Отговори на тема  [ 159 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Следваща
Пак почнаха да откачат на тема Lead Time 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Пак почнаха да откачат на тема Lead Time
palavrov написа:
един до него - другото е софтуер :D

А цената, нали не я забравяш, в момента няма ценова разлика между iMX6 и Bald Eagle като решение, а сравнение не може да се прави никакво от никъде, в перформънса говоря. А не питай тоя iMX как са му изведени 4 видео изхода и какво влачи това след себе си.

Вто Май 15, 2018 6:55 pm
Профил

Ъ ... ма то тоя BaldEagle е от 2014 - даже на PDF-a му има снимка на слот машина :D
Баси колко години вече съм далече от хазарта - верно е уникален чип за индустрията, с 4 видео стрийма си решаваш всички проблеми с една платка само. Срамота ако го спрат от производство ...

Вто Май 15, 2018 7:18 pm
Профил

Ами да от 2014-та е, назад е с две поколения, но няма алтернатива. В следващия мерлин фалкон, Орязаха изходите, защо никой не знае, някой велик маркетинг гений. Вертикалата не е голяма в сравнение с консюмър, и на интел им е през оная работа, обаче няма да се учудя ако за АМД това е един от основните им пазари на процесори. И е спрян ... ама не е в това въпроса, можеше да изчакат да има стабилна ревизия на V1000 защото сега са наистина зелени силикони, имаме опит с АМД знаем как е. И поне годинка да осигурят за преход, а не да го спираш преди другия да си го релийзнъл официално. нас лично не ни бърка, болд ийгъла е времянка, дори може да остане само в пилотната серия на продукта, така или иначе целта е V1000 но е тъпо. Нашия тайванец няма проблеми с болд ийгъла, явно си е напазарувал достатъчно, но други големи казаха забравете за тов акето ви оферирахме преди 2 седмици .

Вто Май 15, 2018 11:10 pm
Профил

Абе пак да си кажа, че дори и скъпо един път оправите ли си софтуера да върви читаво на разпределена система с по един процесор на екран не ви бъркат какви да е турбуленции на пазара - само катаклизмите ;)

Щото е едно да синхронизираш от един процесор четири екрана и съвсем друго четири отделни процесора и екрана да са в синхрон - особенно ако има някакви анимации които минават между екраните съвсем малко разминаване вади очите. Ама като си спомня как още преди 25 години играхме doom2 в мрежа където синхронизирането беше през 10 мегабитова мрежа по коаксиален кабел значи не е като да не може да се направи. Да не говорим, че без никакъв по специален хардуер и софтуер карам 150 камери да снимат горе долу в синхрон с 6 прожектора - просто трябва да ги наритате девелопорите да подготвят всички и няма да има грижи едно 10-на години поне.

Сря Май 16, 2018 9:00 am
Профил

Абе не е за тая тема, дълго и широко е за обяснение, но това вече е играно, няма особена далавера. Не знам кога си бил в тази индустрия и за какви пазари си работил, но източна европа и изобщо европа не са света, не знам като си работил минавал ли си GLI, запознат ли си със сертификации и тем подобни, но има много специфики които правят този вариант твърде неудобен. Не е до синхронизация, това е най-лесната част.

Сря Май 16, 2018 7:57 pm
Профил

Тц, моята работа беше изцяло за българския пазар - оправях бъгове по American Poker на Novomatic и по Magic Card на Impera - това някъде до около 2000 - после се преориентирах. Аз си бях подизпълнтел и не се и интересувах кой знае колко от бизнес организацията и изискванията, един друг колега тук от форума дето рядко се включва си ги движеше нещата. Но беше интересно де - reverse engineering докато ти стане ясно как работи цялата покер машина и после барнеш един два байта тук таме за да оправиш някой бъг. Помня, че бях подкарал хоперите само гледайки кода, без грам документация - на кой пин на куплунга какво трябва да се закачи и то взе че тръгна от раз. Виж графиката се сменяше тегаво - 8х8 точки знаков генератор с всичко на всичко 4 цвята на пиксел и фиксирана палитра - не е като сега с 3Д ускорители.

Сря Май 16, 2018 10:18 pm
Профил

Е нямат много общо нещата с 2000-та :), то и тогава това което са ти възлагали е било морално остаряло. Най-вероятно стари машини нищо чудно и софта да не е бил баш истинския :).
Няма оплаквания за ко дензатори от нашите събконтрактори, накарах снабдяването да проверят за да няма изненади, явно следят нещат и са се запасили.

Чет Май 17, 2018 6:30 pm
Профил
Аватар

Е та прати една-две ролки ако имаш излишни :)

Аз единия ми клиент вече го информирах за ситуацията. На другия още не съм му казал. То да са само кондензатори, ама то май и други неща почнаха да изчезват.

Чет Май 17, 2018 8:17 pm
Профил ICQ

Продавам кондензатори 100н 50в 0603 - 5 лв бройката нови опаковани. Разпоявани но неработили (оловно) 3 лв/бр. Работили с неясно колко часа работа - 1лв. Над 100 бройки - 80 стотинки :finga:

Чет Май 17, 2018 10:17 pm
Профил
Аватар

дори в пулсатора са само по леФче

Чет Май 17, 2018 10:24 pm
Профил

АЗ нямам, ние при нас не асемблираме, всичко е някъде навън, имаме и разни в тремол, за там не знам как стои въпроса ...

Чет Май 17, 2018 10:49 pm
Профил
Аватар

Pif написа:
Продавам кондензатори 100н 50в 0603 - 5 лв бройката нови опаковани. Разпоявани но неработили (оловно) 3 лв/бр. Работили с неясно колко часа работа - 1лв. Над 100 бройки - 80 стотинки :finga:

Бива, ама само ако са аудиофилски и са разсвирени... :D

Пет Май 18, 2018 12:30 am
Профил
Аватар

всяко чудо за 3 дни, айде за три месеца...
и на нас ни изпратиха писъмце от наште EMS.

колите били виновни - много софтуер и много кондензатори, двойно и тройно повече. ще се ходи на почивка...

Пет Май 18, 2018 12:53 am
Профил

itso.t написа:
Бива, ама само ако са аудиофилски и са разсвирени... :D

Ти сега ще ги искаш и акустично мачнати. Айде да си имаме уважението. Никога не бих пуснал аудиофилски кондензатори в този форум. Нали ще ми се смеят. А и кой тука ще плати 180 лв/кондензатор? Пък бил той просфирен и с мачнат акустичен имеданс в целия СА-ЦД обхват.

П.П. За тея дето чуват посоката на кабела - 30% отстъпка от цената.

Пет Май 18, 2018 1:07 am
Профил

А като са мачнати и просвирени обозначени ли са в коя посока върви свирнята, иначе пари на вятъра.

Пет Май 18, 2018 2:12 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 159 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Следваща