|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 4:20 am
Цензуриране (политически натиск) над фейсбук страница ?!
| Автор |
Съобщение |
|
Stoi
Ранг: Професионалист
|
 Re: Цензуриране (политически натиск) над фейсбук страница ?!
Намали малко "Шерлок Холмс - презареждане " , и повечко сън, ама не на места на които се въртят мухите  И чак ако толкова ти се цъка на линкове с реклама в зелка.орг е пълно с подходящи 
_________________www.ev-bg.com
|
| Вто Май 03, 2016 1:41 pm |
|
 |
|
Cekins
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Добре де - що не споделиш с нас задръстеняците без фейсбук за какво иде реч? Пък може и от тука да те изтрият "службите" и тогава вече нещата ще са наистина сериозна конспирация...
|
| Вто Май 03, 2016 5:53 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Задръстеняци сте я - аз отдавна си имам фейсбук профил! Само не знам дали чичко FB не го е затрил вече, щото като ми предложи да стана приятел с майка ми, жена ми и тогавашната и служба не съм влизал повече... За сметка на това жена ми почти ежедневно ме засипваше с бомбастични новини от FB. За икономия на време и нерви й ръгнах линк към "Новините каквито можеха да бъдат" и оттогава май не ме е занимавала с много глупости.
|
| Сря Май 04, 2016 1:31 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
света е пълен с всякакви неразбрани гении и герои, но помни преди да почнеш да спасяваш света - първо прескочи оградата на лудницата  иначе си стой в стаята някъде меджу Наполеон и Шекспир 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Май 04, 2016 2:05 am |
|
 |
|
Stoi
|
Значи ако няма какво да кажете по темата не е нужда на носите СПАМ от девета планина в десета. А пък ако от скука нямат какво да правят пръстчетата на няколкото спамери тук и едно от животните, то давам идея: Десен в нослето, ляв в ....то.  И към кокретните спамери и животното, които изискват от мен още МатИрял - отворил съм тема-въпрос, който съдържа достатъчно подробности за да предизвика конкретен отговор от човек не заразен мозъчно със спамни микроорганизми, ако вие въпросните "заразени" търсите още храна за лаладжийско спамене, то ориентирайте се към някъде другаде или вариант Б , следвайте по-горната рецепта за пръстчетата  P.s Продължение ! Та и понеже днес мислите ми вървят на въртолет и покрай следния виц се сетих и за план В, свързан с бране на разни билки "Преди да измислят "Фейсбук", изразът "Виж колко лайка събрах" имаше коренно различно значение."
|
| Чет Май 05, 2016 1:30 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Ще ти преведа това което ти си го написал, за нас как ни звучи. Пробвай се да се оплачиш в този сайт: http://www.teenproblem.net/forum/ там ще срещнеш повече разбиране.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
Последна промяна ike на Чет Май 05, 2016 4:02 pm, променена общо 1 път
|
| Чет Май 05, 2016 2:02 pm |
|
 |
|
Stoi
|
ТИ пък от какъв зор се препозна за Спамер ? Пък и къде тръгна да даваш съвети , като още в първия пост спомена чя нямаш гривна ?
|
| Чет Май 05, 2016 2:04 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
пич, не знам какъв ти е проблема - тийн или психо, ак оне си забелязал тука е форум, демек всеки може да си изказва мнението. освен това, повечето участници във форума не може да ги впечатлиш с "фейсбук последователи", "фейсбук страници", и т.н. а митичните уволнявания и министерства и прочие направо незнам как да ги класифицирам П.С. има малка вероятност да си опитваш силите с тролинг - ама кат гледам не хваща дикиш демек хващай пътя 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Май 05, 2016 3:23 pm |
|
 |
|
Stoi
|
Животното продължава да каца там където не му е работата  "Пич" , като няма какво да правиш, по-горе ти дадох няколко съвета с какво да си запълниш дупките.....от времето, вместо да спамиш. И изобщо обясни ми как по дяволите успя да напишеш това по-горното с краката (ако правилно предполагам си избрал предложение номер 1 ) ? Относно другия пък спамер дето изкопа малоумния пример от дълбините на простотията си, сега аз ще му дам правилния. Когато искаш съвет защо не ти пали колата, а отсреща се обажда някой които дебилно продължава да пита за цвета на колата, и то при положение че никога дори не е карал кола, то диагнозата за такъв човек каква е ?  ...В следващия пост ще ти я кажа, за да остане интригата.
|
| Пет Май 06, 2016 11:31 am |
|
 |
|
Stoi
|
P.s Гледам проблемния пост е възстановен вече. Ако някой, някога види това тук и има същия проблем да пише на лично, че тук няколкото мозъчно инфектирани със спам микроорганизми, ще ос**рат още няколко страници във форума след това......и покрай това и мухи ще се навъдят..мани ! 
|
| Пет Май 06, 2016 11:41 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Защо спамите спам-темата на човекот, бре?! Пък като ви види Рек...
|
| Пет Май 06, 2016 12:53 pm |
|
 |
|
Pif
|
Aбе Стойко, какво защитаваш и за какво се караш с хората не разбрах. Ако искаш да пускаш нещо да четем - пускай го. Иначе не ви разбирам меренето на пишки. И аз не разбирам от сураттефтер и нямам така, че драмата не ми е ясна. Давай линк да четем и толкоз.
П.П. Ти направи ли си електричката ?
|
| Съб Май 07, 2016 5:57 pm |
|
 |
|
Stoi
|
П.П На 70% е все още . Има няколко BIG проблема (не с цветовете)  П.П 2 , Случайно да пишеш с този ник и във фото форума ?
|
| Вто Май 10, 2016 9:24 am |
|
|