|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:04 am
| Автор |
Съобщение |
|
nixx
Ранг: Новодошъл
|
Честно казано не мога да Ви разбера. Значи на едни търсим сметка, а на други, които откраднаха 12 милиарда долара, които убиха голяма част от интелигенцията на нацията -- не. Странна работа. Кво ти пука на теб ще му върнат ли на царя имотите, както се каза по-рано във форума.
Точно тези, на които трябва да се търси сметка, точно за тях никой всъщност не говори, което за мен лично си е техен безспорен успех. 'Що за тях никой не говори? Ами когато убиха Кюлев по разните му продажни медии се появиха изказвания колко добър човек бил и как го било еня за културата и спорта и давал пари. Ами ще дава, то с чужда пита помен лесно се прави.
P.S. В действителност не съм монархист, ама просто се прекалява с темата за имотите на царя. Политиците си използват темата като разменна монета, с която да извличат дивиденти и да блъфират. Нещо да предприемат в крайна сметка?
Пък иначе Симеон е завършил West Poin Academy, където учат част от децата на западната аристокрация и бизнес-елит, също както Харвард, Принстън, Йейл, Бъркли и т.н. Та май не е като да не е образован. Не, че няма и по-умни и свестни хора, ама пък ти ли си най-умния, че да кажеш, че не е образован. Не е образована Татяна Дончева, щото има манталитета на тъкачка (да ме извиняват тия дето си дават здравето по разни фабрики за жълти стотинки).
Аре приятен уикенд!
|
| Пет Мар 24, 2006 9:15 pm |
|
 |
|
¶
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Рибата се вмирисва откъде главата, затова е най-добре да се удари някой от високите етажи. Не виждам по подходящ от Кобурга, а ти ? Ако 500млн. евро са нищо за тебе, значи си построил бъдещето и на твоите пра-пра-внучета.
Това, че е завършил Уейст Поинт, нищо не означава още. То и Сергей Станишев е завършил в Москва, ама какво от това. Цар Калоян е завършил само семинария в Константинопол, обаче е бил цар на място, не като Кобургите ....
Айде, и умната с хуйкенда
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Мар 24, 2006 9:20 pm |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
Веднага ти казвам един МНОГО ПО-ЗАСЛУЖИЛ оловото от куборга... В същност що да не ти дам една гатанка да помислиш през хуйкенда малко? Жокер: турчин е... на практика управлява това което носи името България от доста време насам наследи мултигрупската свиня и първото му име започва с А..... размърдай си малко мозъка... мисля че доста повече заслужава от марионетката куборгска да бъде следващия....
Айде и от мен весела събота и неделя
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Пет Мар 24, 2006 9:41 pm |
|
 |
|
velio
|
E те тоя баш наистина е добър политик, но той не работи за България и българите ако си забелязал...
|
| Пет Мар 24, 2006 9:57 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
"Завършил" - сигурен ли си в това?
Официалната информация е, че е записал. Няма данни да е завършвал.
Неофициалната информация е, че се отказал по-семейни причини. Като му гледам изявите - мойта версия е по различна.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Мар 25, 2006 5:40 pm |
|
 |
|
3aek
|
не съм привърженик на монархията но тук само си чешим само езиците
полза от тази дискусия няма никаква
а иначе в България си има съд, ако имотите са върнати неправилно се отива на съд и той решава - не инжинерите по уеб-форумите
верно че съдебната система освен сляпа у нас е и куца, но до 2-3 години се надявам от Европа да ни вкарат в ред - вижте колко бързо решиха за промените в конституцията като евроекспертите казаха че ще има задействане на предпазната клауза, някои от нашите политици са си мислили че ще могат да си прекарват магариите през народното събрание и да си карат по старому но май им показаха среден пръст
|
| Съб Мар 25, 2006 5:58 pm |
|
 |
|
¶
|
С жокера хич не уцели  Я ми кажи така набързо, кой му даде на А-то власт ? 4 г.беше в коалиция с Кобурга, сега е в коалиция с Кобурга и московчанчето. Защо например по времето на 2-рото Костово п-во, А-то си беше на мястото и само плюеше п-вото ? ( Отг: Щото не можеше по никакъв начин да се надява на власт от Костов. ) Значи не е луд който яде баницата, а който му я дава. По същия начин възникнаха мутрите, като видяха БК(С)П-то, че е възможно да изгубят икономическата власт, започнаха да събират бивши спортисти, военни, полицаи и други, дадоха им 1-вия милион и им създадоха 1-вите фирмички, а за благодарност ония трябваше да рекетират в ползва на БК(С)П. Да ама в един момент след 1995г. БК(С)П започна да губи контрола над борците и ония започнаха да правят каквото си искат. Сега тече обратния процес, държавата(чрез наети лица) избива останалите мутри от онова време.
От друга страна не се притеснявай за турчина с А-то, като се започне от Кобурга няма начин да не се стигне и до А-то и до обръча му. Той, А-то, сега се хапе по гъза, че преди година се изпусна да каже пред цял Булгаристан за обръчите ( призна са за корупцията в ДПС-то), ама вече е късно. Требе още малко да се попритисне и все някой от ДПС-то ще го предаде.
Аз също като Заека, се надявам, че всичко ще зависи от ЕС, ако ни дадат нота ще се извадят всички престъпници и ще се осъдят, но до момента ЕС не се интересува много-много от нашите вътрешни проблеми, стига да не ги заплашваме пряко. Обаче ако ни приемат ( в което се съмнявам много ) през 2007г. то нашите проблеми ще станат и техни, та нема начин да не привикват през ден, през два Петканов и сие за инструктажи.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Съб Мар 25, 2006 8:25 pm |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
Абе така е... не мога да отрека... ама... Я ми кажи... кой го докара тоз наследник на монарси в БГ и защо? Мислиш ли че ако не го беха използвали тогава да гътнат костов някой щеше да чуе нещо за него ? Просто са му предложили много изгодна сделка и за тва се появи тука.. сега вече трудно ще се махне... но пак казвам... а и мисля че и ти ще се съгласиш че в точно този момент на държавата не са и проблем имотите му... нали ? има къде къде по-важни неща... А че всичките ще ги изтряепят един по един то тва е ясно
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Нед Мар 26, 2006 11:26 am |
|
 |
|
¶
|
Отговора си го дал сам  , Кобурга го докараха БС(К)П и Илия Павлов, щото нямаха абсолютно никакъв шанс на изборите срещу Костов през 2001г ( може би и затова си отиде Павлов). Бяха си направили много добре сметката и успяха, дясното се разпадна на съставни части, Кобурга изкара над 800 дни мандат, след което БС(К)П станаха най-голямата политическа сила. Само дето не предвидиха явлението "Атака"  , които ще им турят прът в колелата в следващите избори.
Какво по-важно в момента от това някой с висок пост да се осъди ефективно, пък било то Кобурга, пък било то и за имотите му ( и то не какви имоти, ами царски, във всякакъв смисъл на думата ). Това ще вдъхне надеждица в хората, че нещо може да се промени, пък и хората искат зрелища. Да не би членството в ЕС да е по-важно от корупцията в БГ ? Може би по-важно е само затваряното на АЕЦ през 2007г, което ще ни върне 40-50г. назад.
|
| Нед Мар 26, 2006 1:39 pm |
|
|