|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 12:08 pm
Кефе капсули - впечатления, избор...
| Автор |
Съобщение |
|
dan
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
 Re: Кефе капсули - впечатления, избор...
Прочетох само първа страница, та малко в страни от темата: ние вкъши си купуваме кафе на зърна, мелим си го преди да го сварим в кубинската кафеварка. Събуждам се само като подуша аромата, още в кревата. А в предишната работа проблемът с вкусовете беше решен като всеки трябваше да си носи каквото иска  Така беше и с уредите, всеки си носеше мултицет, а най-прилежните и отвертка 
_________________ Хайде де!
|
| Чет Сеп 13, 2018 10:45 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Е това е вече "пестелив" шеф. Пак като не сте си носили и столове...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Сеп 14, 2018 8:38 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Май съм писал и преди - тук ако във фирмата няма кафе машина с капсули или кафе за мелене, и кафето не е безплатно - бягай надалече  Такива фирми изобщо не ги броят за работещи...
|
| Пет Сеп 14, 2018 11:12 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Ако наистина това гледате в една фирма и това ви е критерия дали да работите в нея - да ви имам и фирмите и кротериите  .
|
| Пет Сеп 14, 2018 2:10 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Необходимо, но недостатъчно условие, бе Митко  То и работодателя има изгода от читава кафе машина. Иначе работниците постоянно ще се изшмулват да търсят добро кафе... При поне 5-6 пиячи на кафе, набутването в добра машина за кафе е задължение на шефа 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Сеп 14, 2018 2:42 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Ами... стига някой да си поиска, аз сам не бих се сетил тъй като не пия кафе. В един от нашите офиси доста време нямаше, докато хорта не си поискаха, ама и след това май пак си купуваха отвън. Лично за мен нищо от то тези не би било критерий, кафе, хладилник, микровълнова и др. но аз сигурно съм извратен 
|
| Пет Сеп 14, 2018 3:28 pm |
|
|