До ДедоБоре
познавах само един човек, дето ползваше р-кад. ама беше руснак и са пропи
ти май си втория...
по-сложни платки правили ли си с него?
какво може?
Аз познавам и други хора дето ползват Пкад, ама досовски 8.5 (или нещо такова).
По сложни платки не съм правил , това ми е третата платка и най-вероятно си й личи.
Предните 2 бяха по прости малко , като едната беше няква антена за безконтактни карти.
Аз само на PCAD съм работил, маи има доста възможности, но по някой път или аз не го разбирам или пиратскя софтуер се скапва. По някои пат казва че не може да прекара жица по някое място (от един слой на друг примерно) и се цигани, а друг пат си опъва жиците сам и слага via кадето му падне (даже и по падовете на процесора).
Като отидеш някаде да кандидатстваш за работа и като им кажеш че знаеш Пкад и те стоят и гледат и се чудят кво е тва.
До колкото съм чувал руснаците много ползват Пкада. Даже съм чувал че около 40 или 50 процента от платките се правили на Пкад (ама може и да не е вяврно)
Според мен най-полезна е тая програма с която можеш да работиш, колкото и мощна да е , ако не можеш да работиш на нея ефекта се губи.
Я кажете кво мислите за платката , като за 3 платка добре ли съм се представил. (един пич вече ми каза че била много грозна

)