|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:00 am
| Автор |
Съобщение |
|
setoy
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
|
.... или рибарски кукички 
|
| Вто Мар 14, 2006 1:43 pm |
|
 |
|
JoroS
Ранг: Популярен
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 12:49 pm Мнения: 306 Местоположение: София
|
Малиии, преди време имаше идея за защита срещу кражба посредством "килимче" от рибарски кукички под калъфката на седалката. След "сработване", защитата се сваляла от злосторника само хирургически 
|
| Вто Мар 14, 2006 2:37 pm |
|
 |
|
¶
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Дедо, супер си го намислил  , дано не ти се налага, ако пък се наложи вземи мерки да не оставаш отпечатаци ... Можеш предвидливо да си купуш една кора с яйца ( сега са поне евтини ), да ги оставиш да се развалят, след това мажи едно към гьотери по колата, ще му се наложи пребоядисване, а миризмата никога няма да изчезне напълно 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Вто Мар 14, 2006 2:45 pm |
|
 |
|
zax
|
Ето и друга възможноост
взема се един патладжан /сезона преполага че ще намериш трудно такова нещо  /
после го нарязяваш на дебели резени и посипваш обилно със сол от вси4ки страни
така получената "бомба" се слага върху ламарината на подходящо място
ефекта е бързо разяждане на ламарината ако постои по дълго се стига и до дупка
ако предположим че има дупка в тавана над шофьорското място и е зима ........
настава смут в редиците 
|
| Вто Мар 14, 2006 3:41 pm |
|
 |
|
Stanislav
Регистриран на: Пон Окт 17, 2005 4:44 pm Мнения: 342 Местоположение: Стара Загора
|
а не може ли да се направи някъв таймер които примерно 15 мин след като е работел двигателя да прекъсне захранването на горивната помпа и хем ще му е гадно хем няма да ти пищи щото ще е далеч! ето и една идея-термосензор лепнат за двигателя и като загрее да речем над 40 градуса колата спира и тръгва чак след като изстине  ебаси майтапа можеш и да му наръсиш цялата кола отвътре с брашно и после с няква пръскалка да го навлажниш и става тесто  сус спринцовка да инжектиаш във седалките по една доза яичен жълтък,абе само да дойда в софия и ще те излекувам от тоя за един ден/нощ  /малко офтопик/на мен съседите ми пускат вечер една система 2*200 и направо не може да се спи ама се сдобих с един клаксон от кран и сега само го пускам за 5 минути пред прозореца им и всичко млъква  ако на киров му пречи вечер да спи да ми драсне едно лично  горката количка ако знае кво и кроим сама ще си изхвърли алармата 
_________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
|
| Вто Мар 14, 2006 5:09 pm |
|
 |
|
TheHungry
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Сеп 03, 2005 11:31 am Мнения: 766 Местоположение: Пловдив
|
то -> ДедоБоре
Само от любопитство,какво стана с алармата ( колата ) ?
|
| Съб Мар 18, 2006 2:48 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ами тия дни не е пищяла, но не съм се оглеждал дали колата е наоколо
може и да е разбрал посланието - използването на перманентен маркер не е толкова агресивно.
но флакона с пяната е в бойна готовност до вратата
резулатата от анкетата е общо взето очакван, с изключение на двете препотъки да му купя по-хубава аларма.
повечето хора явно не удобряват такъв тип безхаберие.
аз също, затова пуснах темата.
но и неудобрявам и безхаберното писане на софтуер (в случая за аларми). почти елементарно е да се направи броене на събитията по зони и да се самоизключи зоната след няколко повтаряния.
обаче алармата струва 30лв. ако оня тиквеник, собственика, го санкционират 300 или 500лв няма и да си помисли за аларма за 30лв вече.
от друга страна, колко ли е взел "програмиста"? ако стъпим на тази база може да възобновим пак дискусията за професионализма, цените на труда и работата на "всяка цена". ако някакво изделие трябва да се изпипа, то не може да е евтино. и обратно - за да е евтино, явно не е изпипанно
|
| Съб Мар 18, 2006 3:50 pm |
|
 |
|
asp
Регистриран на: Сря Фев 22, 2006 6:27 pm Мнения: 376 Местоположение: plovdiv
|
ми кокло да е взел една купичка ориз то повече и не може да изяде
|
| Съб Мар 18, 2006 6:52 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Колко ли е взел програмиста, наистина ? И аз си мисля за купичката с ориз, щото труда на програмиста в България не се заплаща адекватно. Виж на стругари, фрезисти, шлосери, че дори на хигиенистите е по-добре заплатен. Наскоро видях обява за хигиенист(ка) за гр.Пловдив, пълен работен ден, 1400лв.,обадих се, щото изведнъж станаха мераклия да мия кинефи, но ми казаха, че мястото е заето. Не се сетих да попитам програмист ли го е заел 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Съб Мар 18, 2006 10:38 pm |
|
 |
|
evc
Ранг: Напреднал
|
Недей рови в раната, моля те! Всичко което си написъл в поста си, уви, е вярно. И за стругарите и фрезистите - тоже. Се едно, че ми четеш мислите, направо ако бех некой да хукна да търся въже!  Ама пък от друга страна, кой ни е виновен в България? Оня ден гледам тука написали една обява с начално заплащане 1000 долара (при средна работна въобще - 800) за програмист на АВР и ПИК процесори. Забележи, само програмист! Изгризах три комплекта нокти да се ядосвам, че не съм тукашен, та да го гепна местото. А тукашните колеги такъв вой нададоха, направо я навряха на кучето отзад тая (обявата беше подписана с женско име). Така че, извода си е ясен. Тука преди две седмици, бях още в България, и ми се обаждат да направ... не! да "барнеме" едно контролерче, така простичко, да поддържа кан и фат-16, флаш усб драйв (и хост!), неква малка клавиатурка и дисплейче ("ама графично, че те клиентите на шаренийки се радват, шъ знайш!"), часовник в реално време и т. н. И сега ако си мислиш, че ще ти кажа какъв голям герой съм и как съм го пратил на майната си, не позна! Как ли не се гърчих поне една седмица да му се впиша в цената (щото той си я беше пресметнал човечеца), и накрая му изпращам оферта, (пращам и рева) дето и аз не знам как ще я изпълнявам, а човечеца ми казва :" ааа, аз фанах едно студентче, ве. то ше ми го барне ефтинко!". Ето това е! Сами сме си виновни!
_________________ Простотията е Божи дар, но човек не бива да парадира с подаръците си!
|
| Съб Мар 18, 2006 11:03 pm |
|
|