Отговори на тема  [ 466 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 32  Следваща
Windows 10 
Автор Съобщение
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран

Мнение Re: Windows 10
Като си започнал да показваш покажи колко ти е честотата на процесора в този момент?
Примерно с тази програма CPUID и дай скриншот.

Нед Юли 26, 2015 9:03 pm
Профил
Ранг: Форумен бог

Процесора ми е мобилен i5-4200M. В момента е на 900MHz, защото така съм го настроил, все пак аз съм овърклокер и съм си клокнал IDLE процесора от 800 на 900MHz.

Прикачени файлове:
power.png
power.png [ 33.64 KiB | Прегледано 2392 пъти ]

Нед Юли 26, 2015 9:32 pm
Профил

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1478017

Нед Авг 02, 2015 12:23 am
Профил
Аватар

Добре, аз не разбирам каква е тая истерия около "личните данни"? Да не би някой да си мисли че Майкрософт ще му източи кредитната карта или ще му обере къщата когато го няма?
Аз съм си разрешил всичките тия "екстри" и съм така от години още при старите уиндоуси. Никакви проблеми, а и не очаквам да има. Само тия които имат какво да крият се притесняват.

Нед Авг 02, 2015 11:12 am
Профил
Аватар

източник: (Russia Today), цитиран от РИА Новости

Нед Авг 02, 2015 11:31 am
Профил
Аватар

Е то голяма новина. Или все още има такива които се правят че не знаят? :D

Н'бабане Гт'муан'га написа:
...Аз съм си разрешил всичките тия "екстри" и съм така от години още при старите уиндоуси. Никакви проблеми, а и не очаквам да има. Само тия които имат какво да крият се притесняват.

Щом нямаш какво да криеш, значи не би те затруднило да шернеш някакъв римут десктоп към компютрите ти. Разбира се, перманентен. :D
Имай предвид, че мълчанието ти или отказът, биха те направили много съмнителен в очите на околните... :D

Нед Авг 02, 2015 12:08 pm
Профил
Аватар

itso.t написа:
Щом нямаш какво да криеш, значи не би те затруднило да шернеш някакъв римут десктоп към компютрите ти. Разбира се, перманентен. :D
Имай предвид, че мълчанието ти или отказът, биха те направили много съмнителен в очите на околните... :D

Това бих го приел като казано на майтап. Не ми се вярва да си мислиш сериозно, че Майкрософт ми посещават десктопа (или твоя) да видят какви ги мъдриш там. Пък и да го правят, ще видят някакви платки в алтиума. И какво от това?
А пък ако си шерна десктопа лично с теб, ти какво би правил на него? Ще ми копираш семейните снимки да си ги сложиш на твоя ли? :)

Нед Авг 02, 2015 12:16 pm
Профил
Аватар

Това бих го приел като казано на майтап. Не ми се вярва да си мислиш сериозно, че Майкрософт ми посещават десктопа (или твоя) да видят какви ги мъдриш там. Пък и да го правят, ще видят някакви платки в алтиума. И какво от това?
А пък ако си шерна десктопа лично с теб, ти какво би правил на него? Ще ми копираш семейните снимки да си ги сложиш на твоя ли? :)

Не става въпрос да си шернеш нещата с мен. Направи го, а все ще се намери някой за когото ще е интересно да надникне. А може и дарове да ти донесе... :D

За момент си помислих, че се опитваш да се измъкнеш с разтягане на локуми? Да не криеш нещо? Или правиш нещо нередно?

Нед Авг 02, 2015 12:44 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Семейните снимки не са интересни, но виж несемейните... :wink:
Тези бази не са безобидни, защото КОГАТО ги хакнат не се знае при кого ще попаднат. Пароли за мейли, банкирания, документи разни... Обаче за какво са им на ЦРУ базите на Микрософта като вече си ги имат от Гугъла, само да им се повтарят. :)

Нед Авг 02, 2015 12:55 pm
Профил
Аватар

itso.t написа:
За момент си помислих, че се опитваш да се измъкнеш с разтягане на локуми? Да не криеш нещо? Или правиш нещо нередно?

Естествено че се опитвам да се измъкна. Да не би да си се надявал на нещо друго? :)
Моя десктоп си е мой и го шервам само с индианците в Майкрософт и никой друг

Нед Авг 02, 2015 1:25 pm
Профил

според мен гугъл и фейсбук пренаписаха нормите за лични данни
докато гугъл просто ги прегази, то фейсбук показа, че дори с явно предупреждение че личните данни стават публични хората изобщо не се притесняват
е.... имало там някакъв 0.01% дето се възмущавали.... чудо голямо, недоволни винаги има, кервана си върви...
та в тоя ред на мисли... вече в интернет няма такова нещо като лични данни, единствения начин е да си офлайн

Нед Авг 02, 2015 1:39 pm
Профил
Аватар

Естествено че се опитвам да се измъкна. Да не би да си се надявал на нещо друго? :)
Моя десктоп си е мой и го шервам само с индианците в Майкрософт и никой друг

Прав си. Десктопа е твой и не е редно!
Нищо, давай другите. Може и служебните... :D

Нед Авг 02, 2015 1:44 pm
Профил

Да не изляза неправилно разбран - не съм ЗА вин 10, НО от любопитсво го инсталирах на VM. Още преди да финализирам инсталацията имаше всички изброени опции с възможност да бъдат изключени. Даже успях да прочета лицензното споразумение в което си го пише всичко това. Не виждам защо подскачате толкоз много като ощипани моми, при условие че сте бързали да цъкате некс, без да се зачитате изобщо. Нима като си активирата андроид у-во за първи път то не е пълно с подобни условия - уловки?

Нед Авг 02, 2015 2:14 pm
Профил
Аватар

Добре, аз не разбирам каква е тая истерия около "личните данни"? Да не би някой да си мисли че Майкрософт ще му източи кредитната карта или ще му обере къщата когато го няма?
Аз съм си разрешил всичките тия "екстри" и съм така от години още при старите уиндоуси. Никакви проблеми, а и не очаквам да има. Само тия които имат какво да крият се притесняват.

Н'бабане, в Бг-то като им хакнат кредитните карти и е проблем голям, не като при нас просто да ти пратят нова карта. На мен пък ми стана интересно какви толкова лични данни хората държат на комповете си? И ако наистина имат лични данни по комповете защо не са криптирани. При мен каквото е сенситив е криптирано едновременно с три алгоритъма. Тия, които могат да го хакнат това, вече ги знаят тия данни одавна, та от тях наистина няма какво да крия :D .

Нед Авг 02, 2015 2:36 pm
Профил
Аватар

Dimitar написа:
...На мен пък ми стана интересно какви толкова лични данни хората държат на комповете си?...

Как кви? Снимки с гаджета. :wink:

Нед Авг 02, 2015 3:10 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 466 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 32  Следваща