|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 4:44 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
CADSTAR 16.0 Schematic, free of charge, with permanent lic
| Автор |
Съобщение |
|
HSB
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
 CADSTAR 16.0 Schematic, free of charge, with permanent lic
http://www.zuken.com/en/campaigns/cadst ... bgPWBM%3D# Zuken is offering you the chance to download CADSTAR Schematic Design Tool, free of charge, with a permanent license. The offer runs until March 31 and includes: • A 68-page tutorial, including movies • A permanent license authorized on a MAC address • CADSTAR Library Editor software
|
| Пет Мар 18, 2016 12:27 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
 Re: CADSTAR 16.0 Schematic, free of charge, with permanent
Значи флашка с етернет вместо лиценз  Брей, Кадстар не съм пипал от 1997, май.
|
| Съб Мар 19, 2016 7:25 pm |
|
 |
|
HSB
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
Аз съм на нова работа и за поредн път сменям КАД системата...... плаче ми се ама какво да правя... Та тукаса с това чудо - още не съм навлязал обаче тия от Zuken веднага ми пратиха локуми ... та понже не е само за мене го пуснах и тука ако някои му е интересно.
Инак го инсталнах и отворих една схема от демотата и дотам. Но инак ми пратиха лиценз базиран на моя МАК адрес , не е с УСБ донгъл
|
| Пон Мар 21, 2016 10:34 pm |
|
 |
|
DanielDimov
Ранг: Почетен член
|
Тази прИмоция ми се вижда безсмислена защото какво ще направиш само с програма за принципни схеми?! После трябва да дадеш $1000 за програма за платки.
|
| Пон Мар 21, 2016 10:36 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
@HSB - имах предвид, че ако може да избираш между вграденото PHY и това на USB/Etherrnet стик, във втория случай можеш да си го инсталираш на който комп искаш и да местиш стика като лиценз.
|
| Вто Мар 22, 2016 8:53 am |
|
 |
|
HSB
|
@Daniel - ами то може и това да е зарибяването ..... аз го пуснах ако някои го интересува ... кои знае може пък да хареса на някои , човек от къде да знае ... @Grubi - то това мисля че го има хакнато някъде , не помня точно версия и т.н но ми се върти в главата че съм виждал нещо такова. Инак за служебно аз съм на мнение че е 100 пъти по добре да ноде лок - така няма да се занимавам с тпотии за лицензи ,па нямало свободни лицензи в момента ..... тая игра съм я играл многократно 
|
| Вто Мар 22, 2016 8:09 pm |
|
 |
|
nobodyshadow
Ранг: Почетен член
|
С този лиценз има ли достъп до онлайн библиотеките?
_________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно!
|
| Чет Мар 24, 2016 9:58 pm |
|
 |
|
HSB
|
Нямам си на идея до кои библиотеки има достъп... Обаче вчера четох пак на саита им и имаше някаква библиотека която можеше да се свали и аз я дръпнах.
cadstar-express-online-library-sample
Вътре е едно ехе ама засега не съм го пускал.
|
| Сря Мар 30, 2016 4:40 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|