|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 5:14 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
lcr
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Понякога, когато в нещо са вложени трилиони, картите не се свалят току така. Маса хора са могли да бъдат спасени по времето на ВСВ, но съвсем умишлено са били пожертвани за да се запази тайната с разбитите кодове на Енигма. Това са едни от най-трудните решения.
|
| Вто Май 29, 2018 8:24 pm |
|
 |
|
fred
|
Аз не съм ги намерил, хората сами ги даваха. Ти като си толкова умен що не вземеш да докажеш, че тези снимки са фалшификат? Ами руснаците, те са най-заинтересовани да докажат това, що не впрегнат цялата мощ на държавата си да докажат това, да ги разобличат? Да ги направят смешни пред цял свят че работят с фалшиви доказателства. Да не мислиш, че тази комисия ей така е приела тези снимки от форумите, че не са направили анализи дали са манипулирани, че не са си давали сметка колко ще се издънят ако им пробутат фалшификат? ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ от страна на руснаците, мълчат все едно тези снимки от които ясно се вижда маршрута на ракетната установка, вижда се как тя се връща вече без една изстреляна ракета все едно ги няма, мълчат за засечените разговори които потвърждават маршрута, никакви опити да ги разобличат. Гузното мълчание на престъпник хванат по бели гащи. Ти си прекрасна илюстрация на мурзилките, никакъв опит за анализ и логика, само голо плюене. Ето това ви е нивото. https://www.youtube.com/watch?v=nveLYt8x0_A
_________________ Остап Бендер: Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Стендал: Овчарят винаги се стреми да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат.
|
| Сря Май 30, 2018 12:45 am |
|
 |
|
fred
|
https://trafficnews.bg/ailiak/ruski-oli ... ki-105361/Въпрос с повишена сложност: С какви изобретения или технологични новости тези хора са направили милиардите си? Мисля, че за Google, Microsoft, Intel, Facebook няма да имате проблеми да отговорите на такъв въпрос. Струва ми се, че и собствениците им не изпитват такава страст да си поръчват такива яхти.
_________________ Остап Бендер: Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Стендал: Овчарят винаги се стреми да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат.
|
| Сря Май 30, 2018 1:44 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Въпрос за Стани Богат - Избройте поне 3-ма руски милиардери, за които знаете да са дали барем 1 млн. за обществено полезна дейност. Или - колко метрова е яхтата на Гейтс/Бъфет/Мъск?
Начин на мислене, повечето от милиардерите в Русия са назначени. Нормално е цената на парите за тях да е нулева, просто ги имат.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Май 30, 2018 9:20 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Трябва да си нещо средно между квадратен, триъгълен и кръгъл идиот за да започнеш да се занимаваш да оборваш подобни неща по форумите. Оборва се официална информация. К'во бил казал мунчо е все тая.
|
| Сря Май 30, 2018 10:18 am |
|
 |
|
741
|
Баха ги пуснали, даже участваха в разследването. Приблизителното място на изстрелване беше посочено в доклада на комисията от октомври 2015. В доклада бяха описали и методиката. От пораженията по корпуса бяха определили мястото на взрива и ориентацията на ракетата в пространството, след това от траекторията на самолета и алгоритъма за водене до целта бяха определили откъде е изстреляна ракетата. Три различни екипа бяха правили оценката, трите оценки се разминаваха леко, но и трите даваха място на изстрелване от зоната на сепаратистите. Та единият от тези екипи беше на Алмаз Антей, производителя на ракетата, и техният резултат също го има в доклада. Само че малко преди официалното публикуване, руснаците изведнъж решиха, че оценката им не е правилна и тръгнаха да гърмят макет на самолет на земята, за да се самоопровергаят.
|
| Сря Май 30, 2018 10:51 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Хахахаха, това по сиенен ли го казаха? 
|
| Сря Май 30, 2018 10:52 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30685 Местоположение: София
|
Е аз познавам много хора с яхти които сами са си спечелили парите, това какво общо има ? По същата логика 90% от американските милиардери не са си спечелили парите сами или не ги заслужава, така ли ? Мъск го изключете, Гейтс е пословичен то при него чак отива до крайност, за Бъфет не съм много сигурен. Да не говорим че точно Гейтс не е баш сам да си ги е спечелил, ама това е един друг въпрос, не е като да няма участие.
|
| Сря Май 30, 2018 11:08 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Мисля, че най-голямото доказателство е , че братята хамериканци си мълчат по въпроса. Същото както и за американските експедииции до луната - ако имаше шменти-капели и бяха снимали Нийл Армстронг и другите някъде в аризонската пустиня - руснаците нямаше да изпуснат възможността да ги изложат пред целият свят. Просто цру-то щяха да извадят сателитни снимки от региона и да се види следите от старта на ракетите, щяха да покажат записи от командите към ракетата къде кога е насочвана ракета (за експерти като фред-ракетите се насочват по радиоканал) .... и прочие. А то няма и помен от такива дейности напъни погледай малко американска телевизия и ще видиш. ...Незнам какво да кажа(по точно знам, ама не е много политкоректно) Знам, че е форум, но някакъв тест за елементарна психична устойчивост може би трябва да се въведе  Верно че вчера беше пълнолуние и някои психични разтройства се активизират ама...чак пък Фред, пак да ти кажа - блеснал поглед и бясно плюене срещу руснаците беше полезно за разтежа в кариерата през ранните '90 години от миналият век  Явно по този начин тогава си спечелил онзи трейнинг за Ансис дето толкова говориш за него. То много хора без никакъв умствен багаж по този начин си оправиха живота - само като плюеха комунизъма и руснаците. Да ама сега е 2018 година, малко трябва да си обновиш репертоара 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Май 30, 2018 11:55 am |
|
 |
|
fred
|
Това вече е официална информация от комисията за разследване на свалянето на граждански самолет.
|
| Сря Май 30, 2018 11:58 am |
|
 |
|
fred
|
Изглежда наистина имаш проблеми с функционалната грамотност, комисията даде сателитни снимки на района на изстрелването, посочих ти къде е това. Също така преди това независими журналисти са давали вече снимки от самият район.
|
| Сря Май 30, 2018 12:01 pm |
|
 |
|
HCL
|
Ами че точно на Jobs яхтата струваше почти 100 мил...
|
| Сря Май 30, 2018 12:02 pm |
|
 |
|
Pif
|
фред, вчера руски журналист дето плюеше Путин беше застрелян в Украйна. Внимавай какви ги говориш мухата да не те навести с някой макаров 
|
| Сря Май 30, 2018 12:04 pm |
|
 |
|
fred
|
Не позна, специализацията беше от конкурс по линията на Световната банка и по онова време форуми още нямаше. Освен това не съм заемал никакви ръководни длъжности по политическа линия, такива са били само в производството при социализма а тогава бях безпартиен. А член на партия бях в един много кратък период 1996-97г когато СДС бяха в твърда опозиция и то редови член. Въобще никога не съм желаел да правя кариера по партийна линия затова и си останах безпартиен. Напуснах СДС точно когато то взе властта 1997г защото не бях съгласен точно с такива кариеристи които го налазиха. Отново плюене без никакви факти в ръцете.
|
| Сря Май 30, 2018 12:09 pm |
|
 |
|
fred
|
|
| Сря Май 30, 2018 12:11 pm |
|
|