|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 1:49 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
С какво лепило лепите светловоди?!
| Автор |
Съобщение |
|
stoyanoff
Ранг: Форумен бог
|
 С какво лепило лепите светловоди?!
Здравейте! Какво лепило използвате за залепяне на светловоди за пластмасови кутии(ABS)?! Пробвах тук с няколко обаче не се получава особено здраво. Проблемът ми е, че потребителят на практика сваля капакът, на който са разположени светловодите. И ако го притисне от задната страна направо ги изважда... Благодаря!
_________________www.elkran.com
|
| Вто Окт 02, 2018 9:38 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
 Re: С какво лепило лепите светловоди?!
Локтайт ама трябва да погледна модел, съа сигурност не е от ширпотребските, и ако искаш да стане добре трябва и активатор. Зависи обаче и от площта на залепване, и от ориентацията на повърхностите които лепиш една към друга. Има разлика дали залепяш цилиндър в отвор по обиколката, дали има периферия кото залепваш или е нещо друго. Важна е и обрботката преди лепене. Не на последно място е важен материала. Ще погледна утре, че от 8 часа карам и ми остават два и едвали ще ми се рови като се прибера.
|
| Сря Окт 03, 2018 9:03 am |
|
 |
|
stoyanoff
|
 Re: С какво лепило лепите светловоди?!
10x!
_________________www.elkran.com
|