|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:22 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Н'бабане Гт'муан'га
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Лаптоп <-> PC ?!?
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Чет Дек 28, 2017 1:57 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Да бе! А Таск мерингея отварял ли си го за да видиш кога всъщност се успокоява? Пиши го минута-две още. Пък ако е имало или ще има актуализации... Едит: част от мерачките в панела на Ментата (аз добре знам кое какво е затова няма обяснения) - успокоява се веднага след появата на деска. Мноо добре за дървеняк като мен! Всъщност, от месец и нещо знам какво означава "sudo", но избягвам ползването му. Предпочитам GUI.
|
| Чет Дек 28, 2017 2:18 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Като каже "готов за работа" означава ще може да си прочете пощата или да гледа ютуб или да чертае CAD - а това дали се успокоява след 10 минути или след 10 дена няма значение. Процесор с 8 логически ядра и SSD могат да вършат много неща едновременно, без програмите да си пречат.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Чет Дек 28, 2017 5:50 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Могат най-вече да зависват и да те карат да чакаш. Каквото и да си говорим,след 4 години на мака,не можеда не се усети разликата. На мака пускам 3 бозави виртуалки, оставям му само едно ядро и грижиняма. На новия ако му оставя едно ядро и не мога да си спра виртуалките от мислене.Ама бози какво да се прави.
|
| Чет Дек 28, 2017 5:58 am |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Чесно казано не ме интересува въобще спокоен ли е или не компютъра. Засякох го 13 секунди и вече може да работиш. Всъшност алтернативата е никаква, Алтиум-а си иска виндоус. С виртуални машини и други глупости като емулатори под линукс не ми се занимава. 
|
| Чет Дек 28, 2017 10:59 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Ахъ. Гледах го и аз това, питах няколко от тях за модела който каза - няма го на склад. Другите не ми отговориха на мейл-а който им пратих.
|
| Чет Дек 28, 2017 11:02 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Е, не ме учудва. Все пак е модел от началото на 2016. Сега като гледам са минали на PL серия. Ето тоя например е даже по-добър поне на хартия: PL62 7RD
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Чет Дек 28, 2017 11:27 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Току що отворих на жената леновото, ами на пипане е доста добро, и като опаковка много добре направено. Като перформънс е ОК, но говорим за офис нужди така че няма как и да е инче, 4 ядра i7 и то не малък. Екрана е много добър, както и се очаква но е OLED, просто нямаше избор за друг в момента на поръчката. Като цяло съм с добро впечатление, сравнявайки с HP-то което аз си купих преди месец два ...
|
| Пет Дек 29, 2017 1:08 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Малко UP.
@Tisho - Я кажи впечатления от HP-то след 2 месеца работа, че на мене съвсем скоро ми се очертава покупка, ама шефа нещо не е навит за "геймърски" лаптоп пък бюджета за "къртач на мивки" недостатъчен. Високия клас с подобен процесор, рам, SSD и хард са с по хилка нагоре, пък ми отпускат до към 3к. лв.
|
| Пет Мар 02, 2018 12:45 am |
|
|