|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 1:38 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
ДедоБоре
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от цивилизования свят
сега остава само да дефинираме "нормални" и "обратни"
|
| Пет Май 15, 2015 12:30 pm |
|
 |
|
timt
|
Да, Да. Според нас лудият е луд, според лудият ние какви сме? 
|
| Пет Май 15, 2015 12:32 pm |
|
 |
|
sparkybg
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 12:02 pm Мнения: 3070 Местоположение: София
|
Дефиницията я е дала природата. Аз още нямам информация да се е родил някой, правен в гъз.  Ама проблема не е в това. Да си бъркат където, с каквото и както искат. Истинския дразнител е афиширането. Лично нямам нищо против нечии навици, стига да не ми ги натрапват на всяка крачка с разни гей паради, светофари със сърчица и прочие полюции. То това последното е истинската "гейщина". Точно като разликата межди циганин и цигания - нямам нищо против циганите, стига да не ми натрапват циганията си. 
|
| Пет Май 15, 2015 12:43 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
И в Турция от това се тюхкат. А в напредналите общества им разрешиха да си осиновяват.
|
| Пет Май 15, 2015 1:20 pm |
|
 |
|
sparkybg
|
Да де, ама тия осиновените пак не са правени в гъз. 
|
| Пет Май 15, 2015 1:22 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Това имах предвид. Скоро само маймуните ще правят деца.
|
| Пет Май 15, 2015 1:26 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Дразни ли те афиширането на мачовщината? Защото то е навсякъде и според мен е доста дразнещо. Дразни ли те афиширането на женски гей отношения? Мен лично не, може пък и да съм сбъркан...  Според мен проблема е друг - педерасите (основно мъже) са много уязвими откъм обществено мнение. Един политик ако се разбере, че е педерас, това би сринало кариерата му. Реципрочно става много удобен за изнудване и манипулация. Същото е и с шефа - представи си, че го хванеш на калъп с чистача... Е га пък не си издействам повишение на момента 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Май 15, 2015 1:38 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Ннам к'вой туй "мачовщина", да не е простотия? Мии той простакът е като умрелия: не съзнава какъв е и не му е тежко, само на другите им е мъчно. Ако един мъж има 30см атрибут не само не може, но му е забранено да се афишира публично. Ако е дърт педерунгел - задължен е. Мими Минета също не би афиширала прякора си, освен ако не е свързан с професията й и пак я преследват, но за Лили Лесбийката организират паради. Още малко и до разрешаването на наркотиците ще опрем...
|
| Пет Май 15, 2015 1:49 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
... или до разрешаването на алкохола.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Май 15, 2015 1:51 pm |
|
 |
|
sparkybg
|
Дразни, разбира се. Ама няма "парад на мачовщината", сещаш. Там е тънката разлика. Ако ме питаш за сравнение между целуващи се лесбийки и целуващи се педерасти, сбъркан съм по същия начин.  Но натякването и на двете ме дразни еднакво. Това важи за места като тук. По света има куп политици, шефове на корпорации, и други подобни "VIP"-ове, които са си съвсем открити гейове и това се знае. Ама пак - нека са каквито искат, стига да не тръгнат да ми обясняват колко било хубаво, правилно и модерно. То всъщност и другия проблем е че доволно голяма част от това "общество" всъщност са там заради модата, а не защото са си такива по принцип. Просто е по-лесно - пазят си един друг задниците.  Ако шефа е таен педераст, това реално е по-голям проблем от това да е явен педераст. Аз не искам нещо да се заклеймява или обратното. Пак - нека са каквито си искат, но да не се опитват налагат на останалите собствените си виждания по въпроса.
|
| Пет Май 15, 2015 2:39 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Абе и мачовщината си има не малко паради, само като си помисля за повечето реклами на бири и алкохолни напитки ... еле пък нашенските, .... мъжете знаят защо .... ми що или щото нямат пари за хубава бира или щото дори не знаят че таква съществува, ама много мъжко изглежда да пиеш каменца, да ти и бирата недоклатена и мъжете дето и се връзват на тая реклама ... е аз предпочитам да стана педал от колкот да пия каменица, ебал съм ги и мъжете ... същото е че и по лощо, афишира се и то навсякъде по света. И в САЩ не е по ралзично, но там като че ли е по малко просташки, въпреки че и там съм се нагледал на куп простотии, ама по нашенско е изпростяло от всякъде, сигурно и затова мачовците се дразнят на педалите 
|
| Пет Май 15, 2015 3:38 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Точно преди 6 дена имаше един бая голям "парад на мачовщината", на който тук всички задружно се кефихме. Даже баш мачото не пропусна да покаже колко голям мачо е като си поговори обстойно с шефа на мажоретките  . За пореден път се убеждавам какъв голям расист и дискриминатор е българина. И колкото по-малко някой му пречи, толкова по-голям вой надава. Типичен пример е Бонго - там в неговото село не е видял кьорав педал, но му пречели гейските светофари на другия край на света  .
|
| Пет Май 15, 2015 3:53 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
А бе ако не бях виждал педерас - по-добре, ама съм виждал всякакви. Лошото е, че и малкия Бонго ги гледа къде ли не, без още да знае к'ви са, само му ги рекламират като супер готини.
Хм, сега ми хрумна, че почнах да го влача по рокконцерти повече за да види мачовщина, отколкото заради музиката. Нали трябва и противотежест да има.
|
| Пет Май 15, 2015 4:29 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Демек "Котки и кучета може, а прасета не може"  ? https://www.youtube.com/watch?v=Z7EyKGDDwww
|
| Пет Май 15, 2015 4:40 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Абе .... виж сега бонго, ако малкия бонго ги има тия наклонности каквото и да правиш не може го опазиш, същото е и ако ги няма. Това не е нещо дето хората стават просто защото са видяли че някой е такъв. Това да чукаш мъж не е като да целуваш мъж, или да те чукат, нямам никакъв проблем за първото, но някак си вторите две не ме влекът, и вече толквоа години все още не съм обърнал резбата. Аз лично нямам абсолютно никакви задръжки и предрасъдъци, и ако ме влечеше няма нещо коеот да ме спре да не съм педал, но не ме влече. Та спокойно за сина, педал или не няма да си ти виновен, виж ако стане комплексиран, тогава вече вината може да е твоя. А това какви сме и как ни е създал господ ... ако я караме по тая линия господ ни е дал хуя за да пикаем и веднъж дваж да се разплодим, не да си го вкарваме във всяка влажна дупка .... та определено не това опрделя кой е прав и кой е обратен, изхождайки от тази гледна точка.
|
| Пет Май 15, 2015 6:13 pm |
|
|