Отговори на тема  [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310 ... 1197  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от цивилизования свят
Цецо написа:
Абе вие представяте ли си какво ще се случи, ако 1000 мъже изнасилят 80 жени?

Ако броя изнасилени жени ще увеличи броя публично обесени тарамбуки аз мога да дам клетвени показания че са изнасилени не 80 а 800 както и да разпозная не по-малко от 173865 извършителя.

Сря Яну 06, 2016 4:37 pm
Профил
Аватар

А бе толерастщината край няма.
Всъщност оплакванията в полицията са били над 100 само в Кьолн, не всички са били изнасилени, но като те заобиколят 20-на и мъж да си ще ти се дръпне фъша.
За сметка на това кметицата на Кьолн се изказала за нов кодекс на поведение на жените. Значи скоро ще видим забрадени немкини по шалвари - те това вече е страшно.

Сря Яну 06, 2016 9:47 pm
Профил

.... браво, как иначе ще стигнем до 4-тия райх, в такива времена се появяват богоизбраните водачи, размирици, избори, изтребване на малко ненужна паплач, война, изтребване на още ненужна паплач и от там вече зависи от степента на ресета, или ще литнем до Плутон след 10-на години или ще сме горди че сме измислили врата за пещерата, каквото и да е все ще е за добро.

Чет Яну 07, 2016 7:52 am
Профил
Аватар

http://bultimes.com/v-evropa-veche-nyam ... obrechena/

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D

Чет Яну 07, 2016 3:40 pm
Профил WWW
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Тия германки защо се дърпат така? Нали за това си ги внесоха тия бежанци (за УВ защита) , "а и няма друг начин да се появят млади хора". :D

Чет Яну 07, 2016 11:41 pm
Профил
Аватар

bongo_x2 написа:
........Значи скоро ще видим забрадени немкини по шалвари - те това вече е страшно.

Прикачени файлове:
Image_5218878_407.jpg
Image_5218878_407.jpg [ 48.26 KiB | Прегледано 1211 пъти ]

Долче и Габана вече са се погрижили 8O :evil:

Съб Яну 09, 2016 12:14 pm
Профил
Аватар

А бабата под ръководството на негъра умело съсипва Европата:
http://www.memoriabg.com/2016/01/08/mer ... la-evropa/
А точно германците са автори на рецептата за "интеграция в промишлеността" - евреите също не си падат по физическия труд :)
Толерастия!!!

Съб Яну 09, 2016 4:48 pm
Профил
Аватар

Бонго, ти поне четеш ли статиите, към които пускаш линкове или им четеш само заглавията и си дрънкаш глупости ей така по инерция? А какво ще кажеш за това:
http://dnes.dir.bg/news/Germania-angela ... 18585?nt=4

Съб Яну 09, 2016 5:17 pm
Профил

Е в момента бабето няма избор вече оака памперса, каквито и да ги върши лайната се размирисаха.

Съб Яну 09, 2016 5:59 pm
Профил
Аватар

ToHu написа:
....
+10
Димитре, новината е от днес, пък и пише "ще", а към тази приставка отдавна съм алергичен.

П.С.: понеже гръцката система на гласуване е строго мажоритарна, кандидат политиците трябва буквално да ходят от човек на човек.
Един дребен бизнесмен разказваше как дошъл един при него през работно време и цял час му приказвал "Аз ще... ще... ще..." и накрая го попитал - Ще гласуваш ли за мен? - Ще! - Ти сега подиграваш ли ми се?! - А ти какво прави през цялото време?

Съб Яну 09, 2016 6:33 pm
Профил
Аватар

Ти явно си алергичен и към четене, щото в статията, дето ти пусна линк към нея пише, че Меркел играе по свирката на германските компании, които искат евтина работна ръка, а не по свиката на Обама. Можеш ли да ни обясниш тук защо му е на Обама да кара Германия да приема мигранти, за да можеш да разруши Европа? Иначе и тук внесоха доста, а и по принцип тук си има всякаква паплач от цял свят, ама никога не съм чул да ходят някъде на групи и да закачат жени, щото дори и да си го помислят, знаят че ще им е за последно. Така че европейците първо да си оправят законите и полицията пък после да реват какво мигрантите. Не може всичко да е разпуснато и да си мислят, че всички, дето пристигат от цял свят ще се държат като германци. Та като се усетят и се стегнат и нбяма да имат никакви грижи с арабите, даже и много повече от милион да са. И въпреки всичко аз още не мога да разбера ти лично за какво толкова ревеш като вдовица за х*й, след като това въобще не те засяга. Ама нали трябва да си кажеш как Обонго искал да разсипе света .

Съб Яну 09, 2016 6:50 pm
Профил
Аватар

Туй за негъра го казах за да спазя правилото на вица. Нещата най-вероятно са планирани преди негъра да дойде на власт, пък и най-вероятно той би бил против, т.е. най-вероятно нищо не знае по въпроса. Ама не ми обяснявай, че Америка иска силна Европа!
Другото го определих точно: толерастия!
И т.н., дори 1/5 не съм изкоментирал, ама не ми е работа, пък се предполага, че и вие имате акъл в чутурата :)

Съб Яну 09, 2016 7:10 pm
Профил

Принципно ефективната евтина работна ръка прави европа силна а не слаба. Не знам дали бизнеса в Германия иска евтина работна ръка или просто и трябва работна ръка, но в крайна сметка те си изнесоха доста заводи по източна европа, а ако толкова много са зажаднели ей къде е Украйна, не може и дума да става да го сарвняваш с тарамбуки, ще им е много по евтино отвсякъде погледнато. Първо че има двапъти повече население от Сирия, второ че хората са в пъти по образовани и цивилизовани, трето че са християни и няма етнически риск, четвърто че са им на една ръка разстояние, и най-накрая няма нужда да влачат украинци в Германия, достатъчно е изнесът заводите в Украйна .... Не знам до колко бизнеса натиска за евтина работна ръка, виж може да има друг облагодетелстан бизнес който да натиска, ама на него не му трябват работници тарамбуки.

Съб Яну 09, 2016 7:15 pm
Профил
Аватар

Dimitar написа:
.... пише, че Меркел играе по свирката на германските компании, които искат евтина работна ръка....

Може и да го пише, но наистина ли го вярваш? Щото тази "работна ръка " е една работлива....

Съб Яну 09, 2016 7:21 pm
Профил
Аватар

Вярвам, че приказките как САЩ искали слаба Европа са глупости на таркалета. Някой ще ми обясни ли най-накрая защо щатите ще искат слаба Европа?

Съб Яну 09, 2016 7:44 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17950 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310 ... 1197  Следваща