|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:46 pm
интересна обява за работа
| Автор |
Съобщение |
|
palavrov
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
 Re: интересна обява за работа
Радо, с objdump става ама е тегаво ако е по голям файла - класиката си е IdaPro - но едва ли задачата е за тежка артилерия. Ти нямаш ли си работа, че разцъкваш конкурси? Мислил ли си какво ще правиш ако вземеш, че го преминеш?
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Вто Май 09, 2017 9:09 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Хм, може бизнес да е отворил и да кнсултира потенциални кандидати ....
|
| Вто Май 09, 2017 9:19 pm |
|
 |
|
radolin
|
Ами не, нямам си, в почивка съм  . Интересно ми стана и го разцъках, не ми се вижда чак толкова опасно.
|
| Вто Май 09, 2017 10:11 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Разцъкай малко facebook и няма да усетиш как времето за почивката ще свърши 
|
| Вто Май 09, 2017 10:25 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Тази задача е филтър, да не натоварват зайчарките с CV-та писани на шляковица от хора дето не знаят как се пуска компютъра. Просто на интервюто ще има подобна задача и тогава ще си проличи дали си преписал или сънуваш на х64 асемблер.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Вто Май 09, 2017 10:29 pm |
|
 |
|
palavrov
|
Човек който може да решава такива задачи нито има проблем с намирането на работа нито му се налага да си праща ЦВ-тата на зайчарки. По скоро проблемът е да се намери такъв човек и мисля, че целта е със предизвикателна закачка да му се провокира интереса - затова го закачам Радо какво ще прави ако мине ситото и му предложат оферта която трудно ще откаже. Друг въпрос е дали тази фирма е в състояние да му предложи такава оферта де.
|
| Вто Май 09, 2017 11:58 pm |
|
|