|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:34 am
Читав Windows базиран Firewall
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
 Re: Читав Windows базиран Firewall
Аз години наред използвах солид на виртуалка с боз 7, но на реалния ОС бях оставил само едно ядро, и всичко останало на виртуалката. И сега все още си е ок така.
|
| Вто Юли 24, 2018 10:10 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Е как се оправя с графиките? То солида там го стяга чепика основно.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Юли 24, 2018 10:55 pm |
|
 |
|
ToHu
|
С графиката съм нямал никакъв проблем, да ти кажа разликата с тази машина, и сегашната ми от към графика не я усещам, но аз почти винаги съм в large assembly режим. Да ти кажа, склонен съм да мисля че между старата машина, която е macbook и тази сега която е HP mobile workstation уж, почти няма разлика в перформънса, хем там бях през виртуалка. Отделно за солида има един хак за интелско видео, не ч еимах такова, мака беше с радеон, но просто като инфо, и ускорението е сериозно.
|
| Вто Юли 24, 2018 11:02 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
В тая тема пише разни нещица. Може да ти хрумне да реорганизираш нещо... Цялата работа от януарската паника поутихна, което не пречи почти ежеседмично да откриват нова секюрити дупка в процесорите... Cut wire, no Wi-Fi, no bluetooth, no NFC? 
|
| Пон Авг 20, 2018 12:29 am |
|
 |
|
ToHu
|
No CPU ...за по-сигурно. Най-дпбре да вадим механичните пишещи машини и перфокартите и така.
|
| Пон Авг 20, 2018 12:39 am |
|
|