|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:49 am
| Автор |
Съобщение |
|
3aek
Ранг: Форумен бог
|
много точно казано  скоро четох някъде по нет-а английски вицове за Ирландци просто бяха бисери и наблягаха на всеизвестната ирландска интелигентност (да се чудиш защо във всички Холивудски екшъни полицаите се казват О'Мали, това е кажи речи най-престижната професия която ирландец може да получи там)
|
| Чет Мар 30, 2006 5:33 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Пирев, приятел, много си емоционален и наистина сам си противоречиш. Въпрос - на "политическите трътки" кой им дава власт. Едни други трътки. Ама дето вместо глави имат трътки. И кво се оказа то нацията се състои от трътки. Еми така е ще кажеш. Аз пък да ти кажа, че то не само в БГ е така. Всяка страна е така.
Виж ако кажеш обичам Българската природа и земя, но мразя българите - би било позиция. Но да кажеш - обичам българите, но мразя българските политици е чиста емоция. Или неразбиране на проблема. А той е както не веднъж съм казвал - българските политици и те са българи и ги избират българи. Не ги защитавам. Просто се опитвам да ти кажа, че не е луд тоя дето яде баницата.
Вече говорихме веднъж за националните ни черти, за Андрешко, Хитър Петър и Бай Ганьо. Не е проблем на интелект или глупотия. Всяка страна си има и интелекти и пълнеж. Но тука има един балкански манталитет. Когато него преодолеем ще станем хора.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Мар 30, 2006 6:04 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
Последна промяна ¶ на Пет Авг 17, 2012 2:51 am, променена общо 1 път
|
| Чет Мар 30, 2006 6:48 pm |
|
 |
|
Цецо
|
А пак ти казвам управниците и те са българи. Следователно българите са боклуци/трътки и пр. като нация.
Ако това е твойта теза - прав си, не си противоречиш. Тогава пък национализмът ти издиша. Щото националист значи да защитаваш нацията.
Но нейсе. Няма значение. По принцип си много краен, а това не е добре. Най - добре нещата винаги стават около средата. Баланс. Равновесие.
Какво стана с пътуването до Гърция? Имаш нужда от смяна на климата, много нерви хабиш явно.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Мар 30, 2006 7:54 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Ха-ха - темата е "Бъдещето на Русия"... 
|
| Чет Мар 30, 2006 11:10 pm |
|
 |
|
Цецо
|
На кой му пука, нали сме в "Общи приказки". Като нещете да пием бира и да бистрим политиката (и мача и жените) като истински българи - ей на глупости говорим по форумите.
|
| Пет Мар 31, 2006 10:16 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
Последна промяна ¶ на Пет Авг 17, 2012 2:51 am, променена общо 1 път
|
| Пет Мар 31, 2006 1:20 pm |
|
 |
|
CM600
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 9:35 pm Мнения: 152 Местоположение: Варна
|
SPAM
_________________ LDAA
|
| Пет Мар 31, 2006 1:42 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Пирев, сори човек, определно съм те засегнал. Не това ми беше целта. Прекратявам спора едностранно, наистина е глупав и безмислен. Извинявам се, явно съм прекалил.
Пораженията от взрива бяха само върху нервната ми ситема, ама за щастие си пих лекарството (на Витоша) и сега съм си ОК.
|
| Пет Мар 31, 2006 3:12 pm |
|
 |
|
asp
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Фев 22, 2006 6:27 pm Мнения: 376 Местоположение: plovdiv
|
Уаууу тая седмица много нервни хора гледам нещо.
Идете за коприва аз днес бях расте по северният бряг на марица хем 6а се разходите хем полезна чорбица ще си направите 
|
| Съб Апр 01, 2006 7:07 pm |
|
|