|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:33 am
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Re: Хумор
Изобщо не е така, това е въпрос на привичка, не те ли убива значи е ок. Малкото ходи по къс ръкав на 12 графуса и му е топло, просто е свикнало, нормално като климатика го слагат на 16, на мен ми е хладно първите 1-2 дни после съм си ОК. Ние Българите сме доста зиморничеви и сме свикнали на топло, не всички са така.
|
| Нед Окт 15, 2017 10:07 am |
|
 |
|
velio
|
Няма такова нещо като свикнало. Просто така си му е комфортно. 5 години докато бях студент се мъчих да свикна на студ - еми не стана.
Свикнал ли си, значи или си вече болен или нещо по-лошо...
Просто някои хора битуват на "топло" 18 градуса, други на топло 28 градуса. И всеки вика че му е топло...
|
| Пон Окт 16, 2017 1:28 pm |
|
 |
|
ToHu
|
А според мен е привичка, организма свиква, или моя организъм е различен от на всички други двукраки ... то верно че често ми казват че съм свиня ама мислех че е само по характер, но може и генетично да е  Сериозно, имам наблюдение над много хора в задокеания, като се преместят там и първото от което се оплакват /по вегас специално/ е ниските температури на всякъде, било им студено, след месец два като ги видиш вече им е наред. Същото и с хората които помагат в къщи, ако са новодошли от БГ пищят че им е студено, ама след месец два им е екстра, спира да им е студено, значи са привикнали. А ти ако 5 години си опитвал да свикваш навличайки 2 блузи и един суитчър, е няма как да свикнеш така, разбира се има и граница под която не е въпрос на свикване, но те е далеч под 18-те.
|
| Пон Окт 16, 2017 2:32 pm |
|
 |
|
Pif
|
Като нямах сланини умирах от студ. И 5 пуловера и 10 печки - пак ми беше студено. Независимо дали стоя или се движа. На плаж отивах с калорифер и гушнал радиатор. Сега като си имам сланинки - много повече търпя на студ. Ако не се движа - пак ми е студено. Но ако малко се раздвижа - мога да стоя гол на -10 и да не ми е студено. Само трябва да се движа. Но сланинките си топлят.
|
| Пон Окт 16, 2017 9:02 pm |
|
 |
|
ToHu
|
мдаааа аз съм се осланинчил напоследък, явно топлоизолацията ми действа добре, ама и едно време бях така, помня на границата другите мръзнат и тепат от крак на крак на задействие а аз си лягам в снежеца и докато не минат да ни съберът няма ставане, единия път май малко ми е оставало повече да не стана, бях като телешкото от резерва дето по 2 дена го размразявахме, но докато стигна заставата даже ми стана горещо, а тогава за сланинка и дума не можеше да става, бях 70 кг и гъзът ми беше 1/3 от сегашния, за тумбак няма да говорим защото нямаше изобщо.
|
| Пон Окт 16, 2017 9:16 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Петка пита Чапаев: Василий Иваничь какво е това нюанс? -Смъквай гащите Петка сега ще ти покажа... Сваля ги той, ,Чапаев му го набива до макарите и му обяснява: -Виждаш ли Петка, и при теб има х*й в задника и при мен има х*й в задника, но има един нюанс...
Подобно е доказателството за Общата теория на относителността
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Окт 19, 2017 1:15 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Ето и отговора на японците и американците: https://www.youtube.com/watch?v=Z-ouLX8Q9UM(Предупреждение: Има рапортувани случай на хора умрели от скука докато гледат "състезанието"!)
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Окт 20, 2017 2:43 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
За русокоса японка бях гледал в няк'ва комедия със странно чувство за хумор, но виолетовокоса ми идва вповече.
|
| Пет Окт 20, 2017 3:40 pm |
|
 |
|
hrpankov
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Вто Ное 04, 2014 3:12 pm Мнения: 114 Местоположение: Станке Лисичково
|
Ауууу, колко категорично!! А майките на бебетата хора ли са, а? А майките на майките на бебетата хора ли са, а?
_________________А бе много я обичам Наталия Кобилкина, бе !! .. 
|
| Съб Окт 21, 2017 5:43 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Съб Окт 21, 2017 10:15 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Зърнато из един стар сайт: Загадката на "атентата" срещу Доган: И две скорошни картинки: И злободневната тема за Хюндай в БГ: http://www.168chasa.bg/article/6515918
|
| Чет Окт 26, 2017 9:53 pm |
|
 |
|
hrpankov
Регистриран на: Вто Ное 04, 2014 3:12 pm Мнения: 114 Местоположение: Станке Лисичково
|
Абеее, тия не стачкуваа ...Тия си го сакаа нимното.... И ке си го земаа.
_________________А бе много я обичам Наталия Кобилкина, бе !! .. 
|
| Пет Окт 27, 2017 8:43 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
|
| Пет Окт 27, 2017 11:09 pm |
|
 |
|
amdatlon
Ранг: Почетен член
|
То тва си бяха истинските филми  Колко съм се смял като малък, на тях ! Като съм ги гледал на Телевизор " Опера" и Пирин 
|
| Съб Окт 28, 2017 8:47 pm |
|
 |
|
fich
Регистриран на: Чет Апр 19, 2007 4:15 pm Мнения: 153 Местоположение: Русе
|
Заблуда по всички фронтове.
_________________ The fastest code is code that is not executed. (c) Free Electrons
|
| Пон Окт 30, 2017 5:09 pm |
|
|