувани в ROSS :). За часовника ... не бих дал и 100 не за друго а защото не ми допада.

Пон Фев 02, 2015 3:51 am
Профил

Кога ще ги стигнем... румънците

http://offnews.bg/news/Свят-_12/Румънски-съдия-получи-22-години-затвор-за-корупция_456552.html

Пон Фев 02, 2015 9:08 pm
Профил
Аватар

ToHu написа:
Еееее айде сега, има огромна ралзика между часовник и часовник. Не казвам че тези за по 200 к са много по добре от тия за по 2 к, въпреки че има не малка разлика, но да сравняваш часовник в диапазона 50-100 с такъв в диапазона 500-3000 е доста безсмислено. Изработка, материали, точност ако говоирм за механични ... друг е въпроса дали за точно този модел си струва да дадеш 500 $. Имам разни неща на тия, нйа-вече клещички комбинирани, не са толквоа зле, но не съм давал такива пари за тях със сигурност, най-вероятно са купувани в ROSS :). За часовника ... не бих дал и 100 не за друго а защото не ми допада.

Според мен, не е редно да се оплюва даден продукт защото бил скъп. Все едно да подхванем дискусия "защо техниките на тектроникс са скъпи, след като има рогол, овон и бай-хой"...

Лично за мен, джаджата е идейна като конструкция. Дали е удобна за работа и дали би била полезна, не знам. Не мога да преценя от няколко снимки.

Като цяло продуктите им са с доста прилично качество. Не са в ниският ценови сегмент, но са сравними с повечето им по-белички конкуренти, като викторинокс и гербер.
А въпреки безсрамната им ценова политика, очевидно не страдат от липса на клиентела. :D

Пон Фев 02, 2015 11:44 pm
Профил
Аватар

Кой каза че военната индустрия не печели от конфликтите

http://www.investor.bg/centralna-i-iztochna-evropa/335/a/kalashnikov-izleze-na-pechalba-za-pryv-pyt-ot-sedem-godini--188772/

Пет Фев 06, 2015 1:23 pm
Профил
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл

От няколко години ползвам летхерман (charge tti) и определено си заслужава парите. Сега гледам даже и са им паднали доста цените. Тези инструменти са правени да се ползват, за разлика от герберите примерно или от ефтините версии на викторинокс. Доста от колегите ми ги ползват и всички имат добро мнение за тях, някои са тръгнали от гербер, но като го изкривиш или замажеш битовете стават почти безполезни. Тогава си купуват летхерман и упражението да повредиш мултитула става доста по-трудно, като цяло ако поне малко го пазиш е почти вечен. Не титановите версии имат проблем с ръждата и изискват поддръжка в това отношение. Битовете не с най-доброто качество, черната оксидация не е достатъчна и пада лесно. Ако се ползва удължителя могат да се ползват стандартни битове, не само тези от комплектите на фирмата. Доста от калъфите им са от някаква боядисана кожа, като цяло кожените трябва да се избягват, от една страна защото задържат вода, от друга боята пада и става грозно. Изключително удобни са в машинно отделение (на кораби), когато ти трябва за да не се разхождаш до работилницата за някоя дреболия. Когато не съм на корабите, летхермана е нонстоп в колата и е изключително полезен точно когато не очакваш нещо да стане. Отделно и за пикници в планината е перфектен.
С колеги сме си правили експерименти с летхерманите, при пряко съревнование с висок клас викторинокс, на викито му се чупи острието, а на летхермана остават само следи от джелатската употреба. Отделно пробива монета поставена на масата без счупване или огъване на острието. Колко други мултитула могат да се справят с това?
Качеството си има цена. За часовника и верижката определено става дума повече за гъзария, но пък е оригинално (и тежко) а дори понякога може да ти свърши и някоя работа. Друг е въпроса, че ако точно тези ги ползваш за работа ще се надраскат и няма да са толкова добре естетически.

Нед Фев 08, 2015 9:48 am
Профил
Аватар

http://technews.bg/article-78485.html#.VNm-8npZFSN

Последна промяна Ицо на Вто Фев 10, 2015 12:28 pm, променена общо 1 път

Вто Фев 10, 2015 11:20 am
Профил
Аватар

Samsung предупреди потребителите си да избягват коментирането на лична информация пред нейните умни телевизори. Предупреждението се отнася за зрителите, които контролират своя Samsung Smart TV чрез гласови команди, пише BBC.

http://www.investor.bg/novini/261/a/samsung-predupredi-che-umnite--televizori-zapisvat-vsiaka-duma-188920/

Вто Фев 10, 2015 12:27 pm
Профил
Аватар

Ицо, ако това не е за "Хумор" - значи е за революция!
Аз лично не вярвам нито думичка на писанката.

Вто Фев 10, 2015 1:03 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17908 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 1194  Следваща