|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:41 am
Идеи за коледни подаръци (инжинерни де...)
| Автор |
Съобщение |
|
Pif
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Идеи за коледни подаръци (инжинерни де...)
Не знам какво се оплаквате от Пантелеев. Човека знае много. Като отидеш с некадърно изделие и то не мине и започнеш да филосовстваш - нормално е да ти тегли една. Отнеси се с уважение и ще ти помогне. Когато не знае нещо си казва - това не го знам. Когато не може нещо си казва - това не го мога или това го мога но не мога да ти издам официален документ. За толкоз пари - толкова. Все пак цените му са 10 пъти по-ниски от европейските такива. И ми се е случвало - пращам изделие по пощата, лаба го тества и получавам обратно изделието след седмица със сертификата. Говоря за Франция специално. В Германия платихме 80к евра и на никой не му дреме за твойто изделие. Проваляш се на теста - дават ти протокол за неиздържан тест и толкоз. Пантелеев се случва да ти каже - тука ти е проблема, иди си го оправи и ела утре и не ти взима повече пари. За дребни неща - Пантелеев. За по-големи - с големите пари по европата.
|
| Съб Дек 02, 2017 10:04 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Демек, GPSgate... 
|
| Съб Дек 02, 2017 11:14 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Хм ... днес проверих и се оказа, че точно тази гривна е направена за да може да минава през летищните проверки без проблем за разлика от много функционалните клещи/ножици на ледерман.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Нед Дек 03, 2017 1:08 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Разните му свръхскъпи ножчета тип "Рамбо" и гривнички-мултитулчета съм ги виждал само в Офис1 и си мислех, че това е няк'ва извратена мода сред ненапускащите офиса меринджеи 
|
| Нед Дек 03, 2017 1:24 am |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
|
| Нед Дек 03, 2017 1:23 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
|
| Нед Дек 03, 2017 4:15 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
 Малка подробност. Желанието към Дядо Коледа е: едномесечен ваучер за лабораторията. И уточнение - с преспиване 
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Нед Дек 03, 2017 4:41 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Аз колко неща искам .... но мисля че си накупих достатъчно играчки последните няколко седмици, стига толкоwа за сега ... че минaт не минат 2 часа и се чудя за онзи TDS на горан, а релано не ми трябва изобщо, ама като му гледам цената ... 
|
| Нед Дек 03, 2017 4:56 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Е нема ли да го вземеш? 
|
| Нед Дек 03, 2017 5:18 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Айде сега и ти ....да ти кажа ако не беше тектроникс да го бях взел 5 пъти  , и тоя не е лош, аз нали си колекционирам разни, имам TDS от по-ниския клас 20-та серия, обаче реално в офиса имаме и един 30-та, не е мой, фирмен е, ама аз като вземам гледам да има нещо което да си струва да се куппи, да не е само колекция  А този освен че е цветен няма нещо с което да блести, и само 10 к помни, има си разни ... чепчета тук таме ... ако не бях ръснал онзи ден близо 2000 за една станция спойваща щях да съм го взел вече, ама тоя месец само пазарувам разни такива неща  .. тая станция, влязох да си търся N конектор а си тръгнах със станция каквато не исках да си купувам, дори едни хакота ми стоят в количката в ибеа, ама какво ми стана и реших че не ми се чака, а то освен всичко я купих и по-скъп от колкото по принцип струва.
|
| Нед Дек 03, 2017 5:53 pm |
|
 |
|
bateAz
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
[quote="ToHu" .. тая станция, влязох да си търся N конектор а си тръгнах със станция каквато не исках да си купувам, дори едни хакота ми стоят в количката в ибеа, ама какво ми стана и реших че не ми се чака, а то освен всичко я купих и по-скъп от колкото по принцип струва.[/quote] Попаднал си на талантлив продавач 
|
| Пон Дек 04, 2017 11:18 am |
|
 |
|
ToHu
|
Мммне, дори обратното, просто онзи ден се преместих от единия офис в другия, но не мога да прибера всичкото оборудване с мен и ми трябваше станция, но тъй като след няколко дни заминавам бях решил да си я купя от ибей, така или иначе няма да ме има почти 2 месеца ... да ама ... имам склонност да купувам инструменти дори и когато не са ми абсолютно необходими, и мразя да чакам. Видях я, викма си айде, дето ще чакам направо да я вземем, продавача не помогна много, дори не можа да ми каже колко вата е дръжката, направо си ме заблуди, но веднага проверих в чичко гугъл. Ще видим, аз имам и друга Ерса и честно казано съм доволен, дано и тази да е ОК, лошто е че нямаха човки в наличност, а тази не е като старата, за нея съм се запасил.
|
| Пон Дек 04, 2017 11:35 am |
|
 |
|
velio
|
Панталейката не е чак толкова евтин. Намират се и евтини лаборатории по немско, дори не искат "почерпки"...
|
| Пон Дек 04, 2017 5:33 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Значи, днес минах през Лидъла и видях комплект от много фина тресчотка и "битчета" специализирани за завиване на гайка върху много дълъг болт. Лошата новина е, че започваха от 8 нагоре.
Не ми остана време да ходя по железариите - друг път ще пиша.
|
| Пон Дек 04, 2017 8:05 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Пусни някое линкче тук де 
_________________ Хайде де!
|
| Вто Дек 05, 2017 10:47 am |
|
|