|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:08 am
| Автор |
Съобщение |
|
rumen
Ранг: Почетен член
|
Заангажиран съм и в точно тази област.
Разбирай чета статии срещам се с доктори проектирам разни неща.
Та по мнението на един ветиринарен лекар въпросното лекарство действа.
На всичко отгоре не е толкова скъпо спомена за 7-8 евро на ампула.
Експериментите върху животни не са наказуеми май все още от закона и те са по - облагодетелствани .
Едно време са лекували рака със остра вирусна вирусна инфекция дигаш висока темперетура и раковите клетки умират преди да е умрял пациента.
Този подход е залегнал и при химиотерапията само че вместо температура отрова.
Локални облъчвания нагревки пр. е пак същото само че локално.
Разчита се здравите клетки ще издържът по-вече на майтапа.
И разбира се хирургията режеш и хвърляш в кофата.
Лошото е че междуклетъчните връзки при раковите образувания са слаби лесно се откъсват клетки.
Оплават със кръвта загнездват се по други места и хоп разсейки. Вместо един имаме няколко тумора.
И като се има впредвид че развитието на туморите е с години.
Разбирайте раковите клетки които с в нас сега ще доведат до клинични прояви (храчене на кръв например) най -малко след година
че до дест.
Аз за себе си съм решил следващите пъти като вдигам температура няма да бурзам да си я свалям.
Възможно е да се окаже че за масовизирането на раковите заболявания са "виновни"
разните му там аналгини и парацетамоли.
П.П.
"всеки човек умира от рак стига да го доживе"
|
| Вто Апр 18, 2006 10:00 am |
|
 |
|
hricava
Ранг: Минаващ
|
Лично съм виждал това лекарство. Жалко че не свърши своята работа за колегата, за който го издирихме преди 7 години... Дори описанието му е на български. Лично сме го търсили чрез създателя му от Австрия. Той прати лекарството преди даже да го бяхме платили напълно. Но така му изтече годността и го изхвърлихме, понеже нямаше на кого да го дадем. Мисля че още някъде в къщи стои листовката и някаква статия за лекарството.
|
| Вто Апр 18, 2006 3:31 pm |
|
 |
|
cobreti
Регистриран на: Пон Авг 13, 2007 12:32 pm Мнения: 21 Местоположение: Plovdiv
|
Значи, книгата "Световната конспирация срещу здравето" съм я чел и мисля, че голяма част от нещата са верни и само ни манипулират за ваксини, лекарства и т.н. Преди малко повече от 2 години се свързах с този човек дето продава лекарството "Антималигноцит" и той ме увери, че помага. Намрих и някакви телефони на хора, които са го ползвали и ме уверяваха, че им е помогнало. Тогава ми искаше около 1000лв (не си спомням точно). Почти бях решил да го купя, когато намерих форум, в който доста хора са си изпатили от това лекарство- купили са го и абсолютно не им е подействало. След това мои познати ми споменаха за друго лекарство което се продава в София- то е на основата на екстракт от чесън, а и цената му е доста по-ниска от Антималигноцит. Сега не мога да се сетя как му беше името, но ако някой е заинтересован мога да го погледна като се прибера. Та тогава бях купил от това лекарство и в продължение на 1-2 седмици баща ми (беше болен от карценом на ректума, после се появи и сарком и в крайна сметка след близо 4 годишно боледуване почина) пиеше от него. Вкусът му беше отвратителен, смесвал съм му го със "Степчета" за да може да се пие. Но от него се чувстваше много по-добре. За мен като причина, че не успя да го излекува това лекарство е, че много късно открихме лекрство и туморите вече бяха тръгнали към мозъка. Но съм убеден, че лекарството действа, а Антималигноцит- НЕ.
Да спомена, че през тези 4 годни освен химиотерапията сме ползвали и много билки, пил е ГАЗ- по една лъжица на ден, над 15 шишета "Aloe Vera" (хората които имат проблем с раково болен знаят за какво говоря), сок от червено цвекло и още сумати глупости. Бяхме чували и за "оринотерапия" но се отказахме да я прилагаме  . Дуго необичайно лекарство за което бях чувал е "звъцуте на делфините"- те издават звуци с такава честота, с която се разрушавали само раковите клетки- не знам колко е вярно...
Та това е от мен. Надявам се някой да прочете това, защото съм убеден че ще му е от полза.
П.С. съжалявам, че не мога да се сетя името на лекрството не съм в града ...
Последна промяна cobreti на Вто Ное 13, 2007 11:00 pm, променена общо 1 път
|
| Пон Ное 12, 2007 4:26 pm |
|
 |
|
¶
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
cobreti, мерси за информацията, поста ти е хубав, жалко че човека за когото търсих въпросното л-во си замина преди точно година  , нищо не му помогна, просто беше се предварително отказал и каквото и лекарство да има измислено нямаше да му помогне.
Разправят, че вярата лекувала, много полезно за впрягане на всички сили на организма за борба с рака е простичката молитва към Бога, казвана в смирено уединение по няколко пъти на ден . Една съседка от Пловдив, на 61г. избяга от болницата с диагноза рак на хранопровода, 6м. никой не я знаеше къде е, обявиха е за изчезнала, след 6м. се оказа, че баба Здравка е жива и здрава в Бачковския манастир, станала послушница, завели я да й направят изследване, оказало се, че раковите клетки ги нямало. Лекарите не могат да дадат обяснение, те й давали 2-3 месеца живот. Баба Здравка казва, че по цял ден е работела, сутрин, обед и вечер е ходела да се мие около врата със студена изворна вода и да се моли на Бог, защото по нейните думи:
Молитвата към Бога, я знам от нея:  |  |  |  | Цитат: Отче наш, Ти, който си на небето, да се свети името твое,
да дойде царството твое, да бъде волята Ти,
Както на небето, така и на земята. Хляба наш насъщний дай ни го и днес
и прости греховете ни, както и ние прощаваме на ближните си,
и не ни въвеждай в изкушение, а ни избави от Лукавия. Амин.
|  |  |  |  |
Карбовски снима филм за нея, миналото лято го излъчи по Нова ли беше, по бТВ ли ... Ако не й бях съсед и не я виждах през месец ( тя и досега живее в манастира и слиза в града само да си вземе пенсията, да си види децата и внуците и пак заминава ) жива и здрава, щях да твърдя, че всичко е измишльотина ...
Чесъна, лекарството на пенсионерите, е използван като л-во още в древен Египет, от войниците, всеки войник е носел на врата си торбичка с чесън. Аз също много уважавам чесъна, имам една книжка, от двама англичани, описват над 100 болести, които успешно се лекуват с чесън. Най-мощното му въздействие е за прочистване на кръвоносната система ( холестероли и т.н. ), само 1 месец редовна употреба на чесън, е достатъчно да изчисти всички шлаки. Лошото е, че е много миризлив, но по магазините има чеснови ампули, които не миришат, въздействието им е 10 пъти по-слабо от натуралния чесън, затова пия по 5-6 ампули на ден, при норма от 4, а вечер яко замезвам с чесън  , нека мирише, нека е селско, нека да не е прието в обществото да понамирисваш на чесън
Кромида също върши работа, но е с по-слабо въздействие.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Ное 12, 2007 6:01 pm |
|
 |
|
zaphod
|
пирев, ами щом е така, за какъв кур да се лекуваме от рак - като се разболееш, правиш прощален купон, после се преселваш на небето. там си прекарваш чудесно със останалите починали, залагайки кой ще е следващия ошашкан новобранец, и замисляйки как да го посрещнете по-весело  да ама всички верващи като ги пипне рачеца изведнъж статиите на някакви руски учЕни почват да им звучат неубедително, и се хващат за всяка сламка за да продължат земния си път, па макар и мизерно. баща ми също пипна рак на дебелото черво, и изведнъж спря да вярва в тия задгробни простотии и поп медицини. заложи на сигурното - ножа на хирурга и комерсиалната нехуманна западна медицина.
|
| Пон Ное 12, 2007 8:36 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
На няколко места още преди години съм мяркал резултати от изследвания които показват че раковите клетки не се развиват на надморска височина над 2000 метра. Което съвпада с личното ми усещане че живота в планината те лишава от всевъзможните придобивки на нашата цивилизация,включително и рака.
Сега ми стана интересна темата ви и се порових,не намирам нищо по въпроса. Не знам дали става въпрос за световната конспирация или човешката простотия но който му е интересна темата може да покопае в тази насока по надълбоко.
Рилския манастир не е над 2000 метра височина но местноста там е много жива и силна. Има много места в България където човек може да живее на височина над 1500 метра,стига да има сила да се откаже от ежедневните удобства на цивилизацията.
Но всеки сам гради съдбата си,това че се е разболял от рак си е резултат от неговите лични избори. Има си и правото да си умре от техния резултат.
|
| Пон Ное 12, 2007 9:15 pm |
|
 |
|
¶
|
zaphod, имаш ли, нямаш ли кур, ползваш ли го, лекуваш ли го, хич не ме е дерт.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Вто Ное 13, 2007 12:10 am |
|
 |
|
cobreti
Регистриран на: Пон Авг 13, 2007 12:32 pm Мнения: 21 Местоположение: Plovdiv
|
Аз лично не вярвам в лечебната сила на молитвата и вярата. Аз вярвам в това, че всеки от нас има някакво минимално ниво на туморен маркер и от нас зависи дали ще предоставим благоприятна среда за развитието на раковите клетки. В това имам предвид начина на хранене, самата храна, но като основна причина за получаването на тази благоприятна среда са нервите и стреса!!!
В тази книжка "Световната конспирация срещу здравето" се споменават някои от тези вредни храни- маргарина (различава се само по ч верига от полиетилена), аспартам Е951 (заместител на захарта- 100 пъти по-сладка от захарта и 100 пъти по-евтина и е забранен в Европейския съюз, а в нас НЕ, защото бил в малки количества), червен оцветител Е120, Е121, Е123, финилаланин (съдържа се в продуктите на Кока-Кла). Голяма часат от тези изкуствени добавки обозначени с "Е" са канцерогенни. За съжаление ги има във всички газирани напитки и навсякъде, където пише "Без Захар". Та си мисля, че ако се научим да се храним правилно, спортуваме редовно и избягваме до колкото мовем "Е"-тата няма да имаме нужда от молитви и манастири  ...
П.С. намам нищо против молитвите и манастирите!
|
| Вто Ное 13, 2007 11:54 pm |
|
 |
|
plameniv
|
 Mda
 |  |  |  | cobreti написа: Аз лично не вярвам в лечебната сила на молитвата и вярата. Аз вярвам в това, че всеки от нас има някакво минимално ниво на туморен маркер и от нас зависи дали ще предоставим благоприятна среда за развитието на раковите клетки. В това имам предвид начина на хранене, самата храна, но като основна причина за получаването на тази благоприятна среда са нервите и стреса!!! В тази книжка "Световната конспирация срещу здравето" се споменават някои от тези вредни храни- маргарина (различава се само по ч верига от полиетилена), аспартам Е951 (заместител на захарта- 100 пъти по-сладка от захарта и 100 пъти по-евтина и е забранен в Европейския съюз, а в нас НЕ, защото бил в малки количества), червен оцветител Е120, Е121, Е123, финилаланин (съдържа се в продуктите на Кока-Кла). Голяма часат от тези изкуствени добавки обозначени с "Е" са канцерогенни. За съжаление ги има във всички газирани напитки и навсякъде, където пише "Без Захар". Та си мисля, че ако се научим да се храним правилно, спортуваме редовно и избягваме до колкото мовем "Е"-тата няма да имаме нужда от молитви и манастири  ... П.С. намам нищо против молитвите и манастирите! |  |  |  |  |
Много си прав, но не само тия храни оказват вредно влияние, мога да ти кажа че нишестето в хляба е най вредно, като цяло не е полезно много хляб да се консумира но ако ти не можеш без хляб взимаш пълнозърнест хляб или такъв без нишесте.
Та да спомена и аз , преди 3г ми откриха болеста ба Бехтерев на никой не я пожелавам, в БГ няма кой да знае как се лекува лекарите ти казват пии там сулфасалазина и нямаш друг избор. След почти едногодишно лечение с него установих че съм доста по зле от колкото преди да почна да се лекувам с това лекарство. Свързах се с мой познати дето са имали разни сериозни проблеми дори ставаше въпрос за рак на кожата , и ми уредиха посещение в най голямата израелска болница в Иерусалим, мога да ви кажа че там найстина има лекари :
1. Техниката им е на ниво което в българия дори не са сънували.
2. Лекарите са много добри в много области и са постигнали много .След като се консултирах с техен специалист ми предписа точното лекарство и действително резултата е много добър. Тези мой познати дето са ходили там са си излекували рака, не знам какво прилагат но хората са доволни ходят периодично и казват че няма грижи след това , лечението там е скъпо може би малко по скъпо от европа но си заслужава.
_________________ Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
Няма невъзможни работи - има много трудни работи!
----------------------------------------------------------------------------------
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !
|
| Сря Ное 14, 2007 1:24 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Евреите не участват ли и те в световния заговор на фармацефтичните гиганти  ?
|
| Сря Ное 14, 2007 2:27 am |
|
 |
|
plameniv
|
 Хехе
И аз така си мислех ама се оказа че въобще няма връзка моето лекарство с тях.
Измислено е от ирландци в сферата на генното инженерство като са използвали някакъв протеин от човешки и китайски хамстер, не знам но като го взимам това нямам грижи не е майтап, между другото казва се ENBREL ако някой има сериозни ревматични проблеми даже и кост артроза се лекува с това. Цялата работа е че някой хора след определена възраст не успяват да се преборят с някакъв протейн (TNF) който се натрупва в организма и от там започва или да се стопяват костите при жените , при мъжете пък е обратния ефект вкостяват се ставите и се обездвижваш всичко това е свързано с изключителни болки и то не за един ден а за години наред.
Вярвай ми ако си изпитвал най силната си болка през живота нищо не е пред това което аз съм изпитал за 10-15г и повече , лошото е че лечението е скъпо и в държава като БГ никой не ти помага, внасяш яко пари в здравната каса а тя те гледа накриво и отстъпка дори не ти дава за това .В по белите държави това се поема изцяло от здравната система
Какво си виновен че в гена ти има проблем и един ден си болен заради това че просто си се родил. Заради този проблем и незнаието на нашите лекари се наложи да изровя всякакво инфо, но за съжаление все още няма лек да се излекуваш за винаги , докато взимаш лекарството си добре спреш ли след известно време пак почват проблемите 
----------------------------------------------------------------------------------
|
| Сря Ное 14, 2007 9:24 am |
|
 |
|
¶
|
plameniv, опитай с Норбеков, за седмица-две, ако няма резултат няма и да ти навреди, просто хвърляш книгите му в печката 
|
| Сря Ное 14, 2007 3:52 pm |
|
 |
|
plameniv
|
 Mmm
Дори си нямам и на идея за какво става на въпрос като ми говориш за Норбеков, но ако е религия или нещо подобно няма смисъл да водя разговор на тази тема, преди известно време едвам не направих един религиозен познат в атейст не искам да влизам пак в безсмислени подобни теми
Ако ми кажеш ей този е измислил лекарство и има прилично обяснение на метода му може и да го пробвам 
|
| Сря Ное 14, 2007 4:35 pm |
|
 |
|
zaphod
|
|
| Сря Ное 14, 2007 7:41 pm |
|
 |
|
¶
|
 Re: Mmm
Не е религия, а древна тибетска медицина, основана на принципа, че преди да заболее тялото, се разболява душата, съответно когато е болно тялото, първо трябва да се излекува душата. Твърдят, че този принцип се е използвал и по-нашите земи, от траките. Използва се медитация, специални упражнения, както и масаж на биологично активни точки по главата. Идеята около която се върти цялата система на Норбеков е да се възстанови нормалното функциониране на нервите в гръбначния стълб, с оглед заседналия начин на живот, което се прави с на пръв поглед леки упражнения, времетраене между 20 и 40 минути, но вземеш ли да ги правиш установяваш, че са си бая труднички. Заедно с възстановяването на правилното функциониране на гръбачния стълб, организма постепенно се очиства от натрупаните шлаки. Предупреждава се изрично, че тази система не може да помогне при сърдечни и мозъчни болести.
Това са книгите му, които съм чел:
http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=15472
http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=14168
http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=15473
Дори и да решиш да не изпробваш, просто четейки книгите, ще се докоснеш до енергията, която се излъчва от автора. Рядко се попада на такива книги. В България, както и в Русия, има платени курсове, в които ученици на Норбеков показват как точно се правят упражненията, но аз лично предпочетох да ги правя, така както са описани в книгата. Зет ми например, който е върл атеист, не искаше и да чуе, доста време го мъчеха болки и бодежи в кръста, бъбреци, бели дробове, едва успях да го накарам да прочете първата книга, след това сам отиде и си закупи останалите  Работата му е свързана с много командировки, като пътува задължително слага книгата в куфара си. Вече година става, не се оплакал от болките и бодежите.
Разбира се, не искам да карам някого да вярва че на 100% това може да помогне, но ако не ти помогне, няма и да ти навреди, защото става въпрос в крайна сметка за гимнастически упражнения, които правиш сам, не ходиш на врачки, чакръкчии, секти, църкви и т.н. Естествено нужно е малко от малко човек да има вяра, че освен класическа, съществува и нетрадиционна медицина. Сега примерно се чудим, как в древен Египет са могли да правят мозъчни операции, след като не са имали модерна медицинска техника, но са ги правили.
|
| Сря Ное 14, 2007 10:02 pm |
|
|