Отговори на тема  [ 17908 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 461, 462, 463, 464, 465, 466, 467 ... 1194  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Новини от цивилизования свят
това с фонтовете на гугъля е само частен случай (някъде в HTML казваш фонт от www.google/fonts и си готов - ТЕ логват IP на посетителя на ТВОЯТА страница, за което си отговорен ТИ). това се решава лесно - слагаш ги фонтовете на твоя сървър, стига лиценза на гугъл да го позволява. не съм гочел.
същите разсъждения важат и с CSS, xml схеми, фрейимуъркове и ... въобще всичко.

нямаш право да пазиш никакви логове, които съдържат IP-та.

да ПОЛУЧАВАШ e-meil също е НЕЗКОННО
в хедъра на мейла има от кого, IP, relay. дори мейл сървара да не пази лог, това го има в самия мейл

тия баси кашата са забъркали! банани с криви раставици

Пет Юни 01, 2018 2:09 pm
Профил

palavrov написа:
Точно това за което ДедоБоре се майтапи - защита на личните данни. Щом някой ти има имената значи става съхранител на чужди данни - пък било то и на визитка.
А явно и използвания шрифт има значение :D

Бре, ами с табелката на входа какво ще правим? Там е написано и името ми че и апартамента! Имам бизнес идея как да стане по електронен начин само от оторизирани оператори на лични данни но ме е страх да ви я кажа, току виж сте ме уволнили от форума :)

Пет Юни 01, 2018 2:44 pm
Профил
Аватар

fred написа:
...И защо някъде към 1-2 милиона българи които избягаха от България заедно със семействата си /доста от пишещите тук/ вярват повече на статистиките на ЕС и на очите си отколкото на приказките на бизнесмени убеждаващи ги че тук е цвете и райски градини.

Тоест, според теб причините са основно икономически? Как е уреден живота в другите държави и спокойствието са без значение? Само пачките са водещи?
Хм, ако това си имал предвид, звучи доста наивно и елементарно...

Пет Юни 01, 2018 4:38 pm
Профил

Уреден, спокойствие ... стига клишета ... ама хайде да не прецакваме и тая тема, може да го дискутираме в оная защо сме черната дупка на света ..

Пет Юни 01, 2018 4:44 pm
Профил

На тема личните данни... кво правите с фактурите на физическите лица?

Питам сериозно, че гледам колегата нещо се е панирал...

Пет Юни 01, 2018 6:15 pm
Профил

Абе те така го направиха че не можеш час за зъболекар да си запишеш ... ще ни раздадът номерчета, и вместо да пишат Иван Иванов, ще пишат номер 344115, ако сикажеш случайно името на улицата ще те глобяват 50 лв, а пъкй ако случайно чуеш нечие име ще те глобяват 1000 лв .. най-добре да ходим с тапи в ушите, превръзка на очите и катинари на устите. Писането може да се направи углавно престъпление а четенето да се наказва с 150 тояги, ослепяване и набиване на кол.... мръсни ебани европедерасти и българските им подобия, мижатурки недоплатени, тия трябва да бъдат, бити, изнасилени и бавно опечени ....наело с оная кукувица меркел, и всички нейно подобни отрепки .... неколкократно ... да идват ердоган и путин и да го приключваме тоя ЕС ...

Пет Юни 01, 2018 6:29 pm
Профил
Аватар

то като се замисля, и писмо в плик и пощенска марка май не може да се прати - там пише име, адрес, кога...

тони,
да вземеш да огледаш някое парцелче в по-влажна част на мехико?
да спретнем една секта "свидетели на 0603 кондензатора", да се отдадем на простичък живот без поялници, дебъгери и IP-та. ние може да сме последните хора на земята, виждали въпросния кондензатор на живо :|

Пет Юни 01, 2018 6:53 pm
Профил

Да може, харесал съм си вече, но за всеки случай може и едно нейде из Перу, по закътано, по височко, трудно да ни намират.

Пет Юни 01, 2018 8:20 pm
Профил
Аватар

Да, Перу е идеално. Сдавам бизнеса на Пифа и Фред и идвам.

Пет Юни 01, 2018 8:50 pm
Профил ICQ

Сакън Цецо, недей, с тая твоята секретарка както си я научил ще ги умориш хората, а и Пифа за нула време ще раздаде фирмата на работниците ... по добре им купи един чувал жито и ги заключи в офиса, като се върнем може да има още някой оцелял .. а и смятай колко работа ще е свършил до тогава.
И шегуваме се ние, ама мексико не е зле, айде Дедо колко работа ще ти намерим, ти доста специалности имаш така че ... в перу ще ходим на разходка, може и до Бразилия, тя ми се очертава като следваща дестинация за приключения, всички казват Бразилия било много по сложно и бавно от Мексико, та ще откарам сигурно до 2028-ма ...

Пет Юни 01, 2018 9:08 pm
Профил
Аватар

бас държа, че на "острова на Свободата" след третата бира ще изобретите 0805

Пет Юни 01, 2018 9:10 pm
Профил ICQ

ООО там също става, вива револютион ...

Пет Юни 01, 2018 9:36 pm
Профил
Аватар

TheWizard написа:
бас държа, че на "острова на Свободата" след третата бира ще изобретите 0805

Може но само за кондензатори. На резисторите са изписани лични данни!

Пет Юни 01, 2018 11:22 pm
Профил
Аватар

ToHu написа:
.... мръсни ебани европедерасти и българските им подобия, мижатурки недоплатени, тия трябва да бъдат, бити, изнасилени и бавно опечени ....наело с оная кукувица меркел, и всички нейно подобни отрепки .... неколкократно ... да идват ердоган и путин и да го приключваме тоя ЕС ...

ТОНИ- ПРЕЗИДЕНТ!

Пет Юни 01, 2018 11:24 pm
Профил

Ааа, бизнеса на Цецо не го искам. Аз не съм бизнесмен. И неговата работа не мога да я работя. Това крадене с гъз и оправяне по цял ден на секретарки и ходене на екскурзии го нямам в дипломата. За туй си трябва солидно обучение от БКП. И талант естественно. Аз ще уморя секретарките от писане на документи и никакъв секс. Ще вдигна заплатите на работниците двойно и ще им дам процент от печалбата. И туроператорските фирми ще ме съдят за фалита си щото няма да им дам нито 1 стотинка повече. А там са поне 20-30 работни места на гладни екскурзоводи.

Пет Юни 01, 2018 11:26 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17908 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 461, 462, 463, 464, 465, 466, 467 ... 1194  Следваща