|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:36 am
| Автор |
Съобщение |
|
lcr
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
 Re: Хумор
По какво се познава, че един българин успешно се е интегрирал в чужда държава?
По това, че вместо "дейбамааму", казва "упс".
|
| Чет Сеп 14, 2017 4:59 pm |
|
 |
|
lcr
|
Седят двама край казана и варят ракия. Отпред каца извънземен кораб, от който излиза хомункулус и отива при тях. А те спокойно продължават да си варят ракията. Стоял хомункулусът, гледал ги и накрая казал: - Здравейте, аз съм хомункулус! Двамата го погледнали и единият, свивайки рамене, казва на другия: - Сипи му на Хомункулус! Сипали му, той го изпил, а двамата си седят и продължават да зяпат каз ана. Хомункулусът пак: - Здравейте, аз съм хомункулус! Двамата пак го погледнали: - Сипи му на Хомункулус! Изпил го, а двамата все си седят. Тук извънземният не издържал и казал: - Господа, аз съм извънземен! - Такааа, стига му на Хомункулус...
|
| Нед Сеп 17, 2017 12:11 pm |
|
 |
|
michev
|
Напоследък доста коментирате деца, та ето нещо в този дух  |  |  |  | Цитат: Зима. Детска градина. Следобед. Децата се подготвят за тръгване и възпитателките и лелките помагат при обличането. Четиригодишният Ради нещо се бави с обувките и една от лелките идва на помощ. Високите обувки на хлапето влизат с мъка, сякаш са с поне два номера по-малки, но накрая, потънала в пот жената се справя, само за да чуе: - Ама те са наобратно! Поглежда и се вцепенява - наистина дясната и лявата са разменени. Оказва се, че процесът на сваляне е почти толкова трудоемък, колкото и слагането. В края на краищата, обувките заемат полагаемите им се места, а Ради съобщава: - А това не са моите обувки! Лелката буквално се изприщва, нервно (но далеч по-бързо, благодарение на натрупания опит) ги сваля и пита: - А къде са твоите? - Вкъщи. Татко ги залепи, а аз днес съм със старите обувки на батко Влади. Едва сдържайки се да не закрещи, лелката подновява усилията по поставянето на зимното снаряжение. Когато най-после приключва, оглежда детето, после разравя и шкафчето му и със смес от надежда и отчаяние пита: - А къде ти са ръкавичките? - Като дойдох сутринта, ги сложих в обувките... |  |  |  |  |
|
| Чет Сеп 21, 2017 9:03 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
.
_________________ main[-1u]={1};
|
| Вто Сеп 26, 2017 7:37 pm |
|
 |
|
hrpankov
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Вто Ное 04, 2014 3:12 pm Мнения: 114 Местоположение: Станке Лисичково
|
Гледам и не вярвам на ушите си... https://youtu.be/wdPaxtpbqJg
_________________А бе много я обичам Наталия Кобилкина, бе !! .. 
|
| Пет Сеп 29, 2017 9:05 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
К'во толкоз?! Днес докато разхождах кучетата един дядка с древно Жигули закъса на кръстовището. След няколко опита го запали и с мръсна газ, спирачки и пувни освободи терена докато двигателя пак угасна. Отвори капака, гледа почесвайки се по умното място за 5-10 мин., след което потегли почти без проблем. А двигателят звучеше направо по съвременно му.
|
| Пет Сеп 29, 2017 4:24 pm |
|
 |
|
velio
|
Тая УАЗ-ка нещо май работи на 3 цилиндъра след "ремонта"  Ако охлаждането беше отделно, щеше да им се увиди разглобяването...
|
| Пон Окт 02, 2017 1:45 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Това всъщност американците от много отдавна го правят с Jeep. Сега просто руснаците правят същото, само че с повече хора и по-бавно. https://www.google.bg/search?q=jeep+teardown
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Окт 02, 2017 1:53 pm |
|
 |
|
lcr
|
Това е скалъпено шоу да радва хората. С една нормална джипка, не взвод войници, ами 10 топ механика от F1 не могат да извършат разглобяването и за десеткратно повече време. За сглобяването, няма да говорим. Очаквайте, руснаците да направят същото за МИГ29 (във въздуха). Къминг суун. 
|
| Пон Окт 02, 2017 2:03 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
...
_________________ main[-1u]={1};
|
| Сря Окт 04, 2017 11:14 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
те да сложат как се сменя двигател на МИГ-21 в полеви условия. Мисля, че отнема по-малко от час. Това вече няма да е за отдел Хумор 
|
| Чет Окт 05, 2017 7:42 am |
|
 |
|
hrpankov
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Вто Ное 04, 2014 3:12 pm Мнения: 114 Местоположение: Станке Лисичково
|
Честит рожден Ден товарищ Путин. Особенно ме трогна подаръка на Тръмпчу. https://youtu.be/WNXwu11pFy4
_________________А бе много я обичам Наталия Кобилкина, бе !! .. 
|
| Съб Окт 07, 2017 7:00 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Нед Окт 08, 2017 12:28 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Газови котли с "коефициент на ефективност до 109%" : http://www.viessmann.bg/bg/vitodens-100-w.htmlХубаво е че са сложили думичкта "до" ама защо толкова скромо с процентите. Ако имаш "до" какво те спира да имаш котел с КПД "до" 1000%?
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Окт 11, 2017 11:56 am |
|
 |
|
After_Dark
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Авг 09, 2012 8:42 am Мнения: 351 Местоположение: Бургас
|
Ще ти кажа как е при мен. 100 квадрата краен апартамент, т.е. 3 външни стени - 3 стаи и кухня, 3 тераси, пвц дограма само. Отопление и топла вода на природна газ. Котелът е на Данфос. За един месец, при средна температура -12*С вън и 26*С вътре денонощно - около 50 лв. за месец за отопление и кубик топла вода на 60*С около 8лв. Това е за миналата зима. Не ми се смята ефективност и т.н.  Аз за бира давам повече ... 
_________________Химик-галфон съм аз. 
|
| Сря Окт 11, 2017 8:08 pm |
|
|