|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:36 am
| Автор |
Съобщение |
|
dan
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
 Re: Бежанците
чакат Тони да мине с УАЗ-ката 
_________________ Хайде де!
|
| Чет Сеп 03, 2015 1:24 pm |
|
 |
|
nik
|
чудна статия..... няколко пасажа обаче ми направиха впечатление... неща които съм виждал с очите си... това обяснява защо в някои държави винаги има размирици... тези хора са меко казано нагли... не умеят да съжителстват нормално, на тях всички са им длъжни и си го искат....и се саморазправят.... @дан - светна ли ти нещо 
|
| Чет Сеп 03, 2015 1:30 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ооо и без уазката мога да мина, лошото е че след това вместо да се заемат да поразчистят свинщината бат боко ще прати цялото МВР да ме лови ...е освен ако преди тов ане съм минал през МС и НС.
|
| Чет Сеп 03, 2015 2:25 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
разчисти ми МС, после те прая шеф на МВР и армията но първото нещо от теб, което ще поискам, е всички да минат тест за физическа пригодност - поне едно коремно, 10 лицеви опори и да избягат 3км за поне 15мин
|
| Чет Сеп 03, 2015 2:44 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Дадено ... едно коремно е малко, на нас ни искаха поне 5, и 3 км са малко, 5 че е по-кръгло.
|
| Чет Сеп 03, 2015 3:04 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
е, все трябва да остане някой на служба  пък и многото мускули много рядко се комбинират с голямо IQ ти колко души от тези толупи мислиш, че могат да извървят 3км? ще трябва на трасето да чакат линейки. а пък един не малък процент направо ще счупят лоста, като увиснат на него. бих допълнил и 5 изстрела от един пълнител в големия кръг на мишената. така правилото, да останеш на служба ще 1-3-5 също ще искам говорителите да нямат говорни дефекти, снайперистите да не са кьорави и операторите на подслушването да не са глухи. офицерите да могат да решват квадратно уравнение, тези от борбата с тероризма да не се насират, ако до тях стреляш с калашник, а оперативните от разузнаването трябва да могат да наберат телефона на човек, ако им кажеш ЕГН-то. и май ще трябва да се справиш с под 5000 души при тези условия.
|
| Чет Сеп 03, 2015 5:21 pm |
|
 |
|
ToHu
|
еее обричаш ме на провал ...
|
| Чет Сеп 03, 2015 5:33 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
http://www.bnews.bg/article-92378такай копува суровинаа свежа мръвка
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Пет Сеп 04, 2015 10:52 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
|
| Съб Сеп 05, 2015 10:40 am |
|
 |
|
ToHu
|
Да бе ама кякво да правят там, там социална система няма, работа има добра ама за местните, тия ще трябва яко да бачкат. Друго си е в европа..... Не проблема в бежанците а в недоклатените евро политици начело с оная увсъ меркел.
|
| Съб Сеп 05, 2015 4:12 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
На мен ми е любопитно как се организира цялата тая паплач. Войни и преди е имало, всъщност не е спирало да има, но изведнъж се появяват десетки хиляди маймуни едновременно на прага на Европа точно в един и същи момент. Всеки един от тях е извадил по няколко хиляди да "плати" на трафиканти. Това са пари, които тия би трябвало да изкарват за много години работа в техните страни. Откъде ги имат и то в такова количество? Как така изведнъж всички накуп решиха, че Европа е длъжна да им осигури подслон, храна и т.н.? От време на време като позагубят интерес хората се случва някаква "трагедия" с бежанци, появяват се солидно забрадени майки със мръсни и сополиви деца, които би трябвало да навяват съжаление (у мен навяват ужас и погнуса), както и някакви смугли субекти обясняващи че искали само да се чувстват хора, за да може да се възобнови темата у медиите. Доста странни съвпадения, дори и за тия дето вярват, че всичко лети и се яде, и че обикновения човек знае всичко от медиите. На мен твърде много ми прилича на умело аранжирана криза. Остава само въпроса от кого и защо? (аз си имам мнение, но няма да го изказвам засега)
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Съб Сеп 05, 2015 8:31 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А защо хамериканците не се изтеглиха от Ирак навреме...?
|
| Съб Сеп 05, 2015 8:41 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Интересното в случая е, че става въпрос за масово нашествие не само от една страна, а от около 10-на едновременно! Това са сирийци, либийци, египтяни, иракчани, пакистанци, афганистанци, сомалийци, еритрейци, суданци (тия последните три са най-лошите!!!). Може и да пропускам някои даже. Чудно ми е как така изведнъж всички се юрнаха по едно и също време. Някои от тия държави са на хиляди километри една от друга и въпреки това има странно съгласуване как се прави всичко. Някак си са организирани в каквото правят - настъпления, протести... Странно ми се вижда.
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Съб Сеп 05, 2015 8:55 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
 |  |  |  | Н'бабане Гт'муан'га написа: Интересното в случая е, че става въпрос за масово нашествие не само от една страна, а от около 10-на едновременно! Това са сирийци, либийци, египтяни, иракчани, пакистанци, афганистанци, сомалийци, еритрейци, суданци (тия последните три са най-лошите!!!). Може и да пропускам някои даже. Чудно ми е как така изведнъж всички се юрнаха по едно и също време. Някои от тия държави са на хиляди километри една от друга и въпреки това има странно съгласуване как се прави всичко. Някак си са организирани в каквото правят - настъпления, протести... Странно ми се вижда. |  |  |  |  |
Че какво му е странното - по снимките са все едни здрави прави младежи по на 20-30 години ... дислоцират се войска в тила на врага с охотната му помощ 
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Съб Сеп 05, 2015 9:00 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Така и на мен ми изглежда. А парите има откъде да дойдат.
|
| Нед Сеп 06, 2015 1:13 pm |
|
|