| Автор |
Съобщение |
|
Cekins
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
 Re: Спам темата на ike
Засичал съм - пролетта при под 30 ми е студено. Лятото над 38 вече съм добре. Есента под 30 ми е студено. Зимата под 30 ми е студено; под 20 ми е много студено; под 10 почвам да псувам зимата и да вия като вълк. От там надолу не ми се мисли. Като обобщя нещата - през цялата година има всичко на всичко 20-30 дена в които ми е супер. Между другото започвам да се изпотявам (леко) над 40. И като се замисля миналата зима кво чудо беше - надявам се тази да не е така.
|
| Пон Окт 16, 2017 7:45 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Баси за целзии ли говориш или за фаренхайт? На възрастните хора им е постояно студено, защото повечето от невроните по кожата им са измрели и не подават сигнали към мозъка и мозъка възприема това като студ. Да нямаш подобен проблем? Като малък да си си играл много с живак или с олово?
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Окт 16, 2017 8:27 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Колкото по-студено, толкова по-добре се чувствам. А ако ми стане студено, винаги мога да се стопля. Жегата ми бърка в здравето 
|
| Пон Окт 16, 2017 8:32 pm |
|
 |
|
amdatlon
Ранг: Почетен член
|
 Преди го споменах де ама пак ... И аз съм така, това лято даже успях да се поизпотя ( другите колабираха от жега и търсеха сянката , а аз търсех слънцето , ееех колко го обичам... )
|
| Пон Окт 16, 2017 8:51 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Ба маа му! Пък аз се чудя на моите кучета, дето нямали потни жлези: в жегите на цимента яйца да пържиш, пък те се излежават на него с часове. Казвам си, че имат бълхи за мътене, ама вие?! Лично на мен 30 градуса вече ми идват вповече, нищо че съм патил к'во ли не и още съм жив.
|
| Пон Окт 16, 2017 9:05 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30685 Местоположение: София
|
Аз просто се адаптирам, и в студ и в жега ми е добре, но както писах може да съм свиня не само по нрав. Тия дни в Инди беше много жега, по жега от Вегас, поне жега за сезона де, слагме ние кучешка ограда, електрическа, копая си аз и нищо ми няма, и хората мегледат и се чудят как в тая жега и то под слънцето съм жив .. пък на мен ми едно хубавичко, като ми е топло по-малко ме болят кокалите, а след 1 ден клечене и лазене всичко ме болеше, та ми беше екстра да ме пече. Но също толкова добре ми е и на студено, преди малко се разхождах, ен знам колко е ама по къс ръкав си бее перфектно, сутринта на 13 /според колата/ пак ми беше екстра по къс ръкав. Не обичам да ми е студено, но кога ми става студено не знам, вчера в самолета вече малко преди да кацнем в хамстерград ми стана студено, но те преди кацане май нарочно бичат климатика да разбудят народа, а и бях позаспал, но пък до докато гледах филмчета ми беше жега ... както се казва няма угодия 
|
| Пон Окт 16, 2017 9:11 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
За целзий естествено - не съм и толкова стар че да са ми измрели невроните - усещам си топло - още ми пари от последната заварка дето барнах без да искам.
|
| Пон Окт 16, 2017 9:55 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Това лято насред жегите (38-39) в Старосел докато народа разхлаждаше в басейна, набарах, че сауната работи и за по сигурно се пържих през половин час негодувайки, че няма лед да се топна в него като се напаря едно хубаво  Зимата пък студ не ме лови - ходя си юнашки разгърден а жената само ме навиква, че съм щял да настина ... луда работа.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Вто Окт 17, 2017 10:37 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Настива се точно като се навлечеш с 100 ката дрехи, изпотиш се и после като ти се наложи да се изкъпеш и се съблечеш - тогава изстиваш. Ако ходиш гол и не усещаш че ти е студено значи няма да изстинеш.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Вто Окт 17, 2017 11:05 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
ми значи че може да ти е развален термостата  Проверявайте ги тези неща бе колеги! и антифриза също, че ако остане без спирт може да стане беля 
|
| Вто Окт 17, 2017 12:17 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
При мен няма такова страшно с ракийката която сварих това лято  Ама без майтап: ракийка всяка вечер и дори грипните епидемии изкарвам на крак.
|
| Вто Окт 17, 2017 12:31 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
+ 1000!  50 - 100 гр. качествен гроздомицин + голяма салата ежедневно, е най-добрата профилактика.
|
| Вто Окт 17, 2017 12:43 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
мда и после на крак на опашката за лечение и профилактика за цироза.......
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Окт 17, 2017 1:04 pm |
|
 |
|
After_Dark
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Авг 09, 2012 8:42 am Мнения: 351 Местоположение: Бургас
|
Цирозата се хваща и от жълтеница, та... едно малко (100гр. = 126 милилитра) е полезно във всякакви количества. 
_________________Химик-галфон съм аз. 
|
| Вто Окт 17, 2017 8:59 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
С голям риск да оспамя "Спам темата на ike": абе то и клизмата с кафе много хора обясняват че е полезна, що не пробвате 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Окт 18, 2017 1:29 am |
|
|