|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 8:11 pm
Лаптопско проблемно видео
| Автор |
Съобщение |
|
itso.t
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
 Re: Лаптопско проблемно видео
Имам някакъв проблем с видеото на лаптопа, ама не мога да намеря подходяща тема в която да се консултирам... 
|
| Нед Фев 07, 2016 10:09 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Това е за заблуда на врага бе - да не ни помислят, че сме аграрен или автомобилен форум  .
|
| Нед Фев 07, 2016 11:16 pm |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
По нашенско още има - и лади продават, и дачии без абс, и тата. V70 с кой мотор да вземе? Май докъм преди 2000-та бяха с дизели на ауди (140к.с.) дето се водят за здрави животни. За него е един дрът пасат 3 или 4 
|
| Пон Фев 08, 2016 5:48 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
пусни тема за кисело зеле и питай там
|
| Пон Фев 08, 2016 6:49 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Заместникът на баба Рено
А бе нарочил съм едни 4к, не че не може и повече, но не е желателно. Един приятел минал през автокъщата която и на мен ми хареса и препоръчва няк'в Chevrolet Kalos (бензин + газ) за около 5500лв тотално. Отделно някви по-евтини Шкода и Фолксваген Поло. Има и няк'во Сеат дизелче... Друг пък ме зариби с Fiat Marea на когото в момента правят основен ремонт и ще струва малко над 1к. На мен фацата не ми е удобна, но другото е съблазнително. А бе търся малолитражка, но по възможност с 5 врати. Някакъв акъл? Щото аз направо си харесах Шевролета, ама ми е над бюджета, пък и нищо не разбирам. А и цветът не ме кефи 
|
| Чет Фев 11, 2016 8:59 pm |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1753 Местоположение: Варна
|
 Re: Заместникът на баба Рено
Каруца която има газ , може да е 'накъсана' от каране  . Бих предпочел да си я взема на бензин , пък аз да си сложа газ 
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Чет Фев 11, 2016 9:29 pm |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Може би ще ти допадне фиат стило - да, знам че е фиат. Има няколко варианта на купето - хечбек 3 и 5 врати и комби. Евтина изработка, евтина поддръжка. Добри размери, функционално, доста разпространено, сравнително стилно (нали така са го нарекли). Наскоро разбрах че 1.9JTD има и вариант осемдесет и няколко коня, т.е. под големия данък. Бензините носят газ. Ако дадеш повече условия ще е по-лесно да се препоръча нещо. Примерно седан, комби, хечбек, бензин + газ или дизел, колко ще се кара като км и дали градско или навън, какви екстри държиш да има, колко хора ще се возят типично и максимално. Личната ми страст са хондите, но дизела им не струва май, а бензините не се спогаждат добре с газта (както и повечето други японки). Сещам се и за унгарските сузикита - например лиана - ван-че, има 4х4, или балено ама те май доста остаряха.
Едит: тая марийка я пропусни. Доста ниско качество и предполагам че е много км и години, което такива коли не понасят добре. Ще си мечтаеш за реното. Наблюдението ми е че ако си нагласих една сума за кола (примерно 4к) и после си купиш за 2к почва ядосването къде по-хубава си можел да си вземеш.
Едит2: има още едни фиати - Мултипла, ама там трябва малко счупен мозък за да се прежалиш. Пак е изгодна колица, но повечето хора я намразват от пръв поглед.
|
| Чет Фев 11, 2016 10:04 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Не познавам някой с фиат пунто, който да не е доволен. Стига да ти е достатъчен като размер де.
_________________ Хайде де!
|
| Пет Фев 12, 2016 12:24 am |
|
 |
|
sides
Ранг: Минаващ
|
Малко и от мен : ако ще е шевролет - поне авео. Относно фиата - предполагам знаете сказката: Измислили фиат, за да не е на дъното форда ! Може да се погледне и към друг "японец" : ниссан алмера - ортак на рено, но с електроника на бош, което понякога си е предимство.  п.п. относно сеат : не е добра партия - като знам кои го сглобяват .... п.п. ... по темата : има едни модели алмери - срещат се проблеми с видеото на централния дисплей - касае се до трудно възприемане на актуализация на картите, които са без $$$ 
|
| Пет Фев 12, 2016 12:50 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Тия шевита са бившите Деу-та. Тук специално Шеви Авео е най-смотаната кола - няма по-голям боклук от нея. Та не знам какво трябва да значи това "поне" - демек има и по-лошо ли  ?
|
| Пет Фев 12, 2016 2:52 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Ми има... например дачия... служебната е на 20-тина х.км. и вече и се е изкривило купето - вратите и се затварят с блъскане. Представи си на 100 как ще е.
|
| Пет Фев 12, 2016 8:36 am |
|
 |
|
sides
Ранг: Минаващ
|
На практика е почти една и съща кола, но авеото като, че ли е една идея по пипнато. Мое наблюдение .
|
| Пет Фев 12, 2016 8:44 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
2-3 години карах един Шевролет Круз - нямам забележки, особенно за цената си. Е, след 3-тата година нямам идея как е, мисля, че няма и да влезне в бюджета на бонго ако е под 10 години.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Пет Фев 12, 2016 12:14 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А бе отказах се от "Шевролета" по много причини, ама нали уж бил любимец на таксиджиите - у наше село и един не съм видял. Май ще е Шкодичката, щото откъм купе (вътрешност) е мнооо по-запазена, 2005г. и е под 4к лв., а като минах покрай 2 пиаци тази вечер: най-много Дачии, на второ място Шкоди подобни на моята и другото Хюндайчета и к'во ли не, по-старите не ги броя. Що не видях Фолксваген? На мен ми трябва малолитражка с евтина поддръжка която да ме носи на работа, от време навреме да разкарвам още човек-два (силно казано, маймуни са!), и като отида на село да не се чудя къде да си побера плячката Понякога ми се налага извънгабаритен товар и затова държа на задна врата - няма да давам 50-100 лева за такси, я! С малката баба Рено Клио на два пъти съм събирал очите на мебелисти - питаха ме "Къде е камионът?" и после им показвах, че за още толкова има място. Друго изискване (уж де) да е поне 2005г., но точно това не ми харесва заради електрониката, обаче се убедих, че няма начин неруска кола да изкара над 20 години. А бе Рек, прекръсти темата на "Баклава" да речем, щото аз не мога маа му  , че вече и кучетата ни се хилят. Пък ако отиде в "Общи лафове" 
|
| Пет Фев 12, 2016 9:33 pm |
|
 |
|
stefan63
|
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=cjxpg4Ако си вземеш 2 броя клио по 1800лв - ще ти останат пари и за основен ремонт на двигателя на твоето. Bongo, аверът кара ауди 1985 , черно - пловдивски номер - можеш да го мернеш по улиците.
|
| Пет Фев 12, 2016 10:06 pm |
|
|