|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:21 pm
| Автор |
Съобщение |
|
bobihot
Ранг: Форумен бог
|
 Re: търси се чип :)
Я кажете нещо достъпно, с RadHard вариант? Пише, че St разработват, не съм ги намерил още реално? Може би ще ми трябва нещо супер малко паралел 20 шини с управлението<-> LVDS. И нещо по-мощно с LVDS и някаква аритметика за FFT до няколко MS/s. Четох, че би трябвало и без МЦУ ядро да се справят, но ще го преживея, ако е необходимо.
|
| Вто Яну 30, 2018 12:58 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
това за какво ти трябва? и за програмируема логика ли питаш или за асик?
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Яну 30, 2018 4:37 pm |
|
 |
|
bobihot
|
Мощното да получава 4х5MS/s данни 16 бит и да им прави разни сметки, вкл FFT и да ги изплюва резултатите.
|
| Вто Яну 30, 2018 7:00 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
https://www.microsemi.com/products/fpga ... fuse-fpgas Te тва ти трябва значи, имаше ги и в рад толерант вариант, ама преди 2007 съм правил нещо с тях, още като се казваха актел преди да ги купи микросеми.. Нямаш проблем за количество входове/изходи, процессинг и т.н. Даже има и порт за рад толерант софт процессор(леон или спарк  . Единственият ти проблем е, че са еднократно програмируеми и екпортен лиценз - демек бумащина ще тв налегне.
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Яну 30, 2018 11:25 pm |
|
|