Отговори на тема  [ 348 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 24  Следваща
Бежанците 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Бежанците
Пък бай Бонго ако иска да отиде в Германия ще го пресеят през девет сита. Ама за гаджали да може?! А сирийците наистина са незначителна част.
Много от мигрантите откровено си признават, че искат Германия и нищо друго. Днес уважаван от мен човек каза по ТВто, с примери, че е замесена хамериката и за мен това звучи логично.
Стена!!!
Отделно е защо вместо закон за кривите краставици афродупедатите не се хващат да обновят законът срещу фашизЪма.

Пон Авг 31, 2015 9:59 pm
Профил

Защото кривите краставици не могта да си ги завират по дупките а те обичат, те затова има такъв закон, евро педали .....

Пон Авг 31, 2015 11:38 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Аватар

ДедоБоре написа:
...там от десетки години върви (за мен някакъв безсмислен) спор между шиити, сунити и кюрди. ...

Споровете са от хиляда години защото това са перси,араби и тюрки. За нас може и да са еднакви ,но те си се надушват. Религията е обща надстройка, обаче когато основите са ти нестабилни, все тая - при най-малкия трус всичко се цепи по фугите.
Решението е ЕС да си заеме плацдарм в Сирия и Африка и да почне да връща туристите обратно. И морска блокада на средморските пристанища ,разбира се. За какъв ги харчим тия пари за оръжия и контингенти?
А пък тия които са стигнали до тук няма какво да ги жалите - това са най-големите тарикати. Кой знае какви золуми са направили в родините си ,за да съберат кинтите за трафикантите? И колко закони са нарушили по пътя си? Аман от "активни борци" редящи се за привилегии! Тези които наистина страдат са си в Сирия, обаче на еврошматките май хич не им пука за тях, а само си гледат геЙополитиката.

Вто Сеп 01, 2015 12:47 am
Профил

Принципно ако ЕС обещае да не се бърка аз имам идея как да реша пробелма с имигрантите, мисля че 1-2 млн можем да приемем.

Вто Сеп 01, 2015 1:17 am
Профил
Аватар

> Търсене по ключова дума "бежанци" в Deutche Welle

На германците им се пече яйцето на гъза, сърдят се на САЩ, Англия
и други държави, че не си дават голям зор да прибират повече бежанци.
То и да си най-големия не е лесно - всеки идва и ти увисва на врата.

Вто Сеп 01, 2015 1:49 am
Профил

Глупости, не е от размера, ако ги затваряха в лагери и им осигуряваха по 200 г хляб и едно яйце и то само след 16 часов работен ден едва ли щеше да им а голям наплив.

Вто Сеп 01, 2015 2:10 am
Профил
Аватар

ToHu написа:
...ако ги затваряха в лагери...
И аз се изненадах каква е схемата:
Цитат:
> Америка за всички?

Лагери за наблюдение

Американците предпочитат процесът по признаването на статута да тече в чужбина. Въпреки това обаче на територията на САЩ пристигат редовно и нелегални имигранти. Според един закон от 1990-те години, важащ и днес, те биват изпращани в лагери за наблюдение, т.нар. "Detention Centers", в които остават докато бъде решен въпросът със статута им. Кандидат-имигрантите, пристигащи без визи, биват настанявани там в метални фургони, които са наблюдавани от всички страни и оградени от мрежа с бодлива тел. Някои ги наричат "по-добрите затвори", пише по този повод германското издание за политика "Цицеро", което цитира в своя статия следното изказване на една американска юристка, посетила преди време такъв лагер: "Там десетки жени и деца бяха наблъскани по метални пейки. Много от тях изглеждаха недохранени, с тъмни кръгове под очите. Всички деца бяха болни. Някои крещяха или плачеха, други лежаха неподвижно в ръцете на своите майки."

В т.нар. "Detention Centers" в Тексас, Аризона, Ню Мексико и Калифорния са настанени десетки хиляди бежанци. Понякога те остават там с месеци, в някои случаи дори по-дълго. В самата Америка тези лагери са доста оспорвани.

Вто Сеп 01, 2015 3:16 am
Профил

да де ама вече слуховете се носят, няма лагери, има само чудесна хранилка...
един познат на времето така е откарал 2 години в германия - работи си, живее си, плаща си на адвокат да протака процедурите... и през цялото време всички са знаели че българин няма да получи политическо убежище и накрая ще бъде екстрадиран, просто е следвал процедурата

Вто Сеп 01, 2015 4:43 am
Профил
Аватар

Това е решението - пращаме всички бежанци в Германия, а германците ни ги връщат... като концентрат. :D
Те наскоро си пуснаха още една газова тръба... какво ли са наумили? :D

Вто Сеп 01, 2015 12:29 pm
Профил
Аватар

Аз се чудя, кога на евро-селяните и техните управници ще уврат дебелите кратуни, че с митинги и официални изявления в подкрепа на БЕЖАНЦИТЕ, стимулират нелегалните ИМИГРАНТИ.
Бонго, като искаш в Германия, учи сирийски, бре! :lol:

Вто Сеп 01, 2015 1:45 pm
Профил

Аз си мисля че след първите 100 хил удавени в средиземно море наплива на имигранти рязко ще спре, достатъчно е да има 1-2 големи телевизии на церемонията, а само 10 хил да ми ги дадът за 2-3 месеца изобщо никой няма да си помисли да имигрира, що магистрали има за строене, ще копат от сутрин до здрач, и за да не се чудим какво да правим с децата те ще разнасят вода .. е ако има вода ...

Вто Сеп 01, 2015 2:22 pm
Профил

ToHu написа:
Аз си мисля че след първите 100 хил удавени в средиземно море наплива на имигранти рязко ще спре, достатъчно е да има 1-2 големи телевизии на церемонията, а само 10 хил да ми ги дадът за 2-3 месеца изобщо никой няма да си помисли да имигрира, що магистрали има за строене, ще копат от сутрин до здрач, и за да не се чудим какво да правим с децата те ще разнасят вода .. е ако има вода ...

Е ако няма вода - светена вода от Плиска май бешв :axe:

Вто Сеп 01, 2015 5:20 pm
Профил ICQ

Абе светена ... ще им свети ама на тия в урановите мини, даже и те ще светят, така ще пестим от ток... което ми дава нова идея, 6 месеца в урановите мини, 1 м на магистралата, така ще се осигурява светлина за нощните смени, което ако на всеки 10 има 1 светещ ... за 1 км 1000 човека, София варна 400х1000 = 400.000 и 40.000 светещи и още 6 х40.000 =240.000 в мините да се зареждат, да речем че първите дават 30% фира на година, вторите 50 ... 520.000 + 420.000 = 940.000 ..... ей ти ги на ... 1 млн ги вземам отман, само да ми ги дадът. Всеки 1000 да правят по 10 м на ден, за 100 дни са си избачкали километъра, и ей го на за 100 дни ще построим магистралата .. е някои процеси искат време но ще им намерим някаква работа до де зрее бетона, но има няма за година ще направя магистрала ... с тая програма ако не ме изберът за премиер не знам, хем ще направя магистрала за 1 година, хем ще реша проблема на европа с бежанците, хем и на военните заводи ще им намеря работа .... с той най-доброто гориво за зелената енергетика си е органичната материя .. накрая 940.000 х 45 кг средно 42 хил тона .. е не е много ама все за осветлеенито на магистралата ще стигне.

Вто Сеп 01, 2015 7:04 pm
Профил
Аватар

Хайл ... :prayer:

Вто Сеп 01, 2015 8:42 pm
Профил ICQ

Аааа аз още не съм толкова шантав като Хайл .. но то това може да се развива с времето :D

Вто Сеп 01, 2015 10:09 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 348 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 24  Следваща