|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:42 am
Лечебно заземяване на човек ?
| Автор |
Съобщение |
|
mitko_el
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1753 Местоположение: Варна
|
 Лечебно заземяване на човек ?
Момци , я кажете кво мислите по въпроса? Предполагам , че за да е макс. ефекта , ще трябва кабел с посока .................................................... Заземяването – просто, мощно фундаментално средство. Заземяването по естествен начин защитава чувствителната биоелектричмеска система на организма от статични електрични заряди и въздействия. Чрез него ние приемаме стабилизиращите електрически сигнали и енергии от Земята. Заземяването презарежда тялото с енергия, чиято липса ние дори не подозираме. Възстановява естествената вътрешна електрическа стабилност и ритъм , които обезпечават нормалното функциониране на всички системи в организма. Резултатите от заземяването – значително подобряване и дори пълна трансформация на здравето и жизнената сила. 1. Намалява или направо отстранява симптомите на болестта 2. ОТслабва или избавя от хронически болки 3. В повечето случаи подобрява съня. 4. повишава енергията 5. намалява стреса, успокоява нервната система 6 подобрява кръвообращението, разрежда кръвта, 7 отслабва симптомите на хормоналния дисбаланс и менструалните симптоми. 8 впечатляващо ускорява оздравителният процес. 9 защитава тялото от потенциално опасни външни електрически ( елестромагнитни полета) Свободните радикали , отговорни за всякакви възпаления и за остаряването, са положително заредени. Повърхността на земята е отрицателно заредена. ПРи заземяването се неутрализират свободните радикали! Заземяването се оказва основен антиоксидант и основно противовъзпалително средство! http://www.klex.ru/dl7http://dianadeleva.com/%D0%B7%D0%B0%D0% ... 014/05/28/
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Пон Юли 03, 2017 8:45 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Лечебно заземяване на човек ?
Аз се чудех що на соц колите висяха едни лентички антистатик отзад. А то било чудо на социалистическото здравеопазване - "Жигули - шън фуй център".
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Юли 03, 2017 8:47 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
Без спор полезно е - след Хисар мисля да посетя и калолечебницата "Балчишка тузла". Заземяването е уникално.
В Хисар имаше и обяви по цялата улица за ултрамодерна диагностика - с един "кабел" диагностицирали 250 болести. Незнам дали не беше комбинирано и с лечение.
А най-добрите места за лечение, които аз знам са Кулата-Добрич и последната спирка на трамвай N2 в София.... лежиш си спокойно до края на света или до поредното решение на общинския съвет.
|
| Пон Юли 03, 2017 8:59 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
аз най-добре се заземявам с единия крак в морето, другия на пясъка. половин час ходене, после сменям краката. накрая 4-5 часа белот на сянка, двата крака заровени в пясъка. жалко, че не може да е непрекъснато.
===
груби, има един диагностичен метод - био-резонансен, или по-скоро био-импедансен. мерят ти импеданса между двете ръце/крака при различни честоти. базират се на статистика, за да тълкуват изменението в някоя честота. на мен не ми звучи научната обосновка като абсолютен алабализъм, но и метода не претендира да е истина от последна инстанция. със сигурност има изменение, но всеки човек е много различен, че и във времето 'плува'. но ако подпреш метода с няколко стотин хиляди профила, може и да излезе нещо смислено. не знам...
може да ги разпиташ твоите докторя какво мислят по въпроса.
|
| Пон Юли 03, 2017 9:22 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Е добре де, човек като стъпва бос по земята не е ли същото? 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пон Юли 03, 2017 9:23 am |
|
 |
|
valioman
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 5:07 pm Мнения: 813 Местоположение: Сливен
|
Да ама не те е перял тока като слизаш от колата и затваряш вратата .. а сега особенно пролетно есенно време няма слизане без съпровод " .. майката"
|
| Пон Юли 03, 2017 9:24 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Тя статистика е безкомпромисна наука. Ако имаш достатъчно профили, вероятно ще диагностицираш 99% от болестите само по слюнка.  Ама това би обърнало с хастара навън фармацевтичния "бизнес". Просто владееш силата. Ама не го знаеш още.  Ми не. За пълен ефекти тряба да спиш заземен поне с метровка колче и да е препикавано всяка вечер 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Юли 03, 2017 9:27 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
така е. можеш да интерпретираш резултатите така, че да получиш желания резултат от всякакви данни, дори рандом научих го още трети курс в университета. един доцент имаше някакви измервания и искаше да му обработя данните. и все нещо не му харесваше. вика "това не е както трябва, тук трябва да има гаусов пик, тук трябва да е равно..." накрая ми писна, пуснах му един рандом, после с малко функции "подсилих" определени участъци и оня засия. мисля, че картинките влязоха в някаква докторска дисертация. та статистиката е точна наука, но дявола е в детайлите. с кое око примижаваш и къде вадиш лупата.
|
| Пон Юли 03, 2017 9:36 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
|
| Пон Юли 03, 2017 10:17 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
вероятността да срещнеш динозавър на улицата е точно 50% или ще го срещнеш, или няма да го срещнеш.
|
| Пон Юли 03, 2017 10:23 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
сега - импедансната спектроскопия е едно, но и то не е сигурно
сигурно по моите постове някой статстик може да ме изкара шизофреник, графоман, нарцис и т.н., но може да не е точно така
|
| Пон Юли 03, 2017 10:41 am |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1753 Местоположение: Варна
|
Бе смятам ,че целия форум си е с диагноза  (ей някой да не се обиди), те краставите магарета през 9 байра се намирали...
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Пон Юли 03, 2017 11:50 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Мдамм, аз ще патентовам универсален заземител. Две полирани колчета от неръждавейка,свързани с посребрен синджир(посребрен за да се избягнат досадните токове дто шумят в ушите на аудоифилите  ). Лечебният процес е упростен до минимум: 1. Забивате едното колче в земята 2. Поставяте си другото колче в отверстието южно от кръста  Ако пациента се дърпа може да се предвидят и каишки за привързване...
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пон Юли 03, 2017 12:18 pm |
|
 |
|
HCL
|
Абе пак са объркали превода  Под заземяване в индийските писания се разбират редица асани, да ги наречем ингнорантно упражнения, които целят натоварването по определен начин на мускулатурата на краката и гърба, като упражненията за гърба се правят в хоризонтално положение. Ефектът върхо тонуса на мускулите (особено ако седи на стола по цял ден човек) и върху настроението при умствена умора е невероятен. Абе на който не му се занимава => yoga.com, за пет гроша си сваля програмите на тухлофона и бичи по предназначение и болежка. Едно от най-хубавите неща които са ми се случвали, не се шегувам.
|
| Пон Юли 03, 2017 3:27 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Добре явно за умора пред компютъра става, ама я сега кажи има ли асан (или айше или други такива) за сепсис от възпален зъб например? или при двойна борхоплевмония каква поза да заемеш  всичко работи при разни незнаителни неразположения, които със самовнушение, и правилно дишане - като си намалиш стреса(къде от работа, къде от страх за болежката) и се постига положителен резултат - поне ти се успокояваш, обаче има хора дето го взимат толкова на вътр, че предпочитат да умрат в някоя йога позиция, вместо да отидат на лекар и да вземат антибиотик 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пон Юли 03, 2017 3:50 pm |
|
|