|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 8:12 pm
| Автор |
Съобщение |
|
ike
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Re: Хумор
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Мар 28, 2018 5:16 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Чет Мар 29, 2018 7:31 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
едва ли е за хумор това - по-скоро за интересни събития по света  е чудо голямо, там си живеят - такъв е живота трябва за си събереш храна, трябва да си пазиш живота от хищници... сега съм в Бостън и тука по талавизията показваха някаква жена родила в пожарна с двама пожарникари акушери  незнам защо са пратили пожарна вместо линейка от 911 - може това да е хумор?
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Мар 30, 2018 4:10 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Не е, просто там пожарната пристига преди линейката, пожарникарите имат и парамедик често с тях, то зависи от щат до щат де, във вегас са само пожарникари, парамедиците са отделно, в Инди има парамедици, но има и сред пожарникарите такива ... то тия организации нямат централизация или ясно дефинирана дейност, виреят на местна почва и са както се организират, което не значи че не са ефективни, напротив, специално пожарната, идва преди да е свирнала алармата. У нас идваха няколко пъти заради готвене, до де изключим алармата и звъннем на сотаджиите пожарникарите вече пред нас.
|
| Пет Мар 30, 2018 4:45 pm |
|
 |
|
fred
|
Човек, стресна ме! Аз съм я гледал цялата серия, наскоро пак ги повторих, голямо ровене падна докато намеря всичко защото при мен гледам и трия, дисковете (>12 ТВ) препълнено всичко. И тук нещо което не съм гледал! Оказа се, че било реален случай. Не ме учудва, когато бяхме в Сибир ми показаха кутии от "сгущённое молоко" /гъсто и много сладко/ с дупки от мечите зъби. Пристига мечката на работната площадка, работниците се качват на кулата, тя си похапва сладко и си заминава. Направо знаят къде и какво да търсят.
_________________ Остап Бендер: Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Стендал: Овчарят винаги се стреми да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат.
|
| Пет Мар 30, 2018 9:46 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
отарки?
|
| Пет Мар 30, 2018 10:38 pm |
|
 |
|
Pif
|
https://www.youtube.com/watch?v=DnWaonrNj9sКакво има в банкомат и как да извадиш парите от вътре.
|
| Пон Апр 02, 2018 12:05 pm |
|
 |
|
fich
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Чет Апр 19, 2007 4:15 pm Мнения: 153 Местоположение: Русе
|
_________________ The fastest code is code that is not executed. (c) Free Electrons
|
| Вто Апр 03, 2018 12:44 pm |
|
 |
|
velio
|
Тез нищо не показаха. Освен това са много некадърни, бях гледал едно тяхно видео, дето твърдяха че магнитопровода на мрежов трансформатор е вторичната намотка.... няколкократно. Тъй де, профани. Ето го видеото: https://www.youtube.com/watch?v=MTafF2X32Js
|
| Вто Апр 03, 2018 2:03 pm |
|
 |
|
timt
|
Копнах го от фейсу.
КОГА ДА НАПАДНЕМ РУСИЯ
Онзи ден Доналд Тръмп събрал генералите си в Пентагона и ги запитал кога е най-добре да се нападне Русия. Дълго умували и най-накрая решили да попитат французите.
Французите отговорили: - Не знаем, но в никакъв случай през зимата, защото всичко ще завърши много лошо!
Тогава американците решили да попитат германците: - Кога да нападнем Русия? Германците отговорили: - Не можем да кажем, но в никакъв случай през лятото. Ние веднъж вече опитахме!
Един от генералитета рекъл: - Момчета, дайте да питаме Китай, тази страна е прогресивна и винаги предлага нови идеи!
Китайците отговорили: - Точно сега е моментът! Русия започна да строи „Силата на Сибир”, „Турски поток”, космодрума „Восточный”, моста в Крим, започна модернизацията на Байкало-Амурската магистрала, строят се нови спортни комплекси за Световното по футбол и лека атлетика, планира се добив на злато и нефт в Арктика, изобщо – точно сега на Русия са й нужни много пленници!
|
| Сря Апр 04, 2018 7:11 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Чистачките на всички затвори са извикани на ускорени тренировки по фехтовка с метла и мятане на мокър парцал по бързо движеща се мишена.
Попитах момиченцето на съседа каква иска да стане: "Чистачка, за да преследвам лошите!".
|
| Чет Апр 05, 2018 1:37 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
И тия заплати, дето им били малки, са им много.
|
| Чет Апр 05, 2018 1:51 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Реклама: Бих искал да ви уведомя, че в аптечната мрежа вече са налични новите продукти Мрънкомоцин и Мрънкомисол. Използват се без лекарско предписание, при остри кризи на мрънкотене и непрекъснато оплакване от какво ли не. Двата нови препарата не се покриват от здравната каса, но с готовност биха били закупени за сметка на отегчените ви близки, роднини и съфорумци. /Край на рекламата Благодаря.
|
| Чет Апр 05, 2018 1:57 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Тия в добавка към заебин ли се взимат, или вместо?
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Чет Апр 05, 2018 2:12 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Против яд, ползвайте антинапукопетин.