| Автор |
Съобщение |
|
palavrov
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
 Re: Почивки за пенсионери и малки деца
 |  |  |  | Grubi написа: мдаа времето е топло и приятно, има човек къде да се разхожда - тази сутрин стигнах от едната циганска махала до другата гьолове с риба, коне, кокошки, гълъби, котки, почти никакви кучета. СВЕТУЛКИ!!!, БРЪМБАР РОГАЧ!!!, спомени. сградата на ДСК, с почивната станция още са там. хората поздравяват в 6.30 сутринта на добро утро. можеш да се разхождаш до никое време с децата по улицата нощем. Ауди Q7 спазва ограничението от 30км сутрин в 7!!! (без да има полицаи или камери наоколо) хотела опитва да хитрее на дребно, хляба и пържените картофите са отврат, скарата бива оставих хлапето да се разхожда с други хлапета и семейството им (без много да се притеснявам, и без да ги познавам много) от два работни дни - имам два с авиошоу, миг29ките летят, учат се и правят фигури над хисар. започвам да си припомням Добрич от време оно. в откриятия басейн има вода, даже ни пуснаха в закрития тавана оше не е паднал, относително чисто е вчера свряха семействата с деца на малките маси, заради конференция на геодезисти - добре че не беше конференция на БСП, като в Плевен
изобщо мила родна картинка вдругиден съм на семинар на солитрон, има и няколко съфорумци с които се уговорихме за бира/лимонада |  |  |  |  |
Ти последно в кой хотел избра да отидеш? По великден бяхме в Староселската винарна - става - особенно ако не се ядосваш на ято от 15-на квичащи пауна рано сутрин - децата много им се радваха 
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Вто Юни 06, 2017 3:06 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
хубаво, че сте отишли в Старосел, изглежда добре аз съм в Астреа - яко соц, но персонала се старае и се извинява, особено като правят глупости мястото е добро, но имат много да учат
иначе е спокойно, до нас е и някакъв хотел Гергана, техен е открития басейн, но те са с НОИ и там май трябва да се резервира от предна година
|
| Вто Юни 06, 2017 3:21 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Къв Хисар, та това си е Веригово (Синджирлии), бре! В петък вечер пътувам за Карлово. Канех се в събота преди обяд да отскоча до теб, но майка ми ме изненада с съботен фитнес - превозване на дърва за огрев, та ще видя кога ще свърша. Може и за неделя преди обед да отложа идването. Дано още нещо друго не изскочи...
|
| Вто Юни 06, 2017 3:48 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
Ами направо да идвам за фитнеса с дървата, тъкмо синковеца да види че не всичко е игри и телевизор. Тук е страшно цветно -ходихме с малкия да се постригваме при една фризьорка от Сопот, разказва за делтапланери и разни инжинерни неща (според мен е по-добра за учителка), видяхме се и с колегата sthx. Днес успях да стигна и до истинския Хисар...много хотел, много нещо. Самолетите май се оказаха F15 от някакво учение, а Миг29 може би е било привидение. Да видим днес дали ще летят.
|
| Сря Юни 07, 2017 8:26 am |
|
 |
|
Grubi
|
Проблеми няма - взех си Теленор, 2Гб за 10лв, трае 11 месеца без зареждане Часовник/тракера може и да го взема за проба
|
| Съб Юни 10, 2017 12:39 pm |
|
 |
|
Grubi
|
Днес от 4ти опит успях да се кача на лифта в Сопот, с цялото домочадие. А след това ги заведох и до Троян и обратно / струваше си разходката!
|
| Чет Юни 15, 2017 7:32 pm |
|
 |
|
jofcho
Ранг: Популярен
|
Митко, лифта само до Междинна станция ли е или се качва до горе, до Незабравка?
|
| Пет Юни 16, 2017 12:54 pm |
|
 |
|
Grubi
|
само до междинна, до х.Незабравка може да си организираш разходка с джип, или да те спуснат долу с парапланер
в интерес на истината не съм питал, те не се и натискаха да обесняват... качих се малко над междинна, но една птичка пролет не прави - странн ми е защо има толкова малко хора при такова прекрасно време. Прупомних си Беклемето, Козята стена и тн. Красоти...наистина
|
| Пет Юни 16, 2017 8:43 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Е кой да ходи през седмицата бре, те хората се готвят за море. На планина ходят събота и неделя  . Там може би и не е толкова популярно, иди да видиш на рилските какво става.
|
| Пет Юни 16, 2017 9:13 pm |
|
 |
|
Grubi
|
е аз затова не ходя по популярни места
|
| Съб Юни 17, 2017 7:39 pm |
|
 |
|
bobihot
|
Да препоръчам, ходихме преди 2г зимата. Познатите ходят редовно. комплекс „Варвара“http://www.aquapark-varvara.com/Водиха ме- бяхме почти зимата в бунгало пред един от многото басейни. Излизаш и се цопваш. Може да се плацикаш цяла нощ с биричка в ръка. Ако работи ресторанта ти го носят във водата да си хапваш. Бянме с деца и беше доста приятно. Не знам как ще е сега при жегите- сигурно предимно нощем да се плацикате. Близо е до планината и Велинград, та може и там да се ходи на разходка  За деца е чудно- има и детски басейни  За до София- Villa SpaggoБистрица https://www.facebook.com/villaspaggo/?hc_ref=OTHER
|
| Чет Юли 13, 2017 10:43 am |
|
 |
|
Reader
Ранг: Новодошъл
|
Проблемът с комплекса във Варвара е, че често се посещава от борчета, които отиват там да чукат любовниците си и правят истинска селяния.
|
| Чет Юли 13, 2017 12:21 pm |
|
 |
|
bobihot
|
То иначе за какво да се ходи. Понякога и ние се изселваме (селяним се) 
|
| Чет Юли 13, 2017 2:34 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Телепортиране значи. Това обяснява защо намирам разни неща на места, на които не съм ги оставял 
_________________ Хайде де!
|
| Чет Юли 13, 2017 3:03 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ох, тия са ми любимите, въдят се и по велинград където хофим, но там са тренирани вече и стоят на страни, затова и не ходим на много нови места, нямам никакви нерви за идиоти. Днес малко остана да удавя едни немци, размина се само снразръчкване и потапяне. Мислех че тия пияни тийнове са у нашенско само но и по гръцко са плъзнали.
|
| Съб Юли 15, 2017 10:52 pm |
|
|