|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:17 am
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Re: Честти Ви 9-ти Май
Ами трябваше не само сръбска да има но ...
|
| Нед Май 10, 2015 1:40 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
... цялата ни армия е една рота и пак щяхме да станем за смях в рамките на една седмица  Едит: забравих основното: представете си суровините на Сибир да потекат на юг... Тъпи хамериканци!!!
|
| Нед Май 10, 2015 2:31 pm |
|
 |
|
stefan63
|
много се палите. Путин е неприемлив за западняците в момента, останалото е театър. Тия дни сме от тази страна.
|
| Нед Май 10, 2015 2:49 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами много добре ама какво от това ... по времето на студената война отношенията са били по добри. Дедо е прав, останали са само котенца с мляко по устата, за тях всичко е виртуално и толкова си вярват че няма на къде, така ще е докато не почнат да никнат гъбите .. ядрените, ама тогава ще е късно за всички 
|
| Нед Май 10, 2015 2:57 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Тони, не са били по-добри отношенията - Корея, Виетнам, Афганистан, Африка, Куба.... Тая война беше "студена" само за Европа. За котенцата с бяло по устата - сравняваш западняците с Путин ли? И той е същият комплексар. Не , по-голям е, болезнено. За мен лично раздухването на "бойкота" на парада си е вътрешно-руска пропаганда, с разклонения тук-таме. След 10-20-ина дена ще отшуми .
|
| Нед Май 10, 2015 3:07 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Това че в Корея, Виетнам и др. са се водили войни не значи че отношеният са били по зле, кскто знаеш на чужд гръб и 100 тояги са малко. Иначе за котенцата, всички са такива, но според мен Путин не е с толкова големи илюзии, по реалист е, докато запада е много заблуден. Никой май не разбира че ако се стгне до сериозен конфликт нито стелт самолетите ще са полезни нито хай тек играчките, и никой май не осъзнава че е шанса е на този който има по малко за губене, не една война го е показала, но втората световна е най-добрия пример. Няма никаква разумна причина Русия да излезе победител, но се вижда че диктатурата, тиранията, жестокостта дават резултат, днес нещата не са много по-различни, в крайна сметка всичко опира до жива сила и готовността да я изгубиш.
|
| Нед Май 10, 2015 3:29 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Бях новобранец, когато въведоха военно положение в Полша , тогава почина и бащицата Брежнев. Американците бяха инсталирали крилати ракети в Турция . Вдигаха ни по тревога и трябваше да излезаме с техниката до 15та или 30та минута , не помня. Ракетите пристигаха обаче за 2 минути. После посвикнахме с отиващите си генсеци, дойде Горби, светът се поуспокои. Днес имаме един Путин, който според едни е поредният Хитлер, според други - защитник, възродител на Русия. Според мене е поредният тиранин в руската история. И ако има кой да го възпира - по-добре за света.
|
| Нед Май 10, 2015 3:45 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами може за много хора да не е така, но светът е видял повече злини от добрите демократични лвадетели колкото от тираните, тираните са носили еволюция и напредък, в една или друга сфера. Нека не забравяме и най-важното, хората са стадни животни и в стадото трябва да има явно изразен лидер, който ние наричаме тиранин, иначе всичко му се ебава майката. Можем да си сменим речника, дрехите и да се правим на педали, но природата не можем да я сменим.
|
| Нед Май 10, 2015 3:50 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Изобщо не искам да споря що за голямо и рядко е Путин. Но и не мисля, че поне за момента една трета световна ще започне от Русия. Като казах "бойкот" изобщо нямах впредвид "бойкот на парада", нито война водена с оръжия. Просто ш*баните западняци гледат според носа си (напоследък и ние - барабар Росен с мъжете), и зорлем наливат акъл в чутурата на Путин. А Тато просто клатеше глава в знак на съгласие и правеше каквото му отърва 
|
| Нед Май 10, 2015 3:57 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Абе много теоретично ме подхвана  ,Тони. На мене по ми харесва след '89, без желязната завеса, без БКП. Не ми се вярва да предпочетеш "вставшая с колен" Русия пред САЩ, ако трябва да избираш. Бонго, не се впрягай. Не е нужно да участваме и в руския миманс. А тато с всичките си глупости фалира държавата няколко пъти, и накрая я тикна в ръцете на чутурите и чукундурите. Не че е имал право на глас де.
|
| Нед Май 10, 2015 4:03 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Та, Честити празници - ден на победата над фашизма и ден на Европа!
|
| Нед Май 10, 2015 4:05 pm |
|
 |
|
timt
|
А Тато просто клатеше глава в знак на съгласие и правеше каквото му отърва  Путин не прави ли същото, прави каквото си науми а после отрича. Примера с Украйна! Няма представа от къде се взеха тези Руснаци с всичката техника и ракети, хабер си няма и за свалянето на самолета. Ни лук ял ни лук мирисал. Язък за Украйна като гледам и тяхната работа е същата като нашата.
|
| Нед Май 10, 2015 4:15 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Абе аз бих избрал Русия, не е лошо място за живот който и каквото да разправя, има си специфика, както всяко друго място. Дали и кога е било по хубаво не искам да коментирам, всяко време си е имало минусите и плюсовете, ама стига пък и плюхме тато, не сме били чак толквоа зле, да не кажа че изобщо не сме били зле в сравнение с някои други. ама това е друга тема, въпроса беше за парада.
timt за Украйна, нещата са много по сложни от колкото изглеждат.
|
| Нед Май 10, 2015 4:18 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Парада го проспах - мернах само по Евронюз Путин като се ръкува с генералите и заспах, че тъкмо се върнах от Испания . В Русия съм ходил последно като студент. Природата в Коми беше уникална. Следващата екскурзия мисля обаче пак да е на запад -да е до Лондон или Барселона.
|
| Нед Май 10, 2015 4:29 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Аз пък не казах за Тато в лошия смисъл. Сегашните направо се кланят, ама в обратна посока и по без гащи...
|
| Нед Май 10, 2015 5:33 pm |
|
|