| Автор |
Съобщение |
|
Н'бабане Гт'муан'га
Ранг: Форумен бог
|
 За късметлиите живеещи в ук...
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пет Юли 22, 2016 3:53 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
 Re: За късметлиите живеещи в ук...
Ами ако имаш мазе, да поръчваме  а после ще си вземем самолета и да дойдем за бира. Все едно някой институт са закрили. Lot454-458, интересни микроскопи или дефектоскопи? Има и захранвания с интересни имена 
|
| Пет Юли 22, 2016 4:43 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Груби .. паленцата ще ги организираме ли  Видях разни интересни неща но не знам дали цените ще останат добри, има доста време до края.
|
| Пет Юли 22, 2016 5:06 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
да върнах се, и започвам да оправям кашоните. Палет надали ще има, но ще се опитам следващата или първата на август да ти запратя нещата, че и на другите хора. Ужасно бавно се случват нещата... но какво да се прави.
|
| Пет Юли 22, 2016 5:08 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
А аз само подпитвам, скоро ми трябваше лабораторно захранване та позлвах едно малко, не че не свърши работа де. Ааа и скоп ми трябваше скоро бърз и ме мързеше да пренасям между офисите, тия направо ще взема да ги сложа на лозен да са ми под ръка .. може и да не стигнат до рафта за колекциите ...
|
| Пет Юли 22, 2016 5:21 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Чак пък късметлии... повечето неща като гледам са от времето, когато Маргарет Тачър е била дете.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Юли 22, 2016 6:00 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
А за не-късметлиите има ли някакъв вариант? Харесах си две три неща.
|
| Пет Юли 22, 2016 6:03 pm |
|
 |
|
HIFI
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Сря Ное 12, 2008 9:59 pm Мнения: 512 Местоположение: София
|
Ако се разпраща до UK има после вариант с http://www.ggbg.bg/ или http://www.gabco.org/  Сега ще разгледам какво има...
_________________ I'm debugging my software mostly with soldering iron....
|
| Пет Юли 22, 2016 7:38 pm |
|
 |
|
amdatlon
Ранг: Почетен член
|
Ами те не са ли в UK ? Само се чудя ако никой не наддаде, дали ще го дадат на тази цена £10.00 ?
|
| Пет Юли 22, 2016 9:23 pm |
|
 |
|
HIFI
|
Ами те може да са в UK и да не искат да го пратят до Guildford или Farnham (адресите на двете фирми май се водят self access storage-и в област Surrey), а да кажат само раздаваме лично и на място, няма да пакетираме оправяйте се...
|
| Пет Юли 22, 2016 10:58 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Аз при всички положения точа лиги на сума ти неща и току виж съм се овътрил с хилядарка (жена ми ще получи разрив ако разбере  ) Нямам проблем да отида и да взема това-онова и за някой друг, ако го е спечелил, но мястото ми за съхранение е много кът, така че мога да предложа единствено помощ при трансфер от точка А до точка Б.
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пет Юли 22, 2016 11:26 pm |
|
 |
|
HIFI
|
А ако откажат те да го изпратят - предлагаш ли изпращане до един от адресите на двете фирми, които дадох ? Питам, понеже и аз загледах някой неща 
|
| Пет Юли 22, 2016 11:42 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
аз нещо не намирам условията за транспорт? само ходене на място ли е опцията? е, не са чак толкова стари, че Тачър да си е играла с кукли, но поне са от комсомолската младост на Меркел някои позиции са (ми) интересни, обаче няма да се вдигна до Бирмингам за 2-3 сандъка. от снимките предполагам, че или продавача не е особено наясно какво продава (липсват снимки на задните част, заредени опции и/или серийни номера), или го дават лежерно
|
| Съб Юли 23, 2016 4:17 pm |
|
 |
|
s7ama7
|
Аз се чудя защо никой не наддава за осцилоскопите ? Или всеки чака последния момент ?
|
| Съб Юли 23, 2016 6:08 pm |
|
 |
|
jig.tak
Регистриран на: Чет Яну 20, 2005 1:44 am Мнения: 616 Местоположение: Варна
|
Защото това е аукцион а не благотворително наддаване Ползвам cargobg за транспорт редовно и досега не са ми създавали проблеми. 70п на килограм над 5кг, първите 5кг са по 1паунд. пратките пристигат петък събота неделя в зависимост от града, звънят ти къде са спрели в града и отиваш да си вземеш пратката. Стоката трябва да е добре опакована Съмнявам се някой от аукционната къща да се съгласи да изпраща с куриер. Предполагам че за такива услуги има разни агенти които ще се погрижат за всичко. Между другото някой одобрен ли е след като се е регистрирал?
|
| Съб Юли 23, 2016 6:14 pm |
|
|