|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:21 am
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
fred
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Кандидатирам се за вицепрезидент 
_________________ Остап Бендер: Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Стендал: Овчарят винаги се стреми да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат.
|
| Пет Юни 01, 2018 11:34 pm |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
Не е добро начало президентът да удуши вицепрезидента още първия ден , откажи се докато е време.
|
| Пет Юни 01, 2018 11:55 pm |
|
 |
|
fred
|
Свикнал съм на началници които имат това желание, дори бих казал че е правило  Начинът е прост, неизвестно защо съм любимец на секретарките им. Сигурно изпитват майчински чувства към такъв смотаняк.
_________________ Остап Бендер: Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Стендал: Овчарят винаги се стреми да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат.
|
| Съб Юни 02, 2018 12:18 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Гласиш ме нещо, той президента няма власт ... е винаги може да удуши вицето ама какво от това. Въпреки че като главнокомандващ знам ли .. може да направя едно малко превратче с 100 на .. хил ... отишли в почивка в еидн по-добър свят и после да видим .. ама не съм за това Ицо. Първо съм много импулсивен, има моменти в които ако е до мен бих затривал цели нации, така много бързо ще се свърши народо. После възгледите ми по някои въпроси са твърде радикални и крайни май, не говоря за биенето, бесенето и печенето, това си е съвсем в реда на нещата си мисля, ама няма да ми устиска на темпото и съвсем ще се стопим .. тц не съм за България .. виж мексико .... еее друга работа, от 150 млн все едни 10-20 ще оцелеят. Давайте да кандидатираме Дедо, за премиер-президент-цар, той е по уравновесен, добре говори ... ще заложи повече на инженерния а не на силовия подход.
|
| Съб Юни 02, 2018 12:43 am |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
е то не я ли прецакахте и тая и без да прехвърляте от онази? Като гледам достатъчно е да почешат егото на някого после той на другиго и готово. Що не ползвате Фейсбук за това? Така форума ще си остане форум.
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Съб Юни 02, 2018 9:22 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Нямам нито буци, нито туитъри и тем подобни, това е единствената социална медия в която пиша нещо, аз и за нея нямам много време, тия дни просто съм при децата и така между оправяне на спринклера, боядисване на това онова и разхвърляне на 5 тона стърготини имам време да пиша ... и пак не ми остана време да им пусна студиото, тя техниката скоро ще стане морално остаряла, добре че като я купувахме беше върхът на върхът 
|
| Нед Юни 03, 2018 2:09 am |
|
 |
|
Zdrav
|
Ами може би е време да погледнеш към "тем подобните". Ето и в този пост, половината от информацията, която даваш, е в стил "тем подобни". Прочети си поста и ще видиш че е така. Предполагам имаш нужда от това, но в доста теми става неуместно и е причина да се появи офтопик и да се разводнят няколко страници. Там в Мексико барове няма ли? Може да направиш една тема "Мексиканския бар на Тони." и като те стегне шапката пишеш там - дали си окосил моравата, колко чашки си цапнал в самолета и т.н. виртуален алкохолизъм.
|
| Нед Юни 03, 2018 9:38 am |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Тая работа с "тем подобните", в частност Фейсбук, нещо не среща много фенове тук: > МЦУ-Бг във ФейсаРаздел "Общи приказки", пълен с хммм... ами с общи приказки, стои някак по-естествено. 
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Нед Юни 03, 2018 11:06 am |
|
 |
|
Zdrav
|
Е много директно го възприе все едно че предлагам да се мести форума във FB. Вероятно феновете много се кефят, понеже задоволяват някаква предимно емоционална потребност. Някак небрежно гордо е да кажеш че нямаш FB и "тем подобни", но какво от това след като ползваш за същата цел форума?!?
|
| Нед Юни 03, 2018 12:42 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Ще си позволя да изкоментирам понеже сравнително скоро си затрих FB. Ами има разлика между форм и FB и то голяма. FB е много добър да ти поднася съдържание на което клъвваш по лесно т.е. задържаш се повече време да четеш или коментираш кой кога какво бил или не бил и т.н. Абе всичко е да ти сервират едни реклами отстрани  На мен проблема ми беше, че тотално ме разфокусираше и ми подаваше все разни теми на които скачам веднага на бой - ей както Фред сега се изцепи, че солидарните пенсионни фондове били по стабилни от капиталовоносещите ( или там както се казваха ) - в Чили след генерала са си оправили и пенсионната система да не е солидарна и не искат и да чуят за връщане на всякакви социал/солидарни и прочее комунистическо/популистки глупости за замазване на очите на пролетариата докато му крадат спестяванията ... та там не беше само един Фред ами бяха цяло котило леваци.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Нед Юни 03, 2018 12:53 pm |
|
 |
|
Zdrav
|
и ти директно приемаш казаното. не ме интересува кой има и кой няма FB. по-важното е да не премествате FB тук в този форум. щото след известно време ако продължаваме така няма да има разлика между "форм и FB"
|
| Нед Юни 03, 2018 12:58 pm |
|
 |
|
Pif
|
Здрав, ти си богат човек, купил си си фейсбук, можеш да си позволиш да имаш фейсбук и да му се наслаждаваш. Ние по-бедните които не можем да си имаме фейсбуци също имаме нужда от социална дейност и тука си е едно прекрасно безплатно място за да си фейсбукваме, шерваме, лайкваме и да си снимаме салатите и прическите. Ако някой снима и някоя платка направо ... кърти. Та това, че ти е омръзнал фейсбука и искаш нещо друго си е твой проблем. Изтрий си фейсбука и стани беден като нас.
|
| Нед Юни 03, 2018 1:09 pm |
|
 |
|
Zdrav
|
|
| Нед Юни 03, 2018 1:11 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Анджък се, опитвам се да обясня защо няма как да се случи - във форума няма алгоритми да ти подават информация персонализирано за теб да те провокира да губиш повече време четейки глупостите на хората. Във форума този процес си става от самосебе си и е по краткотраен - най много 30-40 страници докато на основните лаладжии им свърши репертоара по темата.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Нед Юни 03, 2018 1:31 pm |
|
 |
|
Zdrav
|
|
| Нед Юни 03, 2018 1:35 pm |
|
|