| Автор |
Съобщение |
|
ike
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Re: Китайско J-Link - препоръки?
Аз не разбрах колко е цената, как стои въпроса с доставката и плащането, освен това ако са доста бройки няма ли да станат подозрителни на митницата?
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Вто Яну 12, 2016 11:02 pm |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Цената както смятам ще дойде около 30лв бройката. За митницата мисля да ги поръчам на отделни пратки по 5-6 броя максимум и да стискам палци.
|
| Сря Яну 13, 2016 2:29 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Както прецениш. Аз съм ок с тая цена.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Яну 13, 2016 6:33 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Ако има място в пратката и аз мога да се включа с бройка...
|
| Сря Яну 13, 2016 7:06 pm |
|
 |
|
gicho
|
Днес проверих mistertao колко ще ме натоварят и гледам че имат 8% комисионна върху цената на стоката за обработка, което не ми харесва. То не че преди е нямало. Чудя се как да се свържа с тоя китаец - за 10-тина бройки би трябвало да даде някаква отстъпка, но през мистертао не знам дали има начин да сработи. Ще им пиша на агентите да видя какво ще измислят. Така че "поръчката" остава отворена поне още един ден, ако някой още има желание. Ще взема няколко горница, все ще се намерят желаещи.
|
| Сря Яну 13, 2016 7:32 pm |
|
 |
|
joro_m
Ранг: Минаващ
|
Ако има една свободна бройка, съм кандидат за нея.
|
| Сря Яну 20, 2016 6:23 pm |
|
 |
|
gicho
|
Известен брой пътуват вече насам, като дойдат (да се разминат / минат митница) ще се свържа с колегите които ми писаха в темата и на лични и по реда ще ги пратя. Ако останат ще пиша колко са и ако има желаещи да ги получат. Не изчаках много (миналата седмица още ги поръчах) за да се презастраховам да не ни хване китайската нова година. Надявам се до 10-тина дни да са тук, но гаранция няма.
|
| Чет Яну 21, 2016 2:33 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Ако мен си ме писал с 3 и някой колега е зорлия, мога да се разделя с 1 брой. Ама нека дойдат първо.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Яну 21, 2016 3:19 pm |
|
 |
|
gicho
|
Ще се разберем, нека дойдат първо.
|
| Чет Яну 21, 2016 9:49 pm |
|
 |
|
Infinity
Ранг: Минаващ
|
Ако има останала бройка, бройте ме. Благодаря предварително
|
| Вто Фев 09, 2016 4:01 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Аз мога да се разделя с една, ама незнам joro_m дали още я иска.
|
| Вто Фев 09, 2016 5:44 pm |
|
 |
|
gicho
|
Joro_m трябва да си е получил неговата бройка. Бях поръчал 10 и за мен остана само една, която ми трябва и съм склонен да се разделя с нея само ако някоя от другите 9 се окаже дефектна. Може отново да поръчам, но предполагам доста хора пазаруват от Китай така че всеки може да го направи. Този път 10-те минаха метър на митницата, така че сме късметлии. Пак да предупредя - внимавайте с ъпдейтите, рискът да умре адаптера е голям - сегер си пазят продукта и е възможно вече да са усетили откъде е изтекла информацията, така че следващата версия да ги убие. Може да се ползва произволна (най-новата) версия на PC пакета на сегер, но не му разрешавайте да ъпдейтва фирмуера на адаптера. Нямам идея как китайците успяват да произвеждат клонинги - или са ударили защитата на механизма на сегер за ъпдейт, или са тряснали направо стм-а и са свалили съдържанието. Предполагам че е второто.
|
| Вто Фев 09, 2016 10:14 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Ами тогава колегата "безкрай" да се свърже с мен на лично, ще му дам едната от мойте.
Gicho, а измислил ли си как да се махне досадното съобщение за ъпдейта? На предишните версии имаше чавчица за перманентно отрязване, а са я махнали гадовете....
|
| Сря Фев 10, 2016 10:08 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
И аз вчера си получих животно, благодарско на gicho  Ще ми трябва обаче и преходник към малкия ARM10 конектор, някой знае ли откъде може да се поръча? В ибей има само 1 дето иска 25$ шипинг...
|
| Сря Фев 10, 2016 10:16 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
miro_atc в момента е нова година, може би след месец ще има повече преходници в ебей.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Фев 10, 2016 12:35 pm |
|
|