Възможно е, обичам да оцветявам... Не искам да споря, казвам само личното си мнение че това ядро внася коренни промени и за съжаление е доста сложно. Определено има шанс да се наложи, но не смятам че това ще стане бързо.
Знам че има вече някаква подръжка от GCC, май и Кейл правят нещо, даже оня пич дето пише freertos си е прекомпирал нещата. Но това се прави основно с цел реклама - колкото да кажат "ние сме първи". Естествено в бързината единствена им цел е продуктите им просто да работят някакси...Това става с повечето нови технологи - дребните риби се пускат напред в мътната вода за да изкарат някоя стотинка и да опипат почвата... Ако нещата потръгнат идват големите риби...
Между другото, аз по-скоро биж заложил че А и R профилите, които още май не са съвсем готови ще се развият доста по-бързо от М-профила за който се говори тук. Смятам така щото големи играчи като TI (вече са го лицензирали) могат бързо да реализират продажби като просто го вкарат в някой телефон примерно.
Така де... аз не съм оракул, нито комарджия и не залагам нищо на мнението си че това ядро няма да се наложи в близките 2-3 години, възможно е да греша и след 6 месеца пазара да се залее с кортекси...