|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 6:35 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
timt
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Изненада ме. И на теб ли ти правят проблеми хамериканците? 
|
| Вто Май 19, 2015 10:14 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Казах "типичен". Ти може и да можеш, аз мога, сигурно и още няколко други тук, но повечето не могат. Защото ако го направиш най-вероятно ще се озовеш в положение където системата продължава да те цоца, но ти нямаш какво да дадеш. То и при теб си има ограничение - два дни. Толкова ти е свободата. Кредитите нямат връзка. Аз нямам такива, но това не ми дава по-голяма свобода. Повечето хора обаче затъват в дългове именно поради това че се налага да го правят. Тия дето викаш, че протестират са безобидни рибки. Те протестират в рамките на системата - кой за права на гейовете, кой за пенсии на 90 и т.н. Естествено че няма да има проблем с тях. Също така и няма проблем ако си насочиш протеста съм някой конкретно. Това също е в рамките на системата. Пробвай обаче да протестираш против самата система. Тогава ще установиш, че свободата ти внезапно ще изчезне. То си е малко като Матрицата - докато си вътре и играеш по правилата, прави каквото искаш, обаче опиташ ли да видиш какво има отзад, тогава як да ии е гъза  100% си му поддръжник  Пък ако вземе и да стане тъкмо ще изравнят резултата с една друга известна фамилия - Ким. Отново същата грешка - ако не е демокрация, значи е диктатура. Има и други варианти бе човек! А свободата на движение няма нищо общо с демокрацията - имало я е през цялата човешка история, дори през 20-ти и 21-ви век е най-малка от когато и да било преди това.
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Вто Май 19, 2015 10:20 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Значи в САЩ има доста нацисти, точно там е проблема, тези нациста с в 99% свързани с организираната престъпност а тези които явно се афишират са или такива успяли да станат политици, т.е. станали недосегаеми един вид за редовата простотия, или затворници и членове на банди. Свастиката върши идеална работа ако случайно попаднеш в затвора, арийското братство ще те прилапа и може да не те ебът много, но иначе не е никак желателно, създава проблеми почти навсякъде. Ако си селчо и призванието ти е да си бачкатор все тая, но за якакъв бизнес е крайно нежелателно да те отъждествяват с тях.
|
| Вто Май 19, 2015 10:27 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ето с това съм абсолютно съгласен, по ограничени не сме били никога в историята, за каква свобода да говорим щом законово са те закрепостили ....а великата хамериканска демокрация си позволява да казва на поданниците си къде могат и къде не могат да ходят, да ти имам и демокрацията. САЩ са идеални за много неща, има много предимства, може би дори не са лошо място за живот, но толквоа отдавна са се отдаличили от демокрацията че няма на къде, явно обаче средностатистичексия Американец не му пука, не го усеща или му е все тая, а Димитър предполагам е доста по различен от средностатистическият, но и той като че ли е толерантен към недемокрацията. Аз лично съм против демокрация, и не ме дразни това че има ограничение на свободи и права, а лицемерието, соченето с пръст на този и онзи, а в същото време самите те са такива. Аз съм за силна диктатура, не казвам тирания, разлика има голяма, поне от моя гледна точка, в този ред на мисли не намирам за странно една държава да забранява това или онова на подданиците си и да им отнема права, но в същото време да се тупа по гърдите че е стожера на демокрацията ... те тов ами е в повече. Лицемерие има навсякъде по света, обаче в САЩ някак последно време им идва в повече. Същото е като с изкуствените усмивки, изкуствените домати и изкуствените курове ... като девица която никога не е сядала на кур но на семдица унищожава по 10 пакетчета батерии за вибратора.
|
| Вто Май 19, 2015 10:39 am |
|
 |
|
timt
|
Повечето са педали, някой още не го знаят. Арийско братство а?
|
| Вто Май 19, 2015 10:40 am |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Не ми правят проблеми, що реши така? Идеята ми беше, че за да има незабранени от закона такива спорни партии, също говори за граждански свободи.
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Вто Май 19, 2015 11:02 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Не е грешка, викат му реализъм. Дай да ги видим къде са тия варианти работещи. Аз се сещам само за няколко "княжества" и "емирства" ама там пускат само с пачка и/или синя кръв. Всичко друго е вариация на тема "демокрация" и вариация на тема "диктатура". Като най-често е микс от двете, както отбелязаха колегите по-горе. И за това си има съвсем резонни причини. Е незнам. На мен тогава (преди "демокрацията") свободата на движение ми беше силно ограничена посредством бодлива тел. Югославия беше западната държава. Там някъде свършваше света и почваше забранената зона. Сигурно е имало и хора за които не е било проблем придвижването извън соц. лагера, ама аз и обкръжението ми не сме били от тия, а смея да твърдя, че сме представителна извадка. Сега свободата ми е ограничена единствено от липса на време и финанси. Но и двете се намират при добро желание, така, че ограничение реално нямам. Незнам вас какво ви ограничава свободата на придвижване, кажете?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Май 19, 2015 12:04 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Аз съм поддръжник на който ми слага пари в джоба  . Работя в такава индустрия, че семейство Буш ми сложиха доста кинти в джоба и ако някой друг от тях се кандидатира естествено, че ще гласувам за него. Обонго ни разказа играта на цялата индустрия и си нямаш идея колко хора го чакат с нетърпение да се махне. Всички други неща, дето ги обсъждаме тук са малки детайли и по принцип въобще не ме интерисуват  .
|
| Вто Май 19, 2015 2:12 pm |
|
 |
|
ToHu
|
С две думи Димитър му е през оная работа за Демокрацията, за него важното е дивият капитализъм .... това по моему е най-добрият строй, който обаче не е точно демократичен, или пък е, всеки може да утепе всеки само щото го е погледнал накриво и няма да се случи нищо ако може да си го плати  , те това е строй 
|
| Вто Май 19, 2015 2:38 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
|
| Вто Май 19, 2015 3:09 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Хм ... с две години стаж в кланница дали няма да имам по добри шансове от теб, а и нямам против да има изпитателн срок или някаква изпитна задача ... двукрако теленце ...
|
| Вто Май 19, 2015 3:27 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Абе това си е гадна работа. Ако не уцелиш от първия път с брадвата и кривнеш с няколко сантиметра? Много грозна картинка. Щото то филмите лесно - хръц и се търкулва. Ама един 100 кила човек си има бая врат за рязане, трябва си поне 10 кила брадва и много голяма сила... и ако не улучиш... Виж ако е с огнестрелно е друго. Ама като ги знам ония чалми колко им е мозъка, вероятно е с брадва  Това разсъждение просто да откажа Бонго, Тони го знам, че няма да му повлияе....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Май 19, 2015 3:43 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
Швейцария  Освен това всеки, който иска да следва маршрута на овцете може да направи това чрез онлайн карта, която се обновява с най-новата локация на стадото. Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/283635-%D0%B2 ... 0%B5%D0%BE).html пп крис да внимава да не заспи 
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Вто Май 19, 2015 4:20 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Цецо, в казармата като си нямахме работа измисляхме начини за обезглавяване на агнета, това някъде Юли когато агнетата вече са уфсе а ти от 3 месеца я караш на агнешко, та от опит овца с брадва може да се обезглави, и то брадва за дърва, верно по големичка и добре наточена, и верно повечето случаи оставаше на кожата да виси, но на човека кожата е доста финна, вратлето е доста по крехко .... с добре наточена брадва няма проблем, достатъчни прешлени има по врата. Виж ръка е друга работа, там ще иска тренировки, да отсечеш кост с такъв размер си се иска остра брадва и доста сила, цаката е да уцелиш ставната връзка но си трябва тренировки, но то сигурно има подходяща база за обучение и трениране.
|
| Вто Май 19, 2015 4:57 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Не се заблуждавай. На семейство Буш даже и през оная работа не им е за теб и долар не биха ти сложили в джоба. На тях целта им е да си слагат в техните джобове, а просто ти си уцелил ситуацията да се явиш муха-винарка в случая. Утре обаче ако им потрябва главата ти, изобщо няма да се замислят да я вземат, нищо че си бил примерен и послушен американец през това време. И докато ти я взимат ще ти казват че е за "националните интереси", т.е. трябва да си доволен, че си им я дал 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Вто Май 19, 2015 6:06 pm |
|
|